Erkek Saç Modelleri Koleksiyonu - Resimlerle Her Zaman Şık Kalacak 29 Saç Şekilleri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Eğer çekici bir erkek olmak istiyorsak dış görünüşümüze de önem vermemiz gerektiği kesin. Bu yüzden erkek saç modelleri ve saç şekilleri koleksiyonu adı altında, sizler için elimden geldiğince ayrıntılı bir makale derledim. Erkek saç modelleri ve saç şekilleri hakkında her şeyi resimlerle bu makalemde bulabileceksiniz.

Elbette dış görünüş dışında sitem de anlattığım bir çok çekici karakter özelliği var. Açık fikirli olmak, kolay elde edilebilir olmamak, onay aramamak gibi... Eğer hoşlandığımız kadın üzerinde derin ve kalıcı bir çekicilik yaratmak istiyorsak bu karakter özelliklerini ve bu konudaki teknikleri öğrenmek hayati öneme sahip. Bunun en iyi eğitimini hocam Ricci' den alabilirsiniz isterseniz.

Ancak iyi bir ilk intiba için ve taktik ve tekniklerin tam anlamıyla işe yarayabilmesi için dış görünüşümüze de mutlaka dikkat etmemiz gerek. Kısacası elimizden geldiğince her açıdan kendimizi çekici kılmak, aşk hayatımızı aynı oranda kolaylaştırıyor.

Öncelikle yüz hatlarına göre nasıl bir saç şekli  ve saç modelleri seçmelisiniz buna göz atalım:

Oval Yüz Hatlarına Sahipseniz: Bu genellikle kadınlara özgü bir yüz şeklidir. Ve her türlü saç tipi uygundur bu oval yüz hatlarına. Oval yüz hatlarına sahipseniz saçınızı uzatmaktan kaçının. Çekici bir erkek olmanın belki de ilk kuralı erkeksiliğinizi önplana çıkarmanızdır. Bu yüzden kısa ya da çok kısa kesim saç modellerini tercih etmelisiniz. Oval yüz hatları için erkek saç modellerine örnekler şunlar:




Kare Yüz Hatlarına Sahipseniz: Kare yüz hattına sahip erkekler erkeksi ve güçlü görünürler. İşte bu yüzden saç modelinizi seçerken dikkatli olun. Geniş bir çene yapısı kare yüz hattına sahip erkeklerin tipik özelliklerindendir. Ve saçınızın yan tarafları da keskin hatlara sahipse, bu özensiz duracaktır. Dolayısıyla ne kadar kara bir yüzünüz varsa, saçınızın yan kesimi de o kadar yumuşak olmalı diyebiliriz. 

Bu yüz tipine de bir çok saç şekilleri ve modelleri uyar ancak. Bu saç tipine en çok yakışan, kısa kesim saç modelleridir. Örneğin:





Uzun Ve Oblong Yüz Şekli: Bu da erkeklerde en sık karşılaşılan yüz hatlarından biridir. Yüzün uzun olması bir kaç ayrıntıya dikkat etmenizi gerektirir. 

Uygun bir saç modeli seçerken, yanların çok kısa olmamasına dikkat edin. Çünkü bu kesim yüzünüzü küçük gösterecektir. Aşağıda göreceğiniz ilk resim bu yüz tipi için ideal saç kesimidir diyebiliriz. Ortadaki ise sizin seçiminize kalmış, bu resimde olduğu gibi yanları biraz daha uzatmanız daha şık bir görüntü verebilir. Ama sağdaki fotoğraf uzun ve oblong bir yüz şekliniz varsa, nasıl bir saç modeli seçmemelisiniz, belki de en iyi örnek:




Yuvarlak Yüz Hatları: Bu tür yüz hatları için hangi saç modelini seçeceğiniz tamamen sizin yüz ve saçınızdaki hangi bölgeleri ön plana çıkarmak istediğinize göre değişir. Ancak genel geçer kaide olarak, eğer yuvarlak bir yüz hattınız varsa asla keskin ve köşeli bir saç modeli seçmemelisiniz. Bu yüz şeklinize göre absürd ve bakımsız bir görüntü verir. Bu yüz tipine uygun erkek saç modelleri şunlar olabilir:




Elmas Şekilli Yüz Hattı: Elmas şeklinde yüz hattına sahip erkekler tipik olarak geniş bir alına ve dar ve küçük bir çene yapısına sahiptirler.

Saçlarınızın yanlarını çok kısa kestirmemeye dikkat edin çünkü bu kulaklarınızın çok fazla ortaya çıkmasına neden olur. Ve bu tür bir yüz tipine sahipseniz, saçınızın üst kısmını katmanlı olarak kestirmeniz yüzünüze daha fazla hacim kazandıracaktır. Örnek erkek saç modelleri şunlar:






Ünlü Erkek Saç Modelleri


David Beckham Erkek Saç Modelleri:





Justin Timberlake Erkek Saç Modelleri:





Ryan Cosling Erkek Saç Modelleri:

 



Murat Boz Erkek Saç Modelleri:


 



Cool Erkek Saç Modelleri:













Her daim şık kalacak bu erkek saç modellerini bilmeniz ve kendi tarzınıza uyarlamanız çekicilik konusunda kendinize avantaj sağlamak için gerçekten önemli. 

Ama bir kızı etkileme ve aşık etme konusunda gerçek ve kalıcı çözüm KARAKTERİNİZİ geliştirmekten geçiyor. Çünkü kadınlar biz erkeklerin tersine ne kadar yakışıklı olursak olalım, son kararı vermek için her zaman erkeği daha fazla tanımak ve onun karakterinden emin olmak istiyorlar.