Kova Burcu Kızları, Kova Kadını Baştan Çıkarma Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




1: Kova burcu kızları, kova kadını her ne kadar güçlü bir yapıda olup da karşı partnerine zor anlar yaşatsalar da aslında kolay etkilenebilen yapıları da vardır. 

Kova burcu kızları kendilerine oldukça fazla değer verdiklerinden dolayı karşı tarafa karşı çoğu zaman kötümser yaklaşımlar sergileyebilirler. 

Kova burcuna sahip olan bir bayan ile beraber olmak istiyorsanız öncellikli olarak mücadele etmeniz gerekecektir.

2: Sürekli el üstünde tutulmak: Eğer kova burcu bir bayanı etkilemek ve onunla bir birliktelik yaşamak istiyorsanız el üzerinde tutmanız ve bir dediğini iki etmemeniz gerekecektir. 

Her istediğine olumlu yanıt verdiğiniz takdirde bu durum kova burcu kızlarının hoşuna fazlası ile gidecektir. 

Kova burcu kızları, kova kadını herkesten kendilerini üstün tutarken partnerininde aynı şekilde davranmasını beklerler. 

Bunun için kova burcu kızlarını etkilemenin ilk yollarından birisi de kova burcu bayanlarının karakterlerine göre hareket etmektir.

3: Doğru bildiğini savunur: Kova burcu kadınlarının bir diğer özelliklerinden birisi de doğruları savunmak ve her konuda muhalefet olan konuşmalar yapmasıdır. 

Ani çıkışlar yaparak aksine bir şey söylemeniz durumunda kova burçlarının size karşı bir cephe açmasını ve sizden hoşnutluk duymamasını sağlar. 

Bildiği tüm doğruları karşı tarafa ispatla içgüdüsü içerisinde olduğu için her zaman onun arkasında olmanızı bekler. 

Eğer her konuda kova burcu kızlarına destek vermeniz durumunda bu onun fazlası ile hoşuna gidecektir. 

Yanlış olduğu bir tezi bile doğru olarak sunmak için saatlerce konuşup ispatlandırmaya çalışan kova burcu bayanlarını etkilemek adına destekliyormuş görüntü sergilemek önemlidir.

4: Duygusallık ve mantık aynı dengede: Kova burcu kızları, kova kadını duygusallığı ve mantığı bir arada yürütmeye çalışmaktadır. 

Bu yüzden her ikisi üzerinden giderek kova burcu kızlarını etkileyebilirsiniz. 

Eğer mantıksal açıdan yapmış olduğunuz söz ve davranışlar kova burcu kadınlarına uymuyorsa hemen erkeğin üzerine bir çizik atmaktadırlar.

5: Erkekleri araştırır: Hayatına dâhil edeceği erkekleri mutlaka araştırılar. Bu yüzden erkeklerin davranışları nelerden hoşlanıp hoşlanmadıkları kova burcu kızları için büyük önem taşımaktadır. 

Erkeklerin sürekli olarak yaşam alanlarını etkisi altına almaya çalışır. Araştırarak hayatına uygun olup olmadıklarını analiz ederler. 

Bu yüzden erkeklerin kova burcu bayanlarını etkilerken dikkatli olması ve seveceği yönlerini keşfetmesi gerekir. 

Duygusal anlamda her erkeğin bu özelliğe sahip olduğunu düşündüklerinden dolayı bu özelliği farklı olarak görmemekte ve doğal karşılamaktadır.

6: Gizemli kişiler: Kova burcu kızları genelde gizemli erkeklerden fazlası ile etkilenmektedir. Daha çok merak uyanmasını sağlayarak erkeğini daha fazla takip etmek ister. 

Gizemli halleri kova burcu kızının merak etmesine ve bütün ilgisini o erkeğe vermesine neden olmaktadır. 

Ayrıca kendi ayakları üzerinde durabilen, cesur ve güçlü erkekler her zaman kova burcu bayanlarının ilk istediği ve etkilendiği erkek tipleridir. 

Bu yüzden kova bayanlarını etkilemek isteyen kişiler dikkatli davranmalı ve kendisinin güçlü yönlerini ona ispat etmelidir. 

Bu sayede kısa sürede etkileyerek kova burcu bir bayan ile ilişki kolay yoldan yaşayabilirler.

7: Hissiyatınızı gizlemeyin: Eğer kova burcu bayanlarına karşı bir şeyler hissediyor ve bunu bir türlü açıklayamıyorsanız bir an önce hislerinizi söylemenizi tavsiye ederiz. 

Çünkü kova burcu kadını hislerini gizleyen erkeği sevmezler. 

Kova burcu bayanları daha çok dobra, sevdiğini cesurca söyleyen, gizlemeyen erkekler her zaman ilk ön sıradadır. 

Bu yüzden sizlerde kova burcu bayana karşı duymuş olduğunuz hisleri cesurca söyleyerek etkilenmesini sağlayabilirsiniz. 

Kova burcu kızları, kova kadını için dikkat edilen bir diğer husus ise erkeğin yalandan uzak durarak dürüstçe yaptığı hataları da söyleyebilmesidir.