Kadınlar Nelerden Hoşlanmaz - Neden Ve Çözümleriyle Birlikte

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Olumsuz şeylere odaklanmak yapıcı değildir. O yüzden kadınlar nelerden hoşlanmaz üzerine farkındalık yaratacak bir liste yaptıktan sonra yazının sonunda kadınların bizden uzak durmasını sağlayan bütün davranışların çözümünü bulacaksınız. Ve bunun yerine onları nasıl kendinize mıknatıs gibi çekebileceğinizi.

Kadınlar Nelerden Hoşlanmaz #1 - Şikayet Etmek

Kadınlar nelerden hoşlanmaz sorusuna verilebilecek en önemli cevaplardan biri her şeyden şikayet etmektir. Hayatta bazı şeyler yolunda gitmediğinde (ki sık sık böyle olur) bunu ders almak ve tecrübe kazanmak için bir bahane olarak görün. Mızmızlanmak ve şikayet etmek hiç bir sorunu çözmez, hatta moralimizin daha da bozulmasına neden olur sadece. Belki haklı olan sizsiniz ama bir şeyden şikayet ederek, sevmediğiniz şeylere odaklanmış olursunuz. Ve sevmediğiniz şeyleri daha da fazla kendinize çekmeye başlarsınız.
Kendinizi ne zaman bir şeyden şikayet ederken yakalarsanız, yukarıda belirttiğim nedenleri kendinize hatırlatın ve durun.

#2 - Suçu Başka Bir Şeyde Aramak

Yaşamak seçimler yapmak demektir ve yaptığımız her seçimin bir sonucu vardır. Dolayısıyla yaptığımız her seçimin sorumluluğu bize aittir.
Başkalarını suçlamak (hatta gerçekten suç onlardaysa bile) sorumluluk almakta eksikliğin bir göstergesidir. Kadınların bu tür küçük detayları hemen gördüğünü ve anında karar verdiğini daha önceki bir çok makalemde belirtmiştim. Aynısı bu konu içinde geçerli.
Devamlı olarak başkalarını suçlamak, yaptığımız seçimlerin sorumluluğunu üzerimize almamak, kendimizi bir kurban olarak görmemize neden olur. Ve bu da sinirli, asabi ve olumsuz düşüncelerle dolu bir hayat getirir sadece. Ve böyle bir hayat yaşamak, stres, depresyon ve en sonunda hastalıklar yaşamanın en kesin yoludur.
Böyle bir insanın yanında kim olmak ister ki? Kadınları düşünemiyorum bile. Kadınlar sorumsuz erkeklerden hoşlanmaz.

#3 - Bahaneler Bulmak

Bahaneler, kendi hayatımız hakkındaki konularda sorumluluk almadığımız anlamına gelir. Sorumluluk almak sadece olgun bir insanın yaptığı bir şey değil, aynı zamanda doğru olan şeydir.

Dürüst olun ve aklınızdan geçen neyse direkt söyleyin. Çeşitli bahanelerle kadınları oyalamayın. 



#4 - Doğrucu Olmak

Şimdi dürüst olalım, neredeyse hiç yanlış yapmadığınızı, hatasız biri olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Kimse değil. Ama isterseniz buna erkek gururu diyelim, biz erkekler sanki her şeyi biliyormuş gibi hareket ediyoruz. Özellikle bir kızın yanındayken. Kadınlar nelerden hoşlanmaz derseniz, doğrucu ve dogmatik davranmak kadınların hoşuna gitmeyen davranışların başında gelir.
Bu kişisel sorumluluktan kaçmaktır. Kendimizi her zaman doğru bilmek, kendimizi geliştirmemize engel olur. En doğru bildiğimizi bile sorgulamak ve başka insanlara bu emin olduğumuz doğruları yargılayıcı olmayacak şekilde aktarmak, olgun bir erkeğin yapacağı bir şeydir. 

#5 - Kararsızlık

“Sadece karambole” mi gidiyorsunuz? Yol sizi nereye götürürse. Kararsız, olayları akışına bırakarak mı ilerliyorsunuz? Bunu yapmak sizin hoşunuza gidebilir ama kadınların en hoşlanmadığı şeylerden biridir. Neden?
Kadınlar insiyatif alan, kararlar almaya can atan, kendi hayatlarını kontrol eden erkeklerden hoşlanırlar. Çünkü böyle bir hayat kadınlara güven verir.
Kadınlar kararsızdırlar ve plan yapmayı sevmezler. Dolayısıyla erkeğin bunu dengelemesi gerek. İlişki demek, iki insanın birbirini tamamlaması demek bir bakıma.
O yüzden, yıllardır kadınlar konusunda başarılı olmanızı engelleyen, kendiniz hakkında duyduğunuz şüphe ve güvensizliği bir kenara bırakın. Kadınların derinden bir çekicilik ve saygı duyduğu o rahat, sakin özgüvenli, karizmatik erkek olmak tamamen sizin elinizde.
Bu sadece kadınlar konusunda değil. Hayatınızın bütün alanları için çok önemli.
Şimdi bir karar verin. Hayatınızı şimdiye kadar olduğu gibi daha çok “oluruna bırakarak” mı devam edeceksiniz yoksa hayatınızın iplerini ele alıp, kendi EN İYİ haliniz mi olacaksınız.
Bu sandığınızdan basittir. Sadece kendinize değer verin, kendinize zaman ayırın.
Normal bir erkeğin çekiciliğini en az %700 artırması onun elindedir. Sadece doğru eğitime ihtiyacı var.