Erkekleri Baştan Çıkarma Yolları - Bir Erkeği Baştan Çıkarmak İçin 7 Önemli Tavsiye

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Sormamız gereken ilk soru şu: Sadece güzel olmak, istediğiniz erkekle harika bir ilişki yaşayabilmeniz için yeterli mi? Kadınların %99' unun zihinsel ve duygusal çekicilikten haberleri bile yok. Ancak birazdan vereceğim erkekleri baştan çıkarma yolları arasında neredeyse hiçbirinin fiziksel güzellikle ilgisi olmadığını siz de fark edeceksiniz.

Dünya da her hangi bir konuda diğer insanların önüne geçmemizin en garantili yolunun, doğru bilgiye sahip olmak olduğuna göre aşağıda vereceğim 7 madde bir erkeği baştan çıkarmak için size kesinlikle yardımcı olacak.

Erkekleri Baştan Çıkarma Yolları, Erkeği Baştan Çıkarmak #1: Pozitif Bir Hayat Yaratın


En çok karşılaştığım hatalardan biri bu. Her şey sizinle başlıyor. Bu yüzden ilk başta siz, kendi en iyi haliniz olmaya çalışmalısınız. 

Öncelikle arkadaş seçimi hayati bir öneme sahip. Hayatımızdaki güzelliklerinde olumsuzluklarında belki de en önemli kaynağı onlardır. 

Çünkü ailemizi seçemeyiz, ve ailemizden biri hata yapsa daha kolay affedebiliriz. 

Ancak bize olumsuzluklar yaşatan arkadaşlarımızı uyarmak ve hatta onları hayatımızdan uzaklaştırmak bizim elimizde olan bir şey. 

Bir erkeği baştan çıkarmak ve erkekleri baştan çıkarma yolları arasında en önemli kuraldır pozitif biri olmak. 

Negatif birinin yanında kimse durmak istemez. Bardağın dolu tarafını görebilmek. 

Yarısına kadar dolu bir bardağa, yarısı boş demekte doğru (olumsuz tarafını görmek) yarısı dolu demekte. Seçim tamamen size kalmış. 

#2: Espirili Olmak


Elbette burada bunu çekici bir şekilde yapmaktan bahsediyorum. 

Devamlı şakalar yaparak insanların ilgisini çekmeye çalışmak bir kızın bütün çekiciliğini öldüren, bir çocuk gibi görünmesine neden olan bir şeydir.

Ancak arada sırada erkeğe meydan okuyan espiriler erkekte bağımlılık yaratacak güçtedir. 

Mesela çok beğendiğiniz erkek arkadaşınız seni beğeniyorum/senden hoşlanıyorum dediğinde sadece gülümseyerek "Biliyorum" deyin. 

Biraz zoru oynamak ve ona meydan okumak ilişkinizde harikalar yaratır. Erkekleri baştan çıkarma yolları nelerdir öğrenmek istiyorsanız bu tür ayrıntılar çok önemli.

#3: Ona Dokunun


Kazara yaptığınız küçük dokunuşlar, ona olan ilginizi belli etmenin ve onun hakkınızdaki düşüncelerini görmenin zararsız yoludur. 

Ancak özellikle Türkiye' deki bir çok erkek utangaçtır. Bu yüzden hemen belli etmeyebilirler size olan ilgilerini. 

Onların bu utangaçlıklarını gidermek, kendileri gibi davranabilmelerini sağlamak için bir kaç iltifat edin sadece. 

#4: Cesur Olun


Sonuçta savaşa gitmiyorsunuz. Sadece dünyadaki en doğal şey olan, hoşlandığınız kişiyle iletişim kurmak, onu kendinize aşık etmek istiyorsunuz. 

Bunda korkacak her hangi bir şey yok, ne yaptığınızı tam olarak bildiğiniz sürece, bu konuda "Erkeğini Baştan Çıkar Ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla" ekitabını kesinlikle tavsiye ederim.

#5: Hayatınız İçin Heyecanlı Olun


Bir erkeği baştan çıkarmak, onu kendine bağlama konusundaki en önemli kural onun üstüne fazla gitmemek, onu her saat başı aramamaktır. 

Bırakın biraz nefes alsın, sizi özlesin. 

Bir erkeğin sizi devamlı araması sizi sıkar öyle değil mi, siz de gerçekten hoşlandığınız bir erkeği asla çok sık aramayın.

Bunun en iyi yoluda kendinize meşgul bir hayat yaratmak. Bunun yollarından biri hayatta sizi heyecanlandıran, önemli bir amacınız olmasıdır. Kariyerinize, eğitiminize odaklanın. 

#6: Erişilemez Olun


Burada bir çok kadın dengeyi tutturmakta zorlanıyor. 

Kolay elde edilebilir olmamak erkekleri baştan çıkarmak da çok önemli, bunu bilmeyen yok sanırım. Ama bunun dozu daha da önemli.

İmkansız biri olmayın. Çok fazla ilgilenirseniz karşınızdaki erkek bunalır, çok fazla da soğuk davranırsanız karşınızdaki erkek bıkar. 

Maharetse her ikinizinde mutlu olmasını sağlayacak adımlar atmasını bilmekte gizli.

#7: Uzmanından Yardım Almaktan Çekinmeyin



Forumlarda ve internetteki bilgi kirliliği hepimizin en büyük problemi sanırım. 

Herkesin bildiği, "sadece kendin ol" , "nasip değilmiş" , "Yapacak bir şey yok" gibi basmakalıp tavsiyelerle yetinmeyin. 

Her yolu denemeden vazgeçmek olur mu? Bu tür tavsiyeler verenler, başka bir çözüm bilmedikleri için "sadece kendin ol yeter" diyorlar. 

Şundan emin olun, harika bir erkekle, her açıdan güzel bir ilişki yaşamanız için yapabileceğiniz YÜZLERCE şey var. Sadece doğru bilgiyi, doğru kişiden öğrenmelisiniz. 

Bu konuda size Ricci' yi tavsiye etmek istiyorum. O, erkekleri baştan çıkarma yolları bir yana flört, ilişkiler bu konuya hayatını adamış, bu konudaki en bilgili insan.