Sanal Ortamda Etkili Tanışma Mesajları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bu makalemde etkili 5 tanışma mesajları bulacaksınız. Bu tanışma mesajlarını şahsen en az 10 kez deneyerek sizlerle paylaştım. Ama bu tanışma mesajlarını nasıl uyguladığınız daha önemli olduğu için, işe önce nasılından başlayacağız. Çünkü doğru bir şekilde kendinizi yansıtmadığınız sürece en iyi tanışma mesajı bile işe yaramaz. 

İster facebook, ister siberalem gibi tanışma siteleri olsun, her tanışma sitesinde işe yarayan tanışma mesajlarını paylaşıyorum. Ve yazımın sonunda da nasıl mükemmel bir profil oluşturabileceğiniz, nasıl bir fotoğraf seçmeniz gerektiği, 20 den fazla en çok işe yarayan tanışma mesajları, sanal ortamda tanışmaktan kızla ilk buluşmanıza kadar neler yapmanız gerektiğini adım adım anlatan bir kaynak bulacaksınız.


Sanal Ortamda Etkili Tanışma Mesajları #1: Profiliniz Sizin Kimliğinizdir

Siz de sanal ortamda bir kızla tanışmadan önce mutlaka önce profiline ve özellikle de kızın fotoğraflarına bakıyorsunuz öyle değil mi? Kızlarda tanışma mesajınızı çekici bulduğunda ve sizi merak ettiklerinde ilk yaptıkları iş sizin profilinize bakmaktır. Dolayısıyla nasıl bir profile sahipsiniz ve profilinizi nasıl son derece çekici kılabilirsiniz buna mutlaka vakit ayırın.


#2: Nasıl Bir Fotoğraf Koymalısınız?

Fotoğraflarınız, tanışma mesajlarından da önemlidir desem abartmış olmam. Fotoğrafınız iki şey yansıtmalı: Sosyal ve biri olduğunuzu. Bir iki tane sadece kendinizin olduğu fotoğraflarınız olabilir ama arkadaşlarınızında ve mümkünse kız arkadaşlarınızda olduğu fotoğraflarınızda olmalı profil fotoğraflarınız arasında. 


Elbetteki, en çekici durduğunuz fotoğrafları seçmelisiniz. Peki bunu nasıl seçeceksiniz? Kız arkadaşlarınıza sormak bir seçenek olabilir belki ama sadece 4-5 kıza sorarak bir fikir elde etmeniz olanaksız, kaldı ki o kızlarında tarafsız olma ihtimali zor. Profilinize nasıl fotoğraflar koymanız gerektiğini ve fotoğraflarınızın çekici olmasını garantileyecek yöntemleri Online Flört Setinden öğrenebilirsiniz.


#3: Amacınız Flört Etmekse Sosyal Ağ Sitelerinden Uzak Durun

Elbette aşkta her şey mümkün ama işinizi zorlaştırmayın ve eğer amacınız flörtleşmekse facebook, twitter gibi sosyal ağlar yerine, eçift, siberalem gibi tanışma siteleri kullanın. Sosyal ağlara insanlar sadece sevdikleriyle bir şeyler paylaşmak için geliyor ama tanışma sitelerine giren insanların tek amacı var: Flörtleşmek.


Facebook gibi siteleri sadece tanışmış olduğunuz kızlarla mesajlaşmak için kullanın. Tanışma mesajları çok daha işe yarayacaktır bu tavsiyelerimi izlerseniz.



#4: Nasıl Bir Kız Aradığınızı Bilin Ve Hemen Güvenmeyin

Kadınları ilişki de seçen taraf olmak görmek biz erkeklerin en çok yaptığı yanlışlardan biri. Ve belki de en büyük hatamız aslında. Hocam Ricci' nin dediği gibi "Seçen olmanın cinsiyeti yoktur."


Dolayısıyla ne aradığınızı bilin ve standartlarınız olsun kadınlar konusunda. Her önünüze gelen kadına açılmayın, sizi elde etmek için bırakın uğraşsın. Çünkü kadınlar yönetmekten nefret ederler ve yönetebildikleri, kolayca yönlendirebildikleri erkeklere de saygı duyamaz. Saygının olmadığı yerde sevgi olabilir mi? 


İşte tanışma mesajlarından önce bu tür ayrıntılar hayati önem taşıyor.



#5: Sadece Online Tanışmalara Odaklanmayın

Gerçek hayatta da seçenekleriniz olmalı. Böylelikle hem online olarak tanıştığınız bir kızla gerçek hayattaki buluşmanızda rahat edersiniz hem de online flört ederken daha rahat olursunuz. Seçeneklerinizin olduğunu bilmek size hem özgüven hem de rahatlık verecek. (Bunu da okuyun: Kızlarla Nasıl Tanışılır - 7 İpucu )




#6: Ödevinizi İyi Yapın

Gözlem yeteneğiniz çok önemli online tanışmalarda. Kızın sadece fotoğraflarına bakıp ve "Güzelmiş" deyip mesaj atmayın. Uygun tanışma mesajları bulmak için kızın profilini ayrıntılı olarak inceleyin. 


Örneğin şöyle bir tanışma mesajı gayet yerinde olacaktır. Kızın profiline baktığınızda tenis oynamayı fark ettiniz diyelim. Şöyle bir tanışma mesajı gayet uygun olacaktır: "Ben de tenis oynamak istiyorum. Bir kaç tavsiye verir misin?" Kızlar fikirlerinin sorulmasına bayılır, çünkü bunu çoğu erkek yapmaz. Bunu kendi avantajınıza kullanın.



#7: Başkalarından Farkınız olsun


"Slm nbr?"


"Tanışabilirmiyiz?"


"Arkadaş istermisin?"


gibi tanışma mesajlarından mutlak suretle uzak durun. Çünkü bunları yıllardan beri her erkek kullanıyor ve artık buna benzer her hangi bir cümle gördüklerinde anında mesajınızı siliyor kızlar.


Orjinal, anında ilgiyi yakalayacak ve aynı zamanda çekici tanışma mesajları olmalı. ( Bunu da okuyun: Karizmatik Ve Cool Olmanın Yolları )



#8: Etkili 5 Tanışma Mesajı

İşte en can alıcı noktaya geldik. İyi bir tanışma mesajı anında ilgi uyandırmalı. Şu tanışma mesajları iyi birer örnek olacak:


"Eminim 40-50 yaşındaki 3 çocuklu adamlardan bir çok mesaj alıyorsundur her gün. Ben onlardan değilim neyse ki, bana mesaj yaz. Beğenirsem sana cevap yazarım. :P"


Anında ilgi uyandırma: "Eminim bu bir tanığıdığının hatta belki de ablanın resmidir. Ablana söyle harika görünüyor ve onu daha iyi tanımak istiyorum."


Kısa ve öz: "Seninle daha önce tanıştık mı?" (Unutmayın, tanışma mesajı yeterince ilgi uyandırırsa hemen profilinize bakacaklar. Profilinizi de olabildiğince çekici kılmışsanız, bu yazdığınız tanışma mesajı müthiş çekici gelecektir. Ama profiliniz çekici değilse, hiç bir tanışma mesajı çekici olmaz kızlar için.)


Profilinde eğlenmeyi seven bir kız olduğu belli oluyorsa şu tanışma mesajı iyi bir fikir: "Siz kızlar neden böyle çılgınsınız da, biz erkekler mükemmeliz? :P En azından ben..."


"Profilinde yazdıklarını çok sevdim.


Ortak yönlerimiz baya çok. Bowling oynamak, xbox oynamak gibi. Ayrıca müzik zevklerimizde uyuşuyor. Rock müzikten başkası yalan bence de. En sevdiğin grup hangisi?"



#9: Online Flört Hakkında Her Şeyi Öğrenebileceğiniz Bir Kaynak Var

Şu ana kadar anlattıklarım temel niteliğinde şeylerdi, tanışma mesajları ve genel olarak online flört hakkında kendinizi geliştirebileceğiniz daha bir çok teknik, örnek cümleler ve stratejiler var.