Kızlarla Konuşulacak Konular - Etkili 11 Konu Ve Daha Fazlası...

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kızla konuşulacak konu bulmak için çabaladığımız anlar olur. İlginç, orjinal bir şey bulmak lazım. Kız hemen etkilensin...

Ama bu düşüncenin aslında bir kızı elimizden kaçırmanın KESİN yolu olduğunu çok az insan bilir.

Çünkü bu düşünce üzerimizdeki baskıyı sadece daha fazla artıracak, gereksiz yere heyecanlanmamıza ve hepten bocalamamıza neden olacaktır.

O yüzden her şeyden önce sakin özgüveni öğrenmemiz gerek. Biz endişeli, heyecanlı görünürsek kızda kendini rahatsız hissedecektir, ama eğer bu sakin özgüveni yansıtabilirsek o da kendini rahat hisseder. Aslında bu durum her sosyal ortam için geçerli sanırım.


Kızlarla Konuşulacak Konular - Önce Ne Dediğinize Değil NASIL Dediğinize Odaklanın


KarizmaSırları.com un kurucusu Ricci' den öğrendiğim en büyük sırlardan biri bu. Hiç bir arkadaşınızdan ya da başka bir yerden bulduğunuz bir tavsiyeyi uygulayıp başarısız oldunuz mu? İşte bunun nedeni nasıl söylemeniz gerektiğine odaklanmamanız.

En büyülü söz bile yanlış bir zamanlama ve yanlış yaklaşımla alt üst olabilir. 

Bu yüzden, giyiminiz, vücut diliniz, ses tonunuz, göz temasınız, enerjiniz, bulunduğunuz yer ve saat bütün bunlar bir kelimenin anlamını TAMAMEN değiştirebilecek etmenlerdir.

Ricci' nin dediği gibi sakin özgüvenle, çekici vücut dili, göz teması ve ses tonuyla kısacası öncelikle kendinize ÇEKİCİ BİR HAYAT oluşturarak insanlarla konuşmayı deneyin ve büyük farkı kendi gözlerinizle görün. Bunu nasıl yapabileceğinizi, çekici vücut dili, ses tonu, çekiciliğinizi bir anda %500 artırabilen sözel teknik Espiritüel Özgüven ve çok çok daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Kızlarla konuşacak orjinal konular bilmekte önemli tabi. Diğer erkeklerden farklı şeyler söylemeliyiz.

"Nerede okuyorsun?"

"Nerede çalışıyorsun?" gibi normal, sorgulama modunda bir konu olmamalı.

Bir kızla konuşacak konu seçerken şunlara dikkat etmeliyiz:

- İyi bir konu sohbetin doğal bir şekilde ilerlemesine neden olur.
- İyi bir konu çekici yanlarını ortaya çıkarmalıdır.
- İyi bir konu onun duygularına hitap etmelidir.
- İyi bir konu karşımızdaki insanla bağ kurmalıdır.

Bağ kurma konusu gerçekten önemli. İki insanın aralarında bağ kurabilmeleri için öncelikle kendi aralarında ortak bir konu bulmaları gerek. Sizinle bağdaştırabileceği bir konu seçmelisiniz. Böylece arada güven oluşturabilirsiniz.


Sadece bu yolla, gardını indirerek sizinle konuşmaya devam etmek için daha hevesli olacaktır.


Ayrıca çekici özelliklerinizi belli eden konularda seçmek önemli. Ama tabi bunu göstere göstere yapmamak gerek. Gösterişin her türlüsünden kaçınmalıyız. Bu yüzden laf arasında ya da bir başımızdan geçen bir hikayeyi anlatarak bu çekici özelliklerimizi belli etmeliyiz.


Kadınların evrensel olarak çekici bulduğu şeyler vardır. Önceden seçilmiş olmak, sosyal statü, diğer erkekler arasında lider olmak gibi. 


Kızlarla Asla Konuşulmayacak Konular


Öncelikle sizi bu konuda uyarmak istedim. Kızlarla özellikle ilk buluşmalarda asla konuşulmayacak belli başlı konular şunlardır:

Eski Sevgilileri 

Ortamı tuhaf bir hava kaplayacaktır. Ve kıskançlık belirtileri göstermeniz de muhtemeldir - ki bu bir ilişkinin başlarında istemeyeceğiniz bir şey.

Sizin Eski Sevgilileriniz 

Bu daha da kötü. Kıskanması bir yana, sizi kendiyle böbürlenen ve kadın avcısı gibi görebilir. Ve bu durum size olan saygısını da yerle bir edecektir.

Din Ve Politika

Bu konulardan kesinlikle uzak durun. Bu konudaki fikirleri sizin için çok fazla önemliyse, bunu ilişkinizin ileriki dönemlerine erteleyin. Çünkü ilişkinin ilk başlarında bu tür ağır konular, ona vermek istediğiniz ilk intibanın olumsuz olmasına neden olur. Sizi henüz tam olarak tanımıyor ama tanımak istiyor. Bunu eğlenceli ve ilginç hale getirecek konular seçmeniz, onun kalbini fethetmenizi sağlayacak güçtedir.


Kızlarla Konuşacak Konular


Genel olarak yukarıdaki saydığım maddelere uygun olan 12 konu sayabiliriz. Bunlar:
  • Çocukluk anıları
  • Müzik
  • Yemekler
  • Gelecek planları, tutkuları
  • Seyahat
  • Her ikinizin hayat amaçları
  • Pop kültürü
  • Magazin
  • Üstesinden geldiğiniz zorluklar
  • Sıradışı tecrübeleriniz
  • Aldığınız dersler
Şimdi bu makalede anlatılanların çok çok daha fazlasının çözümleri ile birlikte tek bir yerde toplandığını düşünün.

Kızlarla konuşulacak konular üzerine makalemizi okudunuz.