Dambıl Hareketleri Ve Özel Dambıl Çalışma Programı

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Ana kaslarımızı en çok çalıştıran ve asla eskimeyecek en iyi dambıl hareketlerini ve özel bir dambıl çalışma programını siz okurlarım için derledim. Umarım beğenirsiniz.


#1 - Dumbbell Bench Press






#2 - Alternated Biceps Curl





#3 - Shoulder Press






#4 - Triceps Kickback






#5 - Kneeling One Arm Row






#6 - Lateral Raise







#7 - Lying Fly






#8 - Stationary Lunge








#9 - Straight-Arm Pullover







#10 - Rear Deltoid Raise







#11 - Upright Row





#12 - Front Raise








Özel Dambıl Çalışma Programı


Dambıl çalışma programınızı maddeler halinde sıraladım. Bu programla dambıl çalışmanızdan en hızlı ve en verimli şekilde yararlanacağınızı garanti ediyorum.


- Programınızda her gün dambıl olmasın. Dambıl ağırlıklı bir program en fazla haftanın 3 gününü kapsar. Diğer günler farklı kaslara odaklı çalışmalar ya da dinlenme gününüz olmalı. Unutmayın, kaslarınız çalışırken inşa olur ama dinlenirken gelişir.

- Dambıl da kullandığınız ağırlıklar sizin en az 8 kere kaldırıp indirebileceğiniz kadar ağır olmalı. Şahsen ben 10 kiloluklarla rahatım. Ne fazla hafif (yani 15-16 kere kaldıramam) ne de çok ağır. Zamanla bu ağırlığı artırabilirsiniz elbette.

- Akşam 9 ve sabah 6 civarı en iyi çalışma saatleridir. Bu saatler uyku düzeninizi de etkilemez. Ama elbette illa bu saatler olacak diye bir şey yok, günde 45-60 dakikanızı ayırabileceğiniz her hangi bir saat dilimi dambıl çalışma saatleriniz olabilir.

- En hızlı gelişmenin yolu, bütün vücudu çalıştırmaktır. Çünkü böylece dambıl ile çalıştırdığınız kaslar, başka bir kas grubuna çalışmaya başladığınızda aktif olarak dinlenmiş olurlar.

- Beslenmenize önem verin. Kol kası çalışmak konusunda bu makalemi de okuyun mutlaka. Beslenme konusunda da çok önemli tüyolar bulacaksınız.

- Bu bilgilerden yola çıkarak, etkili bir dambıl çalışma programı örneği şu şekilde olmalı: Pazartesi= Dambıl Hareketleri, Salı= Göğüs Ve Sırt, Çarşamba= Dambıl Hareketleri, Perşembe= Bacaklar Ve Omuz Hareketleri, Cuma= Dambıl Hareketleri, Cumartesi= Fitness, Pazar= Dinlenme ya da 30 dakika gerdirme



Vücut yapmak azim ve sabır gerektiren bir şey. İsteğiniz etkileyici biri olmaksa, kaslı bir beden şüphesiz ki bir avantaj verir. Ancak sadece bir avantajdır bu. Doğal ve kalıcı çekiciliğin yolları ise karakterinizi ve hayatınızı çekici kılmaktan geçiyor. Kadınları etkilemek için sadece vücudunuzu geliştirmek yetmez ne yazık ki. Kaslı olmakla, çekici olmak arasında fark vardır.

Kadınların evrensel olarak çekici bulduğu çekici erkek özellikleri var. Ve eğer istediğimiz türden bir kadınla, istediğimiz türden bir ilişki yaşamak istiyorsanız, karakter özelliklerinizi ve sosyal iletişim yetinizi geliştirmelisiniz.