Kadınların Erkeklerden En Büyük Beklentileri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kadınların Erkeklerden Beklentileri #1: Dürüst Olun

Kadınların erkeklerden beklentileri biz erkeklerin istedikleri ile baya örtüşüyor. Ama ayrıntıda başka şeyler var. Bu makalemde bunlardan da bahsedeceğim ve kadınları etkilemenin kesin yollarını öğrenebileceğiniz bir kaynağı da vereceğim yazımın sonunda. 

Bir arkadaşım kız arkadaşına yaşı hakkında yalan söylemişti ve sonra bana yakınmıştı kız öğrenirse diye. Bende ona onu baştan düşünmesi gerektiğini söyledim. Benimde buna benzer hatalarım oldu. Ama ilişkinizi riske atmayın, ilk baştan gerçekleri konuşun. Daha sonra küçük bir yalandan dolayı ilişkiniz bitebiliyor.


#2: Biraz Romantizm İyidir

Bu konu bir çok erkek tarafından es geçilir kimisi de romantizmi çok abartıp, kızları hediyelere ve iltifatlara boğarak kızları etkilemeye çalışırlar. Kadınların erkeklerden beklentileri bunlar değil maalesef. Ben bunu zor yoldan öğrendim. Özellikle hediye alma olayını çok abartırdım eskiden.

Romantizm önemli ama sadece yerinde ve zamanında yapıldığında etkilidir romantizm. Her an romantizm kızın sıkılmasına neden oluyor. Romantizmi sadece özel günlerde değil, kızın hiç ummadığı bir zamanda yapın, tabi daha fazla etki yaratmak istiyorsanız. Bu tür tatlı sürprizler onların ayaklarının yerden kesilmesine yetebilir bile.

#3: Maceraperest Olun

Kadınların erkeklerden en büyük beklentileri arasında ilk sıralarda bu. Maceraperest olmak, çok yönlü olmak ve anlatacak ilginç bir çok şeyiniz olması anlamına geliyor.

Bazı erkekler sıradan bir şeyi bile bir maceraya dönüştürebiliyor ve bu yüzden kadınlar bu tür erkeklerin peşinden ayrılamıyor. Durup dururken bir avrupa seyahati, motorsiletle gezintiye çıkmalar, hız ve aksiyon merakları kadınları kendilerine mıknatıs gibi çekmelerini sağlıyor. 

#4: Gizemli Olun

Az ama öz konuşan ve çekici bir hayata sahip olan erkekler, yoğun bir gizem duygusu yaratır kadınlarda. Ve kadınların erkeklerden beklentileri arasında çok önemli bir yere sahip bu.

Gizemli olabilmek için, kendinizi ağırdan satmak ve meşgul bir hayata sahip olmanız gerekli. Kadınlar her daim erkeklerin onları arayıp sormasına ve erkeklerin aşırı ilgilerine alışkınlar hatta bundan bunalmış durumdalar. Özellikle güzel olanlar.

Siz farklı bir şey yapın. Çekici bir şekilde farklı olun.

#5: Duygulara Konuşun

Kadınlarla arası iyi olan erkeklerin ortak yönlerinden birisidir bu. Mantıksal şeylerle, kişisel analizleri iş arkadaşlarına saklarlar. Kadınlarla konuşmak ise farklı bir yaklaşım gerektiriyor.

Ses tonunuz ve beden diliniz çok önemli bir kızla konuşurken. Ve bir şeyi anlatırken biraz süslemeniz gerek. Yani onlarla sohbet ederken çeşitli duygular uyandırmalısınız. Sadece sevgi değil, mutluluk, endişe, kıskançlık gibi duygulardan bahsediyorum. Kadınlara bu tür derin duyguları yaşatabilen erkekler, kadınlar konusunda her zaman kazanacak erkekler arasındadır ve kadınların erkeklerden beklentileride kesinlikle bu yönde.