Erkekleri Elde Etme Yolları - Bir Erkeği Elde Etmek İçin Bu Yöntemleri Uygulayın

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkekleri Elde Etme Yolları - Erkeği Elde Etme #1: Garsonlara Dikkat


Bir erkeği elde etmek, erkekleri elde etme yolları konusuna tanışmadan başlayalım.

Bir dahaki sefere arkadaşlarınızla dışarı çıkıp bir kafeye ya da bara gittiğinizde çekici bir garson görürseniz ona hafifçe gülümseyin ve onunla göz teması kurun. Hesap geldiğinde hesap kağıdına numaranızı ve altına da ona bir içki borçlu olduğunuzu yazın.

#2: Onu Araştırın


Çekici bir erkeği elde etmek, erkekleri elde etme yolları nelerdir derseniz, bunun en garantili yolları arasında araştırma çok önemli yer tutar.

Bir barda ya da klüpte çekici bir erkek gördüğünüzde kendisine değil, yanındaki arkadaşına yaklaşın. 

Arkadaşını bir köşeye çekin ve ona "Arkadaşın nasıl biridir? Yakışıklı gerçekten" deyin. Eğer iyi biriyse, size yardım etmekten çekinmeyecektir. 

Onu iyi dinleyin çünkü bir çok kişinin bu beğendiğiniz erkek hakkında bilmediklerini o size anlatacaktır ve bu anlattıklarını onunla tanıştığınızda kullanabileceksiniz. 

Sonra bir içki almak ya da lavaboya gitmek için izin isteyin ve arkadaşının onunla konuşmasına izin verin. 

Büyük ihtimalle, ilginizden haberdar olan hedefiniz sizinle tanışmak için yanınıza gelecektir ve siz daha avantajlı bir konumda olacaksınız.

#3: Onun "Son Arananlar" Listesine Girin


Hoşlandığınız erkeği elde etmek istiyorsanız, onun son arananlar listesine girin. İşte eğlenceli bir şekilde bir erkekle tanışmak için son bir taktik; Cep telefonunuzu bulamıyormuş gibi yapın ve hoşlandığınız erkeğe telefonunuzu bulamadığınızı ve sizi arayıp arayamayacağını sorun. (Böylelikle telefonun sesinden nerede olduğunu bulabilirsiniz) Bu gerçekten harika ve doğal bir sohbet başlatma yöntemi ve aynı zamanda belli etmeden telefonunuzu da ona vermiş olacaksınız. 

#3: ONU YÖNETMEYE ÇALIŞMAYIN


Erkekleri elde etme yolları nelerdir sorusuna, ona karşı dominant tavırlarınız cevap olabilir. 

Onu yönetmeye ya da değiştirmeye çalışmayın. Hiç bir erkek böyle bir baskıya dayanamaz ve hemen tepki gösterir ve kimi zaman çok bunaldığında bu tepki aldatmak bile olabiliyor.

Bu durum erkeğin ve kadının biyolojik yapısı ve doğasıyla alakalı. Erkek doğası gerek yöneten ve evine bakan taraf olmak ister. Bunu yapabildiğinde kendini rahat ve bir işe yarar hissederler.

Kadınlarsa, aynı hisleri erkeğine yardımcı olabildiğinde, onu fiziksel ve mental anlamda desteklediğinde ve çocuklarla ilgilendiğinde hisseder. Annelik içgüdüsünün kökleri işte buraya dayanır.

#4: ONA SAYGILI OLUN VE AYNISINI ONDAN DA BEKLEYİN


Bir erkeği elde etmek için saygı olmazsa olmazdır. Bir çok kadın bu konu da ilk adımı atan taraf olmaktan çekinir. Halbuki işin ucunda evliliği ya da ilişkinizi kurtarmak var. Gurur yapacak hiç bir şey yok.

Beğenmediğiniz yönleri olabilir, irili ufaklı kavgalar da olabilir. Ancak saygınızı her zaman korumalısınız ve ondan da bunu beklemelisiniz. Bu konuda ona direkt olarak "Bana saygı duymalısın" demek genelde ters teper. Hatta bu konuda konuşmak bile. Peki o zaman ne yapacaksınız.

Birinin size saygı duymasını sağlamanın en garanti ve kalıcı yolu, kendinizi saygın ve çekici biri haline getirmek, her zaman kendi en çekici haliniz olmaya çalışmaktan geçiyor. Bir erkeği elde etmek için en iyi yöntemleri ise 
Erkeğini Baştan Çıkar Ve Sonsuza Kadar Kendine Bağla E-kitabında bulabilirsiniz.

#5: HARCAMALARINIZA DİKKAT EDİN


Erkekleri elde etme yolları konusuna tanışmayla başladık ve ilişkilerde yapmanız gereken ayrıntılara geldi sıra.
Bir erkeğin eşini aldatmasını sağlayan direkt faktörlerden biri değil ancak şu da bardağı taşırabilecek dolaylı faktörlerden bir tanesi: Alışveriş yapmayı sevebilirsiniz ancak alışveriş bağımlısı iseniz ve bunun farkındaysanız mutlaka bir psikoloğa başvurmalı ve profesyonel bir yardım almalısınız.

Unutmayın, sizin normal gördüğünüz bir çok şeye başkaları muhtaç yaşıyor. Mutluluğunuzu ve özgüveninizi sahip olduğunuz eşyaya değil kendi karakterinize bağlayın. Çünkü, para, mal-mülk her an kaybedilebilecek şeylerdir. Ama karakteriniz siz var olduğunuz sürece sizinle olacak. Karakter gelişimine yatırım yapın ve zaman ayırın, lüks eşyaların verdiğinden çok daha fazla ve KALICI mutluluk ve özgüven sahibi olacaksınız.

#6: ENERJİK OLUN


İşte erkekleri elde etme yolları arasında önemli ayrıntılardan bir tanesi. Bütün günü yorgun ve bezgin bir şekilde geçirmek eminim hiç kimsenin hoşuna gitmediği bir şeydir. Ve diğer insanların ve özellikle partnerinizinde sizden uzaklaşmasını sağlayan etmenler arasında.

Hemen şimdi enerjik olun ve öyle davranın şeklinde bir tavsiye vermeyeceğim tabi. Elbette, kendini biraz zorlamak kimi zaman gerekli ancak doğal yöntemlerle şimdi olduğunuzdan çok daha enerjik biri haline gelebilirsiniz. Şu sırları bilmelisiniz sadece:

Enerjimiz konusunda ilk başta bilmemiz gereken uykumuz hakkındaki sırlardır. İnsanların %99.9 u hala iyi bir uykunun 8 saat olduğunu düşünüyor ancak bunun yanlışlığı bir çok kez kanıtlanmıştır. Her insanın uyku düzeni farklıdır ve bunu kendisinin keşfetmesi gerekir. Ancak doğru uykunun süresi 4,5 ila maksimum 7,5 saat arasında değişir. Bu süreyi kendiniz test ederek bulmalısınız ancak genel olarak 7,5 saat uyuduklarında daha 2. günde kendilerini çok daha iyi ve enerjik hissettiklerini söyleyen bir çok arkadaşım var, ben de şahsen bu tecrübeye sahibim. Elbette uyku konusunda bilinmesi gereken daha pek çok şey var ama bu makaleye sığdırmak mümkün değil. Enerji veren başka bir şeye geçelim.

Fıstık. Kahvaltıdan önce 6-7 fıstık yemek, sizi hem kahvaltınıza hazırlayacak hem de yediğiniz yemekten optimum enerji almanızı sağlayacaktır. Çünkü fıstıkta bol enerji olduğu gibi aynı zamanda damar tıkanıklığı önleyici özelliği de var.

Nefesinize odaklanın. Günlük hayatımızda ciğerlerimizin alabileceği oksijen kapasitesinin sadece %20 sini kullandığımızı biliyor muydunuz? 

Yani daha kullanabileceğimiz daha %80 lik bir bölüm var ve bu da %80 daha fazla oksijen ve dolayısıyla daha fazla enerji demek. 

Çünkü oksijen en önemli besin gıdamız. Spor yapmak bu yüzden de çok önemli ancak spor yapmadan da bu durumdan faydalanabileceğiniz çok önemli teknikler var.

Bunlar gibi daha bir çok sırrı çekicilik konusunda gerçek bir uzman olan Ricci' nin 
e-kitabında bulabilirsiniz.