Kızı Etkileyecek Sözler - Kızı Etkileyen Sözler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kadını etkilemek için söylenecek sözler nelerdir. Ve bunlar nasıl söylenmelidir ki karşımızdaki söylediklerimizi doğal bulsun. Bir kızı etkileyecek sözler bulmak her erkeğin ortak sorunu gibi görünüyor.

Eğer bir kızın sizi çekici bulmasını sağlamak için ne söylemeniz gerektiğini bilmek istiyorsanız doğru yerdesiniz şu an. Size tam olarak ne söylemeniz gerektiğini ve neyin işe yaradığını söyleyeceğim. En önemlisi de karşınızdaki insanın size inanması için bir şeyi nasıl söylemeniz gerektiğini anlatacağım. Ve bu sözlerin sizde işe yarıyacağını biliyorum. Bu benim size sözüm olsun.



Kızı Etkileyecek Sözler #1 - Arkadaşlarınızdan Gördükleriniz Neden İşe Yaramıyor


Hiç hoşlandığınız bir kadına bir dostunuzdan ya da başka birinden öğrendiğiniz bir sözü söylediğiniz ve bunun işe yaramadığı oldu mu? İşin tuhaf yanı, arkadaşınızda işe yarayan siz de neden işe yaramadı?! Kızı etkileyecek sözlerdi güya bunlar...

Sizin söylediğinizle onun söylediği arasındaki fark neydi? Sonuçta aynı şeyleri söylediniz öyle değil mi?


Gerçek şu ki, karşınızdaki kız size inanmadı. Bir başkasından çıkan bir sözle sizin söylediğiniz tamamen farklı şekilde anlaşılabilir. Dolayısıyla farklı tepkiler yaratır karşımızdaki kızda.


Tam olarak ne söylemeniz gerektiğini bilmek istiyorsunuz öyle değil mi?



#2 - Onu Etkileyecek Ne Söyleyebilirsiniz?


Bir kızı etkileyecek sözler nelerdir? 

Aslında bu sandığınızdan çok daha basit bir konu, aynı zamanda karmaşık. 

Şöyle ki, kadınlarla konuşmak en iyi arkadaşınızla konuşmaktan daha kolaydır. Gerçekten, şu an zaten bir kızı etkileyecek şekilde nasıl konuşabileceğinizi biliyorsunuz. Bu şarkı söylemeye ya da başka her hangi bir sanatla uğraşmaya benziyor. Denemeye çalıştıkça batarsınız ama sadece gereğini yaparsanız başarılı olabilirsiniz. Bir kızı etkileyecek sözleri bilmek hayatınızın başarılı olduğunuz diğer alanlarından çok da farklı değil.

Şu an büyük bir ihtimalle aklınıza takılan en büyük soru "Nasıl doğal görünürüm?" , "Nasıl orjinal bir şeyler söyleyebilirim?" Bu tür sorular tamamen normaldir. 


Birazdan göreceğiniz üzere kızlarla arası iyi olan bir erkekle kızlarla arası iyi olmayan bir erkek arasındaki tek fark bir şeyi NASIL söyledikleri. 



#3 - Bağ Kurmak Sandığınızdan Önemli


Elbette bir kızı etkileyen sözler konusunda başka tekniklerde var ama kadınlarla konuşmakta başarılı olan erkeklerin kullandığını fark ettiğim ortak bir yöntem, empati kurarak kızlarla konuşmalarıdır. Bu şekilde arada bir bağ yaratabiliyorlar. Ve arada ne kadar bağ oluşursa o denli de çekicilik oluşur. 

Biz erkekler konuşurken bir amaç doğrultusunda konuşmak isteriz. Yani biriyle konuşurken onun sorununu çözme, ona tüyolar verme amacıyla, yani mantık çerçevesinde konuşuruz etrafımızdaki erkeklerle.



#4 - Kızlarla İletişim Bambaşkadır


Erkek arkadaşlarınızla konuştuğunuz, şeyi kızlarda denemek iyi bir sonuç vermeyecektir. Çünkü kızlarla bu şekilde konuşmak arada bir bağ oluşmasına engel olur. Peki arada bir bağ oluşturacak şekilde bir kızla nasıl konuşulur?

Mesela şöyle bir örnek vereyim:


Kız: Selam nasıl gidiyor?


Erkek: İyidir sen napıyorsun bu aralar.


Kız: Gitar kursuna başladım onunla uğraşıyorum


İşte tam bu nokta da ne söylediğiniz çok önemli. "Gitarın modası geçti be" gibi bir erkek arkadaşımıza söylenebilecek hafif alaycı ve yargılayıcı şeyler yerine onunla bağ kurmaya çalışmak çok daha işe yarıyacaktır. Mesela "Bende bir ara merak salmıştım ama açıkçası hocayı fazla sevmemiştim. Yoksa hala öğrenmek istiyorum, bana bir kaç şey göstersene." gibi.


Elbette bunlar temel şeyler.