Yakışıklı Olma Yolları - Kolay Yoldan Dış Görünüşünüzü Geliştirin

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Daha yakışıklı olma yollarını mı arıyorsunuz... Şunu söylemeliyim, yalnız değilsiniz. 

Biz erkekler hayatımızın bir bölümünde yeterince yakışıklı olmadığımızı hissetmişizdir. Dünyadaki her erkek bir şekilde daha yakışıklı görünmek ve hissetmek istiyor.

Hoşumuza gitse de gitmese de dış görünüşümüz karşılaştığımız her insan üzerinde iyi veya kötü bir ilk intiba yaratıyor. Buna hoşlandığımız bir kız da dahil. Şimdi dış görünüşümüze dikkat etmemizin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyor musunuz?

Bu makale de yakışıklı olma yolları hakkında pratik ve kolay ipuçlarını bulacaksınız. Bu tavsiyeler sayesinde sadece dış görünüşünüz değil, özgüveniniz de artacak.

Öncelikle anlamamız gereken şey, yakışıklı olmanın doğuştan gelen bir şey olmadığını görebilmektir. Bu daha çok kendinizi nasıl taşıdığınızla alakalı bir konu.


Yakışıklı Olma Yolları - Tıraşınıza Önem Verin

Bir erkeğin tıraş olmamış ve bakımsız bir şekilde sosyal bir ortama girdiğini hayal edin... ilk izleniminiz ne olurdu? Sadece dış görünüşüyle bile o kişi hakkında fikir sahibi oluyoruz öyle değil mi?

Bu şuna benziyor. Üstümüze bir şeyler almak için alışverişe çıktığımızda, kirli, eski görünen bir tişört almak istemeyiz. İyi sunulan ve kaliteli görünen bir şey almak isteriz.

Tıraş gerçekten önemli bir şey daha yakışıklı olma konusunda, çünkü bu kişiliğinizin bir göstergesidir. Özellikle kadınlar için. Eğer hijyene önem verip, iyi bir koku kullanırsanız, kadınlar da yaratacağınız ilk intiba doğal olarak "Vay, kendine bu kadar iyi baktığına göre, diğer insanlara da değer veriyordur." der.

Özenli tıraş, iyi bir işyerinde çalıştığınız ya da gerçekten sosyal biri olduğunuz ve insanlara önem verdiğiniz anlamlarını taşır. Ve tabi kendinize dikkat ettiğinizin de. Hangi seçenek olursa olsun hepsi bizim için iyi şeyler.

Yakışıklı olma konusunu abartmaya gerek yok tabi. Sadece temel şeyleri halletmeniz yeterli olacaktır:

#1: İyi tıraş olun ve cilt tipinizi de hesaba katın. Çünkü her cilt bakım ürünü, herkese göre değildir. Hatta her biri özel olarak kuru, yağlı ve diğer tür ciltlere özel olarak üretilir.

#2: İyi bir deodorant kullanın. Hangisini seçeceğinizi öğrenin. Kokular da kişiye özeldir. Başkasının cildinde bir kokuyu denemeyin bu yüzden.

#3: Ağız kokusu belki de en önemlilerinden. Evinizden çıkmadan önce muhakkak dişininizi fırçalayın ve yanınızda nane aromalı bir sakız bulundurun. Meyve aromalıları tercih etmeyin, sadece tatları güzel. Ağız kokusuna bir faydası yok.

#4: Cildinizi her zaman nemli tutun, kurumasına izin vermeyin. Cilt kuruması derinin dış bölümünün kırılmasına ve bozulmasına neden olur ve sert ve itici bir görüntü ortaya çıkartır. Nemlendiriciler kullanın. Nemli cilde uygulamanız en iyisidir.

#5: Yüzünüzü temizlemek için asla sabun kullanmayın. Çünkü yüzümüzün ph değeri farklıdır. Sabun, yüz cildinin kurutur ve kaşınma yaratır. Ve kötü bir görüntü ortaya çıkar.

Yakışıklı, bakımlı bir erkek olmak çekiciliğin en önemli kriterlerinden biri hiç şüphesiz. Karakterimizi yansıtan şeylerden.

Ama sadece yakışıklı olmak yeterli değil, karakterimizin ve hayatımızın olabildiğince her alanını çekici hale getirmeliyiz eğer kadınlar konusunda kalıcı başarıyı yakalamak istiyorsak.