Bir Kızın Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir Kızın Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız? #1: Arkadaşlarıyla Konuşun

Bir kızın sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız sorusuna verilebilecek belki de en iyi cevaplardan biri arkadaşlarıyla konuşmanız olacaktır. Ama bunu direkt olarak sormayın. Arkadaşları, kıza olan ilginizi hemen ona ulaştıracaktır çünkü.

İlk başlarda arkadaşlarıyla aranızı iyi tutmaya odaklanın sadece. Sizi tanısınlar ve size karşı pozitif düşündüklerinden emin olun önce. Daha sonra kıza söylemeyeceklerine dair söz alarak, kız hakkında önbilgiler alın ve kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda ağızlarını arayın.

#2: Gözlerine Bakın

Bir kızın sizden hoşlandığını en kesin nasıl anlarsınız? Gözlerinden.

Sizinle konuşurken neler yaptığına dikkat edin. Siz konuşurken sadece size mi bakıyor yoksa başka şeylerle de ilgileniyor mu? Gün içinda bazen size baktığını fark ediyor musunuz? Size baktıktan sonra arkadaşlarıyla kikirdeşiyorlar mı? Bunların hepsi iyiye işaret. Belki de onunla konuşmanızın zamanı gelmiştir bile.

#3: Size Dokunuyor Mu?

Gözler kadar önemli belki de bu. Elbette bunun için onunla tanışmış ve az da olsa sohbet ediyor olmanız gerek. Ama bir kızın sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız sorusu için kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir şeydir dokunmak.

Masum dokunuşlar aslında bir çok şeyi belli edebilir. Örneğin, size bir şey anlatırken elinize ya da omuzunuza dokunuyor mu? Eğer bunu yapıyorsa, kendini sizin yanınızda rahat hissettiği için yapıyor. Bu apaçık bir hoşlanma göstergesi aslında.

Aynı şekilde sizin dokunuşlarınıza da izin veriyor mu, bunu da gözlemleyin. Mesela yolda yürürken, yer değiştirmeniz gerektiği zaman bunu hafifçe belinden kavrayarak yapın. Bunu kaçınmadan, kendinizden emin bir şekilde yapmalısınız ama. Gerçekten sizden hoşlanıyorsa, bu şekilde onu yönlendirmeniz onun daha da hoşuna gidecektir.

#4: Şakalarınıza Gülüyor Mu?

Şakalarınıza ve espirilerinize devamlı gülüyor mu bir bakın. Bu da gerçekten önemli bir gösterge. Bir kızın sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız merak ediyorsanız, ilk başta gözlemlemeniz gereken şeylerden biridir bu kesinlikle.

Ama dikkatli olun, bazı kızların espiri anlayışı gereğinden fazla iyi olabiliyor. Yani sadece size değil herkesin espirilerine gülüyorsa o halde bunu bir hoşlanma belirtisi olarak kabul edemeyiz. Ama kötü bir şey de değil tabi. Espirilerinize gülmüyorsa gerçek problem orada başlıyor.

#5: Size Lakaplar Takması

Bunu bir çok erkek bilmez aslında ama kızlar erkeklerden hoşlandıklarında onlara lakaplar takabiliyorlar. Mesela aslan, bebek yüzlü vs. gibi. Elbette her lakap iyi değil. Size "gözlüklü" diyorsa, bu size saygı duymadığını açık bir şekilde gösterir. Saygının olmadığı yerde de sevgi olamaz zaten. Bir kızın sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız gibi sorular bu tür detaylara dikkat etmenizi gerektirir.

#6: Vücut Diline Odaklanın

Vücut dili belki de en önemli şey bir kızı kendinize nasıl aşık edersiniz sorusu hakkında. Oturuşu, yürüyüşü, hatta sizden bir kalem isteme şekli bile aslında bir çok şey söyleyebilir sizden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda.

Mesela bir masa da karşılıklı otururken size doğru mu eğiliyor yoksa arkasına mı yaslanmış. Gerçekten söylediklerinizi merak ediyor ve duymak istiyorsa öne eğilecektir.

Ya da yürürken size ne kadar yakın. Sizden hoşlanmayan birisi her fırsatta araya mesafe koymayı tercih eder. Ama aranızdaki mesafe 20 santimden azsa hatta arada sırada size omzu deyiyorsa, bu kesin bir hoşlanma işaretidir.