İspanyol Ve İtalyan Erkekleri Nelerden Etkilenir Ve Özellikleri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




İspanyol ve İtalyan erkekleri nelerden etkilenir üzerine bilgiler arıyorsanız tam yerine geldiniz. Bu makalemi de her yazımda olduğu gibi elimden geldiğince ayrıntılı ama lafı da fazla dolandırmadan siz okurlarım için hazırladım. Beğenirsiniz umarım:

 İtalyan Erkekleri  1-) Çapkın olurlar.
  Açıkçası ciddi bir ilişki arayan harika İtalyan erkekleri olabilir fakat samimi olmak gerekirse büyük bir çoğunluğu bir kadına sadık kalmayı beceremez.

  2-) Aşkları tutkuludur
  Onların sahip olduğu güney kültürünün önemli bir parçası tutkulu olmalarıdır. Bu yüzden İtalyan erkekleri birlikte olduğu kadını hiç sıkmaz.

  3-) İtalyan Erkekleri Kendilerini Beğenirler
  Saçlarına, vücutlarına, kıyafetlerine özen gösterirler. Kıyafetleri son moda parçalardan seçerler. Saçları daima trend bir görünüme sahiptir ve vücutlarına yağlar, kremler ve türlü bakım kürleri uygulamaktan kaçınmazlar.

  4-) Renkli giyinmeyi severler.
Yeşil kapri pantolon, pembe gömlek, renkli eşarplar ve dar beyaz şortlu bir erkek görürseniz o bir İtalyan olabilir.

  5-) İtalyan Erkekleri Romantik randevulardan hoşlanırlar.
  Çarpıcı bir manzara, belki güneş batımı eşliğinde bir şarap. Dünyanın en büyüleyici ülkelerinden biri olan İtalya'da bir İtalyan erkeği ile birlikteysen romantik bir yemek onun vazgeçilmezi olacaktır.  

  6-) Sürekli yemekten şikayet ederler.
  Kimse onlar kadar iyi makarna yapamaz ve hiç kimse ondan iyi bir şarap bilgisine sahip değildir. Bu yüzden seçtiğiniz şarap hakkında şikayet edecek ve yemeği eleştirmekten kaçınmayacaklar.

  7-) Hem romantik hem cool
Size romantik bir aşık gibi davranırken bir yandan da umursamaz bir cool havalarında olabilir.

  8-) Kendilerinden bahsetmeyi severler.
Onunla bir bardak şarap içerken sürekli kendisinden bahsettiğine tanık olabilirsiniz. Onlar bir gün içinde ne yaptıklarını anlatmaya bayılır.

 9-) İtalyan Erkekleri Güçlü kadınlardan hoşlanır.
Kendi ayakları üstünde duran kadınlarla birlikte olmayı severler. Kendinden daha güçlü bir kadını kıskanmaz, aksine destek olur.

İspanyol erkekleri;

  1-) Dans etmeyi severler.
İspanya'nın yerel halk dansı Flamenko ile ortamı ısıtıp kendilerine hayran bırakma özelliğine sahiptirler.

  2-) İnanılmaz yakışıklı olurlar.
  İspanyol erkekleri koyu renk gözleri, uzun kirpikleri ve dalgalı siyah saçları ile yoğun bir çekime sahiplerdir. Bazen koyu yeşil ve mavi gözlere de sahip olan İspanyol erkekleri, bronz tenlerini sergilemekten kaçınmazlar. Çünkü bu ülkede bronzluk büyük bir gurur kaynağıdır.

  3-) Tutkulu ve Romantik bir Aşık
  Bir İspanyol erkeği ile flört etmenin belki de en büyük avantajı ilişkinize getirecek olan tutkusudur. Eğer yemeğe bir İspanyol'u davet ettiyseniz o yemeğe gelmeden önce elinde muhakkak bir buket çiçek veya bir şarap olacağından emin olmalısınız.

  4-) Sıkıcı bir Arkadaşlık
  Elbette bu her İspanyol erkeği için geçerli bir durum değil fakat çoğunlukla arkadaşlıkları sıkıcı olacaktır. Onlar bir kadınla arkadaş olmaktan çok flört etmeyi tercih ederler.

  5-) Zengin Yemek Kültürü
Çok fazla yemek yemeye bayılırlar. Günde 2 kez kahvaltı yapmaktan ve geç saatlerde akşam yemeği yemeye bayılırlar.

  6-) İspanyol erkekleri erken yatmaktan hoşlanmazlar.
  Onlar tam anlamıyla gecelerin adamıdır. İspanya'da gün gecenin geç saatlerine dek sürer. Buna karşın sabahları erken kalkıp öğlen uykusuna yatmayı tercih ederler.

  7-) Ailesine düşkündür.
  İlerleyen yaşına rağmen ailesinden ayrı kalmaya dayanamaz. 30 yaşına gelmesine rağmen hala daha annesinin küçük bebeğidir. O yüzden birlikte olduğu kadının annesiyle iyi anlaşması onun için çok önemlidir.
 
8-) İspanyol erkekleri büyük bir aileye sahiptir.

Bir İspanyol erkeğinin ailesiyle tanıştıysanız birden çok hala, teyze, dayı ve amcayla karşılaşıp sayıca fazla kuzene sahip olduğuna dikkat etmişsinizdi. Aile bağları oldukça kuvvetli olduğu için ailesinden uzak bir şehirde yaşayamaz.