Eski Sevgiliyi Geri Getirme - En Önemli Kural

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Evet, eski sevgiliyi geri getirme üzerine yazılarımıza devam ediyoruz. Ve bu yazımız en önemli konulardan birini işleyecek:


Eski Sevgiliyi Geri Getirme En Önemli Kural - Onunla İletişimi Kesin! (Bir süreliğine)


Bu eski sevgiliyi geri getirme konusunda basit ama çok çok etkili bir yaklaşımdır. 

Tek yapmanız gereken kısa bir süreliğine eski sevgilinizle iletişimi kesmektir. Yani onunla ayrıldıktan sonra şunları yapmayın:

- Aramayın
- Mesaj Atmayın
- Facebooktan yazmayın
- İnternetten her hangi bir yolla ona ulaşmaya çalışmayın
- Kazara onunla karşılaşmayın (Kazara olmadığını bilirler)
- Eski sevgilinizle karşılaşma umuduyla ortak arkadaşlarınızla dışarı çıkmayın

Peki Bunu Neden Yapıyoruz?


Bunun 3 nedeni var:

1. Eski sevgilinizin düşüncelerini ve duygularını toparlayarak ayrılığın getirdiği negatif düşüncelerden arınmak ve sizi tekrar özlemeye başlaması için biraz zamana ve rahat bırakılmaya ihtiyacı var. 


İnsanların eski sevgililerini aramadıkları zaman onları unutacakları gibi yanlış bir algısı var. 

Gerçekte eğer onu aramazsanız sizi daha fazla özlemesi ve sizi daha fazla merak etmesi için ona zaman vermiş olursunuz. 

Onu neden aramadığınızı bütün gün merak edecektir. Bir önceki yazımızda eski sevgiliyi geri getirme konusunda yapılan en büyük hatalardan bahsetmiştik. 

Bu hatalar sizi ona muhtaç gösterir ancak onunla iletişimi kestiğinizde bu muhtaçlık görüntüsünden hemen kurtulursunuz.

2. Sizinde zamana ve rahat bırakılmaya ihtiyacınız var. Kendinizi toparlamaya ve sağlıklı bir bakış açısına sahip olabilmeniz için gerçekten çok önemli bu. 


Onunla ayrıldıktan sonra doğal olarak moraliniz çok bozuldu, hüsran, üzüntü ve bunun gibi daha bir çok negatif duyguyu aynı anda yaşadınız. 

Bu duygular gerçekleri görmenize ve mantıklı düşünebilmenize engel olur. Ve eski sevgiliyi geri getirme derken tam tersi onun sizden daha da uzaklaşmasını sağlayan davranışlarda bulunma olasılığınız çok yüksektir. 

Biraz kendinize zaman verin ve rahatlayın önce. Sonra sakin bir zihinle yaklaşın bu konuya.

3. Bu süreç içerisinde çekici ve mutlu bir insan haline gelmelisiniz. 


Bir adım geri atıp kendinizi geliştirmenin ve daha çekici hale getirmenin yollarına odaklanmalısınız. (Bu konuda en iyi eğitimi bayanlar bu siteden ve erkekler bu siteden alabilirler)

Hayatınızda bir çok pozitif değişim gerçekleştirmeniz gerekli. 


Eski sevgilinizle iletişimi kestikten sonra onunla ilk görüşmenizde onun sizi çekici bulmasını istiyorsanız bu yaklaşıma sahip olmalısınız. 

Ve bunun en iyi yolu da hayatın tadını çıkarmaya ve her yönüyle mutlu bir insan olmaya başlamaktır. Bunu hafife almayın. 

Bu tavsiyemiz eski sevgilinizi geri getirmeniz ile onu sonsuza kadar kaybetmeniz arasındaki farkı yaratacak kadar önemli.

Peki Ne Kadar Süre Onunla Konuşmamalıyım?


Temel de, eski sevgilinizden ayrıldıktan hemen sonra iletişimi kesme süresi kendinizi toparlayana, onunla ayrıldığınız dönemden çok daha çekici bir hayata sahip olduğunuza emin olana kadardır diyebiliriz. 

Bu süre 30 günü bulabilir hatta aşırı durumlarda 2 ila 6 ayı kapsayabilir. 

Bu sürenin kısalığı hem sizin kendinizi ne kadar süre içinde geliştirdiğinize hem de ayrılığınızın nasıl gerçekleştiğine bağlı.

En garanti süre nedir diye sorarsanız en az 30 gün bekleyin deriz. 

Eski sevgilinizi geri getirme gizli formüllerini öğrenebileceğiniz harika bir kaynak biliyorum. Eski erkek arkadaşınızı geri kazanmak istiyorsanız Erkeğini Baştan Çıkar Ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla e-kitap setini buraya tıklayarak mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.