Gürcü Kızları, Gürcistan Kadınları Nasıl Kendine Aşık Edersin?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Gürcü kızları, güzel oldukları kadar basit bir hayata da sahiptirler. Gece hayatını ve eğlenmeyi de kültür olarak çok sevdikleri için onu etkilemeniz o kadar da zor değil aslında. Bu yazımda gürcistan kadınları nelerden hoşlandığını ve onu kendinize nasıl aşık edebileceğinizi öğreneceksiniz.

Gürcü Kızları Nasıl Kendine Aşık Edersin #1: Dünya Görüşleri Farklı

Gürcü kızları, basit bir hayata sahip, basit istekleri olan kızlardır. (Hepsi değil tabiki genel olarak kültürleri böyle) Dolayısıyla bizim Türk kızlarından epey farklı olduklarını söyleyebilirim. Bizde genelde o kadar da güzel olmamasına rağmen kendini prenses gibi gören kızlar çoğunluktadır. Ve kimisine de isterseniz her şeyini verin, daha fazlasını isterler.

Buna neden olan aslında biziz, biz Türk erkekleri o kadar yoğun ilgi gösteriyoruzki kızlara, kızlarda artık kendilerinde bir şey var sanıyorlar. Bunun kanıtını normal bir kızın Facebook profiline erkekler tarafından yapılan yorumlarda bile görebilirsiniz.

Ama gürcü kadınları gerçekçidir ve genel olarak gerçekten de güzel kızlar olmalarına rağmen, erkeklerinden istedikleri şeyler nispeten basittir. İleriki konularda bundan bahsedeceğiz.


#2: İnançlarına da Saygı Duyun

Gürcistan kadınları dini inançları bize baya ters olsada, arada sevgi olduktan sonra her şeyin üstesinden gelinebilir bence. Koyu katolik bir hristiyan inancına sahip olmaları, dışarıdan gelen erkeklere karşı soğuk bir bakış açısına sahip olmalarını sağlamıştır. Ama elbette buna değeceğini düşünüyorsanız asla peşini bırakmayın ve çekicilik oluşturmaya odaklanın. Gerisi kendiliğinden gelecektir.


#3: Güzelliğine İltifat Etmeyin

Gürcü kızları güzelliklerinin farkındadırlar. Ülkelerinde erkekler genelde içkiye düşkünlüklerinden dolayı onlara karşı soğuk olsalarda, diğer ülke erkeklerinin onların güzelliklerine hayran olduklarının farkındadırlar. Bu yüzden güzellikleri yerine, karakterine iltifat edin. Örneğin, "Arkadaşlarını baya önemsiyorsun, bu gerçekten çok önemli bir şey bence" ya da "..... üniversitede mi okuyorsun? Oraya girmek için çok zeki olman lazım bildiğim kadarıyla" gibi.


#4: Onu Etkilemek İçin Sesinizi Kullanın

Sesimizle kadınları istediğimiz gibi yönlendirebilir ve istediğimiz duyguları yaşatabiliriz aslında. Bu gürcistan kadınları içinde geçerli.

Fakat bir çok erkek bu gerçeğin farkında değildir. Ses tonunuzu geliştirmek için yapabileceğiniz bir çok alıştırma var aslında. Bunların en iyilerini Sosyal İletişim Setinde bulabilirsiniz. Sosyal İletişim Setinde, kadınları doğal ve kalıcı olarak etkilemenin bütün sırlarını bulacaksınız.


#5: Fazla Üzerine Düşmeyin

Gürcü kızları her saat başı aramayın ve aradığınızda saatlerce görüşmeyin. Buluşmalarınızı da 30-40 dakika ile sınırların. Ve bu dakikaları iyi değerlendirin, birlikte eğlenin ve karakterinizin çekici yönlerini ona gösterin. Tabi sizi özlemesini ve bir sonraki buluşmanızı iple çekmesini istiyorsanız.


#6: Para Ve Yakışıklılık O Kadar da Önemli Değil

Biliyorum bu flört ve kadın erkek ilişkileri konusunda daha önce duymadığınız bir şey. Ama bunun gerçekliğini ben bizzat yaşadım. Bir kızla ilk buluşmam için 550 TL para harcamıştım ve sonra bir daha buluşmak istemedi bile. Ve bir çok yakışıklı arkadaşımında kızlar konusunda diğer bütün erkekler gibi problemleri olduğunu hala görüyorum. Eminim sizde buna şahit oluyorsunuzdur.

Kadınlar konusunda asıl önemli olan şeyin çekici bir karaktere sahip olduğunu ilk defa hocam Ricci' den duyduğumda biraz şüpheyle yaklaşmıştım önce. Çünkü daha önce duyduklarımın ve bildiklerimin tam tersini söylüyordu. Ama onun yayınların çekiciliğin bütün mantığını öğrendim ve bu yüzden kadınlarla tanışmak ve onları etkilemek konusunda her hangi bir problemim kalmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.


Gürcü Kızları Nasıl Kendine Aşık Edersin #7: Kadınlar Ne İster Öğrenin

Sadece gürcü kızları, gürcistan kadınları değil, bütün kadınların evrensel olarak çekici bulduğu karakter özellikleri vardır. Ve karakterimiz para ve yakışıklılığın aksine asla elimizden kaybolmayacak ve para ve yakışıklılığı gölge de bırakabilecek kadar güçlü bir silahımız aslında.