Kızı Kendine Bağlamanın Yolları - Bir Kızı Kendine Bağlamak İçin 7 Yöntem

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kızı kendine bağlamanın yolları ve kızı kendine bağlamak üzerine internette arama yaptığınıza eminim. Bu, biz erkeklerin merak ettikleri önemli konulardan biri. İşte bu yüzden bir kızı kendine bağlamak üzerine etkili yöntemler üzerine bir makale yazma gereği duydum. 

Hoşlandığınız kızı kendinize bağlamanın yolları arasında yanınızda kendini rahat hissetmesi, gerçekçi bir hayat görüşüne sahip olmanız ilk konularımız olacak. İşte başlıyoruz.

Kızı Kendine Bağlamanın Yolları #1: Yanınızda Rahat Hissetmeli

Özellikle güzel kadınları kendinize bağlamak istiyorsanız, rahatlarına ve lükse düşkün olabileceklerini aklınızda bulundurun derim. Elegant ve kaliteli eşyaları severler. Bu durum onların duygu dünyasına da direkt olarak yansır. Onunla konuşurken normalden daha yavaş ve rahat bir ses tonuyla konuşun ve rahat hareket edin. Gözlerinin içine bakarak ve yumuşak tavırlarla onun gönlünü kazanabilirsiniz sadece. Bir kızı kendine bağlamanın yolları bu ayrıntılarda gizli.


#2: Ayaklarınız Yere Sağlam Basmalı

Bu konu birazda yukarıdaki konuyla ilgili aslında. Ne istediğini bilmeyen ve yerinde duramayan erkeklerden haz etmez hiç bir kadın. Stabil bir işte çalışan ve onlardan başkasını görmeyecek erkekler isterler. Çok sabırlı olabilirler ama buna sakın aldanmayın, sabırları taştığında neler yapabileceklerini görmek istemezsiniz çünkü. Bir kızı kendinize bağlamak istiyorsanız, önce siz ona kendinizi vermelisiniz.


#3: Enerjik Ve Çok Yönlü Olun

Bir kızı kendinize bağlamak istiyorsanız, şu gerçeği kabullenmeli ve yaşam tarzınız haline getirmelisiniz. Atletik sporlar, yüksek fiziksel aktivite gerektiren işlerle uğraşan erkeklere karşı derin bir çekicilik duyar kadınlar. Kendinize baktığınızı gösterir bu durum çünkü. Hatta bazı kadınlar için en çok tahrik edici şeyin, erkeğin ter kokusu olduğuna dair bir araştırma okumuştum. Tabi, ağır bir kokudan bahsetmiyorum burada, çekici olacağım derken kokuşmamamız gerek.

Birlikte fitness a ya da tenise yazılmayı teklif edin. Bunlar ikinizinde birlikte yapabileceği güzel sporlar. Ama bilardo, bowling gibi fazla fiziksel aktivite gerektirmeyen etkinliklere de davet edebilirsiniz. Büyük bir ihtimalle evet cevabı alacaksınız, yeterki davet ettiğiniz yer elegant bir yer olsun. Bir kızı kendine bağlamanın yolları arasında enerjik ve çok yönlü olmak konusu en önemli yere sahiptir belki de.


#4: Temiz Ve Tertipli Giyinin

Kadınların hayatlarında en önem verdikleri şeylerden biridir bu. Giyiminiz ve kişisel bakımınız onlar için çok önemli. Kendileri de bu şekilde giyindikleri için, partnerlerinin de onlara uygun giyinmelerini ister. Ona tam bir centilmen gibi davranın, kapıları açın ve güzel sözler söyleyin. Hoşlandığınız kızı kendinize bağlamanın yolları bu tür detaylara dikkat etmenizden geçiyor.


#5: Ona Masaj Yapın

Kadınların hayatta en sevdiği şeylerden biri masajdır. Asla hayır demezler buna. Youtube da bu konuda eğitici bir çok video bulabilirsiniz. Buna biraz vaktinizi ayırın, illaki ihtiyacınız olacak sonuçta. Yapabileceğiniz aramalar şunlar olabilir "el masajı nasıl yapılır, ileri masaj teknikleri" ve "head massage, "hand massage" gibi ingilizce aramalarda yapabilirsiniz. Mutlaka bu konuya vaktinizi ayırmanızı öneririm. 


#6: Onu Kıskandırmayın

Kızı kendine bağlama konusunda buna başvurabiliyoruz bazen, özellikle bir kadının ilgisinin düştüğünü gördüğümüz zamanlarda. Ama buna başvurmamanızı öneririm. Kızın sabrını test etmenize gerek yok. Eğer çok kıskanç ve alıngan biriyse ilişkiniz bitmekle kalmaz, bir ton küfür de yiyebilirsiniz üstüne. Kıskandırmak gibi riskli yollara başvurmak yerine, hayatınızı ve karakterinizi çekici kılmaya odaklanın. Bu herkes için en iyisi olacak.


#7: Kadınların Duygularına Hitap Etmeyi Öğrenin

Her erkek hayatında bir kez olsun sormuştur, "Kadınlar ne ister?" sorusunu ama Kadınların duygularına nasıl hitap edilir? Bunu pek az erkek düşünür. 

Kadınlar nelere çekicilikle tepki veriyor? Ve çekicilik kadınlarda nasıl işliyor? İşte bu sorular bir kızı kendine bağlamak konusunda başarının anahtarlarıdır.