Yengeç Burcu Erkeği Ve İkizler Burcu Erkeği

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




İkizler burcu erkeği ve yengeç burcu erkeği nasıl aşık edilir merak ediyorsanız tam yerine geldiniz. Bu makalemi de her yazımda olduğu gibi elimden geldiğince ayrıntılı ama lafı da fazla dolandırmadan siz okurlarım için hazırladım. Beğenirsiniz umarım:

İkizler burcu erkeği nasıl aşık edilir?

1-Özgürlüğünü kısıtlamayın

Özgürlüğüne çok düşkün olduğundan kendisini kısıtlamayan, her ortama ayak uydurabilen, uyumlu, kendisini anlayan, isteklerine cevap veren bir partner ister. Aksi taktirde paylaşım içine girmeyi bırakın kolayca çekip gidebilir. Partneriniz güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, farklı bir kişiliğe sahip olması hoşuna gider, zayıf bir partnerle ilişkisini çok fazla sürdürmeyecektir.

2-Ondan sürekli övgüyle söz edin

İkizler burcu erkeği övülmeyi çok sever. Kendini şaşırtıcı bir şekilde olduğundan çok daha fazlası olarak görür. Kendini sürekli över ve partnerinin de kendisini sürekli el üstünde tutmasını, yüceltmesini, senden daha iyisi yok demesini bekler. Bu kadar övgüyü hak eder mi tabii ki hayır ama bu garip bir şekilde gururunu okşar. Onun kalbini kazanmak istiyorsanız bir süre bu duruma katlanmalısınız.

3-Estetiğe özen gösterin

Estetiğe hayrandır. Partnerinin giyimine dikkat etmesi, temiz ve hoş görünmesi, her daim şık olmasını ister.

4-Hoş sohbet ve keyifli olun

İkizler burcu erkeği romantik yemekler, açık havada yürüyüşler esnasında hoş sohbetler, tiyatro, sinema ve müzik etkinliklerine bayılır.

5-Kararlarına saygı gösterin, değiştirmeye çalışmayın

Kararlarının onaylanmasını ister. Eleştirilmek ve yaptıkları hakkında olumsuz görüşler ileri sürülmesinden hoşlanmaz. Daima ilgili ve söylediklerini onaylayan bir partner olarak ikizler burcu erkeği nasıl aşık edilir sorusunun yanıtı olarak onun kalbini kazanabilirsiniz.

Yengeç burcu erkeği nasıl aşık edilir?

1-Cömert olun

Çünkü yengeç burcu erkeği çok cimridir. Yanında cimri bir partner onu zor durumda bırakır

2- Güven verin

Ona sadakatinizi kanıtlamanız gerekir. Size inanması ve güvenmesi zaman alır. Ancak bir kez inandıktan sonra size güven duyacaktır.

3-Onu yönlendirin

Yengeç burcu erkeği kararsız bir tiptir. Hemen karar veremez. Düşünür, düşünür. Çok basit bir karar için bile uzun zaman düşünebilir ve bir türlü eyleme geçemez. Ve bu durum içi içini kemirir çünkü sonuçlanmamış bir sürü verilecek karar, yapılacak iş vardır. Yönlendirilmeye ihtiyaç duyar. Yönlendirin onu. Kararsız anlarında fikir verecek, destek, güç ve cesaret verecek sağlam duran bir partner arar.

4-Hep bir kaybetme korkusu olsun

Kendine güveni tam, ona körü körüne bağlı olmayan, onsuz yapamayacak tiplerinde bir parterden çabuk sıkılır. Kendinize önem verin ve değerinizi ona hissettirin. Yengeç erkeği, kaybetmekten korkarsa daha çok bağlanır.

5-Her şeye hazırlıklı olun

Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Her şey yolundayken bir anda gidebilir. Sıkılgandır ve çok çabuk kırılır. Neye kırıldığını anlayamazsınız. Sır gibi saklar.

6-Uykusunu bölmeyin

Uykuya çok düşkündür. Uykusundan fedakarlık etmesini beklemeyin.

7-İlk buluşmada hesabı ödemek için ısrarlı olun

Kullanıldığını hissetmekten çok korkar. Hesabı ödeme konusunda çekimser davranmayın. Bu güveni kazandıktan sonra sizi ödetmez zaten.

8-Asla saldırgan davranmayın

Yengeç burcu erkeği bir kadınla tanıştığı zaman, güzelliğinden etkilense de kendisini yanında huzurlu hissetmiyorsa asla yaklaşmaz. Sinirli ve aşırı tepki veren kişilerden hoşlanmaz. Ona huzur verin ve sevginizi gösterin.

İkizler burcu erkeği ve yengeç burcu erkeği üzerine yazımızı okudunuz.