Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır - 8 Harika İpucu

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bugün bana en çok gelen sorular arasında olan erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır sorusuna detaylı bir şekilde cevap vereceğim.


Bir çok erkeğin bir kadının en fazla sadece arkadaşı olabileceğini o kadınla tanıştıktan sadece bir kaç saniye sonra anlayabildiğini biliyor muydun? 

İşte bu yüzden, ta en baştan derin bir çekicilik oluşturmak çok önemli.

Bu doğru, eğer bir erkekte doğru ilk intibayı yaratmayı bilmiyorsan, belki de sonsuza kadar "sadece arkadaş" kategorisinde kalabileceğini bilmelisin.

Bir Erkek Neden, Bir Kadını "Sadece Bir Kaçamak", Bir Başkasını İse İlişki Kurabileceği Bir Kadın Olarak Görür

Bir erkek, karşısındaki kadın diğer kadınların akıllarına bile getiremediği şeyleri anlayabiliyorsa onu ilişki kurabileceği bir kadın ("Yaşanası Bir Kadın") olarak görür.

Yaşanası Kadınlar erkeklerin kendilerini rahat hissettikleri pozitif bir duygusal enerji yararlar. 

Bu kadınlar "doğal olarak" erkeklerin kaçınılmaz olarak tutuldukları türden kadınlardır, bir süpermodel fiziğine sahip olmamalarına rağmen.


Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır #1: Yaşanası kadınlar, başkalarının çözmesi imkansız olan ya da başkalarının sorumluluğunda olmayan olaylar konusunda asla yakınmayan ya da üzerinde uzun süre konuşmayan kadınlardır.

Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır sorusuna cevap ararken aşağıdaki ayrıntıları da dikkat almalısınız.

#2: Yaşanası Kadınlar, erkeklerin tekrar ve tekrar isteyeceği eğlenceli ve pozitif düşünce ve duygular barındıran durumlar yaratırlar. Erkekler hayata pozitif bakan kadınlardan hoşlanır.

#3: Yaşanası Kadınlar, sosyal konular da olayları oluruna bırakmayı ama gerekli gördükleri zaman fikirlerini paylaşmayı bilirler.

#4: Yaşanası Kadınlar, bir yere davet edilmedikleri zaman ilgilenebilecekleri ve yapabilecekleri bir çok şeye, seçeneğe sahiptir (Davet edilmeseler bile mızmızlanmazlar hatta bu akıllarına bile gelmez çünkü yapacakları, onları mutlu eden bir şey muhakkak BULURLAR)

#5: Yaşanası Kadınlar, erkeğin bir şeyi yapması için onları desteklerler, erkekleri bir şey yapmaları için zorlamazlar. 

Harika bir erkek nasıl kadınlardan hoşlanır sorusuna en önemli cevaplardan biri şudur: Baskıyla değil, zerafetiyle yönlendiren, mağrur kadınlardan hoşlanırlar.

#6: Yaşanası Kadınlar, kendileri hakkında ne hissettikleri ve ne söyledikleriyle erkeklerin onları nasıl gördükleri arasında doğrudan bir bağlantı olduğunu bilirler. 

Ve erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır, bunun en iyi yanıtının kendilerine özen göstermek olduğunu bilirler.

#7: Yaşanası Kadınlar, zor durumlar da bile espirili bir tutum sergilerler. Bu, erkeklerinin daha da rahatlamasını sağlayıp onların bir çözüm bulmasına da yardımcı olur.

#8: Yaşanası Kadınlar, ulaşılmaz olmayı bilirler. Hayatlarında önemli amaçları olan ve seçenekleri olan insanlardır. Ancak bunun dozunu da iyi ayarlarlar. 

İmkansızı oynayıp erkeklerinin onlardan bıkmasına neden olmazlar. Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır üzerine bu ayrıntılar gerçekten çok önemli.