Kadınları Anlamak - İyi Çocuklar Neden Kaybediyor?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kadınları anlamak için sadece bir kaç dakikanızı ayırın ve bir kadının olağan bir gününün nasıl geçtiğini düşünün.

Sabah kalkıyor, kahvaltısına başlayıp bir bardak süt ya da portakal suyunu içiyor, dışarı çıkmak için 30 ila 60 dakikasını kendini hazırlamak için ayırıyor.

Gitmeden önce cep telefonunu 2 kez kontrol ediyor, yanına aldığından ve gelen her hangi bir sms i ya da önemli bir aramayı kaçırmadığına emin olmak için. Yok, sadece bir çağrısı var o da onu neredeyse her gün arayan ve nazikçe başından savmaya çalıştığı ve bunu bir türlü anlayamayan bay iyi çocuğa ait.

Kız dışarı çıkıp arabasına binerek işine ya da okuluna gider. Bütün gün sandalyesinde oturarak not alır ya da bilgisayar da durmadan bir şeyler yazar. Öğle paydosuyla birlikte bir bardak soda ve sandviçini ve belki de biraz tatlısını da yiyerek işe tekrar koyulur.

Günün sonunda evine dönmüştür. Arkadaşları birlikte sinemaya gitmek için onu davet eder. Hayır, yapması gereken işler var daha. Tamam derler, film iyiyse söyleriz sana.

İyi çocuk yine arar, adamın çağrılarını boşverdiği için kendini suçlu hissediyordur ve dolayısıyla telefonu açar ve 10 dakika kadar konuşur adamla. Sohbetleri biraz gariptir ama en azından artık kendini suçlu hissetmiyordur.

Telefonu kapatırlar. Kadın televizyonunu açar ve her zamanki dizi ya da televizyon şovlarından birini izlemeye koyulur. İzlerken bir yandan da mikro dalga da pişirdiği bir yemeği de yemekle meşguldür.

Dizi bittikten sonra dediği gibi işine devam eder. Duşunu alır. Pijamalarını giyerek alarmı sabah 7 ye kurar ve uykuya dalar.

Bir kadını anlamak için şimdi bütün bu senaryoyu başa sarıp yarın tekrar aynı şeyleri yaşadığını düşünün. Ertesi gün aynı ya da çok çok benzer bir gün. Ertesi gün yine aynı vs. vs.

Kulağa baya sıkıcı ve normal geliyor değil mi? Ama bunun nedenini hiç düşündün mü?

Sıkıcı, normal bir hayatı, sıkıcı ve normal kılan nedir?

Cevabı bulan var mı? Ben söyleyeyim:

Yeni şeylerden yoksun olmak.

Kadınların anlamak bu kadar basit. Bunu biraz genişletirsek:
  • Yeni, değişik, akıl karıştıran, heyecan verici bir şeyle karşılaşmıyor.
  • Öğrenmiyor.
  • Bir macera yaşamıyor.
Hayatı hep aynı, her gün. Ve tanıştığı her erkekte aynı.

Hepsi zararsız, sıkıcı iyi çocuklar. Heyecan verici, egzotik ya da kadın da bir duygu uyandıracak her hangi bir şey yapmıyorlar. Kıza yeni bir şey öğretmiyor, macera anlamı taşıyacak en ufak bir atılım da bulunamıyorlar.

Onlar sadece... normal. Öyle ki pek çoğu kadınları anlamak ve sosyal yetileri konusunda kendilerini geliştirmek için en ufak bir atılımda bile bulunmuyor.

Normal insanlarla kuşatılmış, normal bir hayatta heyecan olabilir mi?

İşte bu yüzden kötü çocuklar daha başarılılar kadınlar konusunda. Çünkü onlar sadece duygu değil, duygu fırtınası yaşatıyorlar. Bu da onları inanılmaz çekici kılıyor.

Peki bu adamlar tam olarak neler yapıyor.

Acaba iyi özelliklerimizi koruyarak kötü çocukların elde ettikleri başarıyı elde etmek mümkün mü?

Çok daha iyisi mümkün.