Nasıl Yakışıklı Olunur - 8 İpucu

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Nasıl yakışıklı olunur sorusunun bir çok cevabı var. Ancak belki de bunlardan en önemlisi vücudumuza gereken önemi vermemizdir. İyi bir fiziğe durduğumuz yerde sahip olamayız. Sıkı ve düzenli çalışmamız gerekir. Doğru bir diyete ihtiyacımız var. Ama ödülü de büyüktür bunun. 

Peki bunu en kolay yoldan nasıl başarabilirsiniz?


Nasıl Yakışıklı Olunur #1: Aşırı kilolu ya da sıska olmak hiç bir açıdan çekici değildir. 


Nasıl daha yakışıklı olunur gibi bir sorunun cevabı aşırı kilolar olamaz. Ama kaslı, atletik bir yapıya sahip olmak özellikle kadınların çok çekici bulduğu bir şey. 

Bunun bir nedeni, içgüdüsel olarak çocuklarınızın da daha sağlıklı olacaklarını bilmeleri, başka bir nedeni ise bu gücü kontrol edebildikleri, yatıştırabildikleri hissinin verdiği güçlü duygudur. Dolayısıyla fazlalıkları atmanız ve biraz kas ve hacim kazanmalısınız. Bunun bir yolu, bir vücut geliştirme salonuna yazılmak. Ancak daha kolay yoluysa, evinizde sadece bir kaç ağırlıkla yapabileceğiniz son derece etkili çalışmalardır. Önemli olan doğru teknikleri, doğru yoğunlukta kullanabilmek ve vücudu devamlı olarak "şaşırtmak"tır. Bunun yolu da hareket çeşitliliğidir. Tamamen ev koşullarında yapabileceğiniz doğru antrenman videolarını internette bulabilirsiniz. 


#2: Doğru Yemek


Nasıl daha yakışıklı olunur sorusuna verilebilecek en iyi cevaplardan biri de doğru yemeklerdir. Bakımlı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız bu kesinlikle önemli bir konu. 

Yiyebileceğiniz şeyler arasında özellikle salata, meyve, yüksek protein karbohidrat içeren yiyecekler (yumurta, günlük süt, deniz ürünleri) ve karbohidrat içeren yiyecekler (mercimek, fasulye gibi) ve zeytinyağlı yiyecekleri sayabiliriz.


#3: Çokça su için. 


Günde 8 bardak su içmeye özen gösterin. Su, kas ve yağ yakma metabolizmamızı hızlandırdığı gibi dış görünüş olarakta daha taze bir görünüm sağlar.

#4: İyi Uyuyun. 


Bunun da çok büyük faydasını görürsünüz. Özellikle sporcular için bu konu çok önemli. Vücudun kendini toparlayabilmesi için ekstradan zamana ihtiyaçları var çünkü. Doğru uyku süresi aslında insandan insana değişir. Ama 7 saat uyuyorsanız bunu 7,5 saate çıkarmanız en güzeli.


#5 - Kokunuz


Parfümünüzün öneminden bahsetmeme gerek yok, ancak çok az kişi tarafından bilinen bir sır söylemem gerek: Koku duyumuz diğer duyularımıza göre yaklaşık 11 kat daha kalıcıdır. Duyduğumuz bir kokuyu hatırlamamız, gördüğümüz ya da dokunduğumuz bir şeyi hatırlamamızdan %400 daha hızlı gerçekleşir. Bu yüzden, parfüme yatırım yapmaktan çekinmeyin. Örneğin hafif, misk kolonya. Bu koku, erkeklerin ürettiği doğal kokuyla birleşince kokusu bazı kadınları uyaracaktır. Bir kızla konuşmak ve onu etkilemek istiyorsanız, parfümünüze yatırım yapmaktan çekinmeyin.


#6 - Saçlar Konusunda Bir Kaç Sır


Güzel, sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olmak kendinize özen gösterdiğinizi belirtir. Ve kadınlar kendine özen gösteren bir erkeğin, etrafındakilere de özenli davrandığını düşünürler. Ve içgüdüsel düzeyde çocuklarının daha güzel olacaklarını hissederler. Bu tür şeyleri kadınlara sorarak öğrenemeyiz maalesef. Bilimsel araştırmaları ve daha da iyisi işin uzmanlarını takip edin daha çekici bir erkek olabilmek konusunda.

İlk başta sormanız gereken soru şu olmalı: Saç stilim yüzümün yapısına uygun mu? Küçük bir yüze uzun bir saç orantısızdır mesela. Saçınız uzunsa bile bağlamalısınız dışarı çıktığınızda. Kadınlar bu tür ayrıntıları ışık hızında fark ediyorlar çünkü. Gerekirse bu konuda fikrine güvendiğiniz bir berbere danışın. Basit bir çözüm ve çok yararını göreceğiniz kesin.


#7 - Bakımlı Tırnaklar


İsterseniz dünyanın en güzel ve size en yakışan takım elbisesini, ayakkabı ve saç stiline sahip olun, bir kadın tırnağınızın uzun olduğunu görürse size karşı duyduğu çekicilik anında sönecektir. Bu gibi ayrıntılara dikkat etmezsek, bu durum bizi bir "numaracı" gibi gösterebilir. Yani birisine özenmiş güzel giyinmiş, ama "tam" olmamış gibi görünürüz dışarıdan. İşte bu yüzden aksesuarlarımıza da, tırnaklar, çoraplar gibi ince detaylara da önem vermemiz gerekli. En ufak bir uyumsuzluk, çekiciliğin sönmesine yol açabilir çünkü.


Nasıl Yakışıklı Olunur - Son Bir İpucu


Nasıl giyindiğiniz diğer insanlara hakkınızda gerçekten çok şey söyler. Doğru bir giyim tarzınız olması gerçekten önemli puanlar kazanmanızı sağlayacaktır. Özellikle kadınlar açısından. Öte yandan ne kadar arkadaş canlısı, zeki biri olursanız olun, giyim konusunda yapacağınız yanlış seçimler bunun tam tersi bir etki bırakır insanlar üzerinde.

En iyi görünüme sahip olmak için, nasıl bir vücut tipine sahip olduğunuzu bilmeniz ve buna göre giyinmeniz gerekir. Giydikleriniz vücudunuzun iyi yönlerini açığa çıkardığı gibi kusurlarınızı da kapatmalıdır.

Son bir şey daha. Pahalı şeyler giymek iyi görünmek anlamına gelmez. Özellikle sizin vücut tipinize uygun değilse.

Yakışıklı olmak, çekici biri olmakla eşdeğerdir. Ve çekicilik karakterimizi geliştirerek elde edebildiğimiz, kendi elimizde olan bir olgu. Ve bu konuda bir erkeğin yapabileceği, kendinde geliştirebileceği çok şey var.