Erkek Sakal Modelleri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkek Sakal Modelleri | Bir Kızı Kendine Aşık Etme Sırları

    Çember sakal

Bu sakal seçeneği daha çok hoca adı ile bilinmektedir. Sakal uzantısı üstten ve alttan düzgünlük saplanarak uygulanılan ay şekli görünümü ile sağlanılmaktadır. Fakat günümüzde erkek sakal modelleri arasında kişide olgun bir hava yaratmasıyla oldukça kullanılmaktadır. Genellikle kurallı yaşamdan uzak doğayla iç içe yaşam şeklini tercih eden kişileri yansıtmaktadır.

    Jön sakal

Gemici sakal olarak da bilinen bir modeldir. Genellikle tarz yaratmak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Saç ile bütünlük sağlayarak kişide oldukça klâs bir hava yaratmaktadır. Kesim şekli ise favorilerden başlanarak ince bir çizgi şeklinde devam ederek çene altında yoğunluk sağlanarak bıyıkla birleşik bir yapı oluşturulmaktadır. Dikkat edilen asıl nokta ise alt dudak kenarının traş hakinde olmasıdır.

    Kaba sakal

Adıyla da kendisini ele veren bir modeldir. Genellikle büyük bir çene yapısına sahip olan kişilerin saç bütünlüğü ile büyük görünümü kapatmak amacıyla tercih edilir. Genellikle fazla bir işlem gerektirmeden doğa işlemler gerçekleştirilerek sadece yüze uygunluk teşkil etmesi açısından şekil verilme işlemi gerçekleştirilir. Erkek sakal modelleri arasında pek fazla tercih edilmeyen kaba sakal taşımada dikkat edilen unsur sakalların yoğunluğudur.

Source: http://kizikendineasiketme.com/erkek-sakal-modelleri/


2014 Sezonu Erkek Sakal Modelleri

Kadınlar kadar erkekler de bakımlarına dikkat ederler. Bir erkeğin bakımı için öncelik verdiği unsur saç ve sakallardır. Özellikle sakal bir erkeğin duruşuna ve karizmasına etken eden önemli bir unsurdur. Son dönemlerde dikkat edecek olursak eğer dizilerin başrol oyuncuları, marka tanıtım mankenleri, reklam yüzleri yani kısacası ekranda gördüğümüz bayların genellikle sakallı olanları tercih ediliyor. Erkeklerin çoğunlukla tercih ettiği sakal modeli olan kirli sakal, kızlarında büyük beğenisini topluyor.

Kirli sakaldan birazcık bahsedecek olursak, en çok tercih edilen ve en çok beğenilen sakal tipidir. Erkekleri olduğundan karizmatik ve çekici gösteren bu sakal tipinin en çok esmer erkeklere yakıştığını inkar eden olmaz herhalde.  İnce yüze sahip kişilere yakışan bu sakalı herkesin tercih etmemesi gerektiğini söylemek zorundayım. Özellikle seyrek ve ters çıkışlı sakal yapısına sahip olanların uzak durması gereken bir sakal tipidir. Kirli sakal bırakan erkeklere önerim ise boyundaki kılları kesmeleri olacaktır. Bu sayede daha çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Source: http://www.2014modasi.net/2014-sezonu-erkek-sakal-modelleri.html


Erkek Sakal Kesim Modelleri ve Bıyık Stilleri 2015

Erkekler kadınlara göre daha az değişiklikle tarz yaratabiliyorlar.Değişimin başlangıcı ise saç modelleri ile başlıyor.Modaya ve tarzınıza uygun saç modelini belirledikten sonra işimiz hemen bitmiyor.Onu tamalayacak yüzümüzü daha güzel ve çekici gösterecek ayrıca yüz kusurlarını da örtecek sakal ve bıyık arayışına giriyoruz ve 2015 yılı bu anlamda şanslı bir yıl çünkü bu yıl sakal ve bıyık bırakmak çok ama çok moda.Hollywood dünyasında başlayan gür ve uzun saç ,sakal modası günlük yaşantımıza da girdi ve erkekler bu durumdan son derece memnun feminen (kadınsı) bir görünüm yerine masqulen (erkeksi) sakal kesim modelleri ve bıyık stilleri ile güç sizde…

Source: http://www.sacmodellerirenkleri.com/2014/erkek-sakal-kesim-modelleri-ve-biyik-stilleri-2015/


Doğru Sakal Modeli Seçimi

Kimi  erkekler sakal  bırakmamayı  tercih  ederken  kimileri  ise  sakal  bırakır . Eskiden sakal bırakmamak  daha  uygun  görülürken  şimdi  erkekler  hem  zevklerine  uygun  hem  he  yüz şekillerine  uygun  şekilde  sakal  bırakmaktadır . Önemli olan sizin  fiziksel  özellikleriniz ve hayat tarzınızla uyumlu  sakal  modelini seçmenizdir .

Aşağıda  5  farklı  sakal  modelinden  bahsedeceğim . Bunların  hepside  2013  sakal  modellerine uygun .  Bunlardan yüz  tipinize  de  uyumlu  olanı  seçip  uygulamanızı tavsiye ederim .
     
Ayrıca  bir şey  daha  belirtmek  istiyorum .  Tüm  sakal  türlerini  bakımını  kendiniz  yapabilirsiniz tabi  bunun  için  bir  tıraş  makinasına ihtiyacınız var .  Bir  de  tıraş  makinasını  kullanırken  özen göstermelisiniz  tabi .  Tıraş  makinanız  yoksa  alın  bir  tane  derim .Hem jiletin