Oğlak Burcu Kızları, Oğlak Kadını Etkilemek İçin Bilmeniz Gerekenler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1: Toprak grubundaki oğlak burcu kızları, oğlak kadını; zeki, ilgili, meraklı, yardımsever, düzenli, temiz ve son derece dürüst kişilerdir. 

Çevresindeki art niyetli kişileri anında fark ederek tepki veren özelliğe sahip olan oğlaklar aşırı iyi niyetli kişiler olup iyi niyetlerinin suistimal edildiğini hissetmesi sizi kara listeye alması anlamı taşımaktadır. 

Bir oğlağın kara listesine girmek ise hiç şansınızın kalmadığı anlamına gelmektedir.

2: Dürüst olmalı ve asla yalan söylememelisiniz. 

Eğer dürüst davranmaz ya da yalan söylerseniz, bunu kesinlikle affetmeyen oğlak kızı sizi kesinlikle cezalandıracaktır. 

Yani oğlak burcu kızları, oğlak kadını küçük yalanlar söyleyemedikleri gibi, karşı taraftaki yalanları da anında hissederler.

3:Oğlak burcu kızları başarılı bir iş kadını ve üst düzey yöneticilik yapma kapasitesine sahip özellikleri olan kişilerdir. Ancak eğer bir oğlak kızının amiri konumunda iseniz zaman zaman onu sizin amiriniz zannedeceğiniz durumlara düşebilirsiniz.

4: Açık sözlü ve mert olan oğlak burcu kızları dolambaçlı sözlerden hoşlanmaz ve her konuda karşısındaki kişinin de net ve açık sözlü olmasını bekler. 

Ona arkadaşlık teklif edecek bir kişi fazla romantik davranırsa onunla dalga bile geçebilir. Fazla gerçekçi olsa da zaman zaman küçük sürprizler ve romantik ortamlar da abartısız olması koşulu ile hoşuna gider. 

Abartılı ve fazla gösterişli giyinmeyi sevmez, her konuda sadelikten yanadır fakat onun için erkek son derece şık ve tarzı olan bakımlı ve temiz olmalıdır. 

Özgüven eksikliği olan erkeklerle asla yakın olamaz.

5- Kültürlü, özgüvenli, mert ve açık sözlü erkekleri beğenir ama temizlik vazgeçemeyeceği önceliktir.

6- Oğlak burcu kızları, oğlak kadını aslında son derece uyumlu ve her ortama yatkın kişilerdir ancak bir şeylerin yanlış gittiğini fark etmesi durumunda ortalığı toz dumana katar. 

Bu nedenle oğlak kızlarını her ortamda ciddiye almalı hal ve davranışlarınıza aşırı dikkat etmelisiniz.

7- Eli açık, para harcamayı seven, birikim yapmayı düşünmeyen bir yapısı olsa da aşırı derecede savruk da değildir. 

Yani gerektiğinde fakat gerektiği kadar harcamayı sever. 

Hediye almayı da vermeyi de bilir. Kaliteye düşkün olduğundan marka tutkusu vardır. Erkekte de marka ve tarz arar.

8- Oğlak kızları, kız arkadaştan daha çok erkek arkadaşa sahiptir ve erkeklerle iyi anlaşır. 

Gerçek bir dost ve arkadaş arayan kişiler oğlak kızındaki o psikolog tavrı çok beğendiklerinden hep dertlerini paylaşırlar. 

Yani oğlak kızları iyi bir arkadaş oldukları gibi, sorunlara çözüm bulan, teselli ve teskin eden tavrı ile iyi bir psikologdur da.

9- ''Az ve öz olsun ama kaliteli oldun'' ilkesinden hareket eden oğlak kızlarına hediye alırken marka olmasına özen göstermelisiniz. 

Eğer sıradan bir hediye alırsanız bunu size hissettirmez, beğenmiş gibi yapar fakat ikinci kez hediye alacak ortamı asla yaratmaz.

10-Oğlak burcu kızları aşırı zeki olduklarından onları aldatmak mümkün değildir. 

Eğer günün birinde aldatıldığını hissederse bunu size çok pahalıya ödetir ve kuvvetli hislerine çok güvenir. 

Ancak sadece hisleri ile hareket etmeyen bir kişiliğe sahiptir ve harika bir ajandır. Kısaca yalan ve aldatılmak onun en hassas konusudur. 

Dürüst değilseniz asla oğlak kızlarına yaklaşmayın. Çünkü inatçılıkla birleşen zekâsı onu hafife almanızın cezasını size çektirtecektir.

11- Oğlak burcu kızları, oğlak kadını kendilerinden güçlü erkekleri sever. 

Fakat kendileri hem güçlü hem de çok özgüvenli olduklarından işiniz oldukça zordur. 

Bu nedenle önce dış görünüşünüz ve davranış biçiminiz ile marka giyiminiz ve vücut temizliğiniz diş, kulak, ter, saç vs. gibi dikkatini çekmeli ama sonra ona açıkça fikrinizi söyleyerek dürüst davranmanız gerekmektedir.