Bir Kıza Açılma - Kıza Açılmak İçin Bilmeniz Gereken 9 Şey

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir erkeğin en çok zorlandığı şeylerden biri karşısındaki kıza açılmaktır. O büyülü iki kelimeyi söyleyebilmek için can atarız: Seni seviyorum.

Ama ne zaman söylemeli?


Onun da aynı karşılığı vereceğini nasıl anlayabilirsiniz?


Önce onun mu size açılmasını beklemeniz gerek?



Bir Kıza Açılma, Kıza Açılmak #1 - Doğru Zamanlama Çok Önemli


Açıkçası bu büyülü iki kelimeyi ne zaman söylemeniz gerektiği hakkında belirli bir tarih ya da plan yoktur. Ama doğru zamanın geldiği anlar vardır.

Bir çok erkek bu anları kaçırır. Ya aklında daha çok cinsellik olmasından dolayı ya da o an başka bir şeyle ilgileniyor olmalarından dolayı.


Peki onu sevdiğinizi ne zaman söylemelisiniz. Önce şu aşamaların geçilmesi gerekir:


- Kızla tanıştınız ve arkadaşlarıyla iyi geçiniyorsunuz

- Ailesiyle tanıştınız ve ailesi sizden az çok hoşlandı
- Onunla iş yerinde tanıştınız ve iş arkadaşları sizden hoşlandı
- Başka kadınlarla ilişki yaşamamaya karar verdiniz
- Arkadaşlarınıza onunla neler yaşadığınızı anlatmıyorsunuz
- İlişkinizdeki çekimin hala bitmediğini görüyorsunuz aslında bu ilişki de yaşanacak daha çok şey olduğunu düşünüyorsunuz




#2 - Niyetiniz Nedir


Yukarıda saydıklarım gerçekleşmiş ya da gerçekleşmemiş olsa da "Seni seviyorum" sözcükleri asla bir kadınla sadece yatmak için kullanılmamalıdır.

Neden mi? Bu tür cümleleri asla ilişkinin erken safhalarında kullanmamak gerekli. Başka kızlarla dolaşmak istemiyor, onun özel biri olduğunu düşünüyorsanız erkencilikten kaçının.


Bu tür taktikler ucuzdur ve gerçek amacınız hemen anlaşılır.




#3 - Oyuncu Damgası Yemeyin


Ve sadece bu önemli hata yüzünden artık o sizin eski sevgiliniz olur sadece ve sonsuza kadar "oyuncu" damgası yersiniz. O kızdan çok uzaklarda yaşamaya başlamadığınız sürece bu durum başınıza bela açmaya yetecektir. Hele ki günümüzde facebook hayatımızın merkezindeyken.

Gerçekten hoşlandığınız bir kızla çıkmaya başladığınızda facebooktan eski sevgilinizden gelen ters bir yorum bütün ilişkiyi berbat edebilir.


Bu çizgiyi aşmamak gerekir. Eğer aynı anda başka kızlarla görüşüyorsanız (ki görüştüğünüz kızlarda bunu biliyorsa bunun her hangi bir sakıncası yoktur) o zaman kullandığınız sözcüklere dikkat etmeniz gerekli. Tabi facebook yazışmalarınıza, telefondaki görüşme ve smsler de yazdıklarınıza da. Bu çizgiyi aşarsanız hayat sizin için daha rahatsız edici bir hal alacaktır.


Seks bağımlısı bir ergen yerine içinizdeki gerçek çekici erkeği gösterir şekilde bir kıza duygularımızı açmalıyız kısacası.


Bir erkeği çekici kılan şeyler nelerdir, birazda bunlardan bahsedelim.



#4 - Uyumlu Giyim


Bir kızla konuşmak ve bunu çekici bir şekilde yapabilmek için öncelikle dış görünüşünüze gereken önemi vermelisiniz. Üzerinize oturan gömlekler giyin. Bol gömlekler dışarı! Gömlek vücudunuzu tamamlamak ve özelliklerini göstermek için gerekir. Aşırı dar gömleklerde iyi değil. Üzerinize oturan gömlekler kadınlar için cezbedicidir. Giydiğiniz gömleğin renginin en az bir aksesuarınızla uyumlu olmasına dikkat edin.



#5 - Baskın Olmak


Birazda çekici bir erkek olmak konusunda karakter özelliklerinden bahsedelim. Kadınlar doğal olarak itaatkâr ve erkekler doğal olarak egemen olmalıdır. Maalesef bu durum yoga dersleri ve hormonal sütler ile geçtiğimiz yüzyılda değişti. 

Demek istediğim biz erkekler içgüdüsel olarak egemen, dominant tarafızdır. Yüzyıllardır erkeğin rolü olan, evine yiyecek getirmek için çalışmak, tehlikelerden korumak gibi şeyler aslında hala geçerli. Kadınlarda içgüdüsel olarak evlerine ve ailelerine baktıklarında, onlara yardımcı olduklarında kendilerini rahat hissediyorlar. Bu durumu bir çok erkek gözden kaçırdığı için kadınlar konusunda başarılı olmaları zorlaşıyor aslında.



#6 - Akıllı Ve Zeki Olmak


Kızlarla konuşma konusunda iyi olan erkeklerin ortak noktalarından biri, işinde başarılı, zeki ve ayrıntıları fark edebilen kişiler olmalarıdır. İşinizde başarılı ve kariyer sahibi olmak, yüksek statü kazandırır ve bu bir çok açıdan çok çekicidir. Bu, durum finansal açıdan zengin olmayı, zeki, atılgan, hırslı ve akıllı bir kişiliği de işaret eder. 

Zeki biri olmak, kadınlarda böyle bir erkeğe her zaman güvenebilecekleri ve danışabilecekleri hissini de yarattığı için bir baba figürü anımsatır onlara. İşte bu nokta da çok yönlü bir karaktere sahip olmanız büyük önem kazanıyor.


#7 - Her Şeyle İlgilenin


Hayat kısa. Bu yüzden her anın tadını çıkarın, her şeyle ilgilenin. Bazen en sıkıcı gördüğümüz şey bile biraz ilgi gösterdikten sonra eğlenceli bir hale gelebilir. Elinizden geldiğince her şeyle ilgilenerek, çok yönlü biri olursunuz ve böyle bir kişi kadınlarda bir çok duyguyu uyandırır. Yukarıda bahsettiğim zeki biri olmak dışında, meşgul bir hayatınız olduğunu, gizemi, bir çok insanla iletişim halinde, kültürlü biri olduğunuzu da çağrıştıracağı için çok büyük bir öneme sahip çok yönlü biri olmak. Ve elbette kızlarla konuşacak konu bulmak konusunda sıkıntıda çekmezsiniz.


Bir Kıza Açılma, Kıza Açılmak - Kalıcı Çekiciliğin Sırları Açığa Çıktı

Yukarıda saydığım maddeler daha başlangıç niteliğinde, önemli şeyler. Nasıl bir centilmen olunur, nasıl olgun ve aynı zamanda ayakları yerden kesici bir çekicilik oluşturulur. Asıl sorun bunlar, çünkü yeterince çekicilik oluşturmadığımız sürece bir kız neden tam bir gönüllülükle yanımızda olmak istesin ki? 

Çekicilik kelimesi aslında hayatımızın her yönünü etkileyen, ama özellikle kadınlarla ilişkiler de belki de en büyük öneme sahip kelime.


Çünkü bir kızın bizi sevebilmesi için önce bizi yeterince tanıması, bizimle yeterince kaliteli vakit geçirebilmesi gerek.


Bizi, vakit geçirmeye değer bulması içinse bizi çekici bulması gerek önce. Aslında çekicilik bir kızla bütün ilişkimizi o ilişkinin ömrü boyunca etkileyen sihirli bir kelime.


Ve bir erkeğin çekiciliğini en az %700 artırması onun elindedir. Sadece doğru kişiden, doğru eğitime ihtiyacınız var.