Tanışma Sözleri, Cümleleri - Neyi, Nasıl Söylemelisiniz?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Mükemmel tanışma sözlerini arayanlardansanız bu makalem tam bir hayat kurtarıcı olacak. Makalenin sonunda bu konuda bir altın madeni kadar değerli bir kaynak bulacaksınız.

Gerçekten işe yarayan tanışma sözleri, cümleleri var elbette. Ancak "mükemmel" kelimesi biraz abartı bir tabir. Gerçek dünya da mükemmel tanışma sözü diye bir şey yok.


Ve bu aslında çok iyi bir haber!



Tanışma Sözleri, Cümleleri #1 - Diğer Erkeklerin Önüne Geçmek Sizin Elinizde


Eğer dünya da mükemmel bir tanışma sözü olsaydı, bunu her erkek kullanırdı. Ve hiç birimizin diğer erkeklerden bir farkı kalmazdı, kendimizi farklı kılamazdık.

Herkes orjinal olmak istiyor ama bir çoğumuz diğer erkeklerin yaptığı şeylerin aynılarını yapıyoruz farkında bile olmadan.




#2 - Çekici Bir Şekilde Farklı Olun


Tanışabilir miyiz? Bir arkadaş ister misin? Bir içki ısmarlıyayım mı? gibi klişe tanışma sözleri belki yıllar öncesinde işe yarıyordu. (Çok nadiren de olsa işe yarayan durumlar olabilir tabi. Çünkü bir kızla tanışırken çoğu zaman doğru vücut dili, ses tonu, göz temasıyla, sakin bir özgüvenle ağzımızı açmak bile yeterlidir aslında)

Ama hoşlandığınız bir kızla tanışmayı olabildiğince risksiz ve olabildiğince garanti altına almak istiyorsanız, çekici bir şekilde farklı olmayı aklınızda bulundurmalısınız bir kızla konuşurken.



#3 - Neyi Nasıl Söylemelisiniz


Bir kızla tanışmak istediğimiz de aklımızda ilk canlanan soru şu olur: "Ne söylesem?"

"Orjinal, güzel bir şey olmalı. Kız da bakıyor hakkaten, gitsem mi? Arkadaşları var ama. Nolucak kız hoşlanmış işte. Ama diğer insanlar da var. Beni görürler. Bak ya yine bakıyor bana, ah şu insanlar olmayacaktı tanışırdım kesinde... Tatlı da kızmış... Gitti işte, kaçırdık yine elimizden." t
arzı iç konuşmaları hepimiz hayatımız boyunca onlarca kez içimizden geçirmişizdir. 


Kimisi ise bu tür iç konuşmalara mahkumdur. 


Çünkü bazı insanlar bu konuda kendini çok büyük oranda geliştirebileceğinin farkında değil, bir başka kısım erkekse bu konuda kendini geliştirmek istese de bunu nasıl yapacağını bilmiyor.

Çünkü bu gerçekten duyguları harekete geçiren, hassas ve ciddi bir konu. En azından bir çok erkek böyle düşünüyor.

Elbette bu ciddi bir konu, ancak bir o kadar da eğlenceli, ilginç bir konu aynı zamanda. İnsanların bu konuda kendinde geliştirebileceği tonlarca şey olduğunu söylesem abartmış olmam hiç bir şekilde.

Çünkü bende böyleydim. Şöyle bir şey duymuştum: Bir kızla 3 kez bakıştıktan sonra artık onunla tanışmaya gidebilirsin. O 3. bakışı ben bir türlü yakalayamadım, kız 3. bakışmaya kadar ya ilgisini kaybetti ya da ortamdan ayrıldı.

Mükemmel tanışma cümleleri diye bir şey yok. Önemli olan bir şeyi nasıl söylediğin, sadece bir "Selam" ın bile anlamı değişiyor doğru vücut dili, ses tonuyla söylendiğinde ve gayet çekici bir hale gelebiliyor. Bunu deneyin.

Her konuda olduğu gibi bu konuda da özgüven ve kararlılık kilit noktalar. Hoşlandığımız bir kızla tanışmak ve bir ilişkiyi istediğimiz gibi yönlendirmek, her açıdan güzel bir ilişki yaşamaya başlamak üzerine gerçek bir uzman olan Ricci' nin sitesi KarizmaSirlari.com vasıtasıyla bu konuda bana inanılmaz yardımı dokundu. 



#4 - Örnek Cümleler


Bugün doğru tanışma sözleri bulma konusundaki EN ÖNEMLİ konu hakkında fikirlerimi paylaşmak istiyorum: Asla yapılmaması gereken hatalar ve bunların yerine nelerin yapılması ve söylenmesi gerektiği.

İşe önce neyin işe yaramadığıyla başlayalım.



1. Bilindik Ve Normal Tanışma Sözleri



"Tanışabilir miyiz?"


"Arkadaş arıyor musun?"


(Facebookta) "Slm nbr?"


Neden İşe Yaramıyor: Çünkü erkeklerin %95' ide aynı ya da çok benzer şeyleri yapıyor. Başkalarının yaptığı bir şeyin aynısını yaparak farklı bir sonuç beklemek anlamsız.



2. Yapmacık Tanışma Sözleri



"Haritan var mı? Gözlerinde kayboldum."


"O kadar güzelsin ki, seninle tanışmak için ne söyleyeceğimi unuttum."


Neden işe yaramıyor: Bu tür tanışma cümleleri çok güzel olmasa da şirin diyebileceğimiz kızlar da işe yarayabiliyor. Çünkü bu tür kızlar gerçekten güzel kızlara göre erkeklerden daha az ilgi görüyor ama tabi Türkiye şartlarında bakımsız kızlar bile aşırı ilgi görebilmekte. Yani bu tür tanışma sözleriyle her gün karşılaşabiliyorlar.



3. Utangaç Tanışma Sözleri



Utangaçlık insanların büyük bir çoğunluğunun çektiği ortak bir sorun hiç şüphesiz.


Bunun nedeni kötü sosyal şartlanmalardır. 


Özellikle çocukluğumuz ya da gelişme çağımızda yaşadığımız utandırıcı tecrübeler (sınıfta alay edilmesi, hocanın ceza vermesi gibi) benzer bir durumda (yani sosyal bir ortama girdiğimizde de) beynimizi, bize zararlı olacak şekilde tetikliyor.


Bir çok çeşidini gördüm utangaçlığın.


Donup kalanları, titreyenleri, "kalbim yerinden çıkıcakmış gibi oluyor" diyenleri... Ve daha fazlasını.


Bende bu sorunları yaşamıştım. Hem de bir çok kez.


Çözümünse savaşmamak olduğunu bir kaç sene sonra keşfettim.



Tanışma Sözleri, Cümleleri - İşe Yararlılığı Onlarca Kez Kanıtlanmış Doğal Tanışma Sözlerini Ve Daha Fazlasını Öğrenin


Bir kızla tanışabilmek için her zaman, her yerde işe yarıyabilecek türden, doğru tanışma cümlelerini bulmak gerçekten zor bir şey. Zordu, şimdiye kadar...