Kızla İlk Buluşma Nasıl Olmalı Ve Neler Yapmalısınız?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Gerçekten hoşlandığınız bir kızla ilk kez buluşmak ve onunla eğlenceli vakit geçirmek, zamanınızı geçirmenin en iyi yollarından biri değil midir? Ben de öyle düşünüyorum. Bence hoşlandığınız kızla harika bir ilk buluşma dünyadaki en güzel şeylerden bir tanesidir. Ve siz de buna sahip olabilirsiniz, bu o kadar da zor değil. Eğer kızla tanışmışsanız, gerisi sandığınızdan kolay.

Harika bir ilk buluşmanın ilk koşulu iyi bir yer bulmaktır. Nasıl, nerede ve ne zaman buluşacaksınız? Buna kendiniz karar vermelisiniz.


Evet buna SİZ karar vermelisiniz. Kadınlar lider ruhlu erkeklerden hoşlanırlar, sadece kararlı olun. Yeri ve zamanı söyleyin ona o kadar.




#1: Onu Nereye Götürmeli?

Bir akşam yemeği mi? Bir kafe mi? Parkta bir yürüyüş mü? Spor yapabileceğiniz bir yer mi? İhtimaller sınırsız.

Ancak benim size tavsiyem asla sinemaya gitmeyin. Sinemayı 2. ya da 3. buluşmalara saklayın. Neden? Çünkü ilk buluşmanın tek anlamı birbirini daha iyi tanımaktır, onun gerçekten size uygun olup olmadığını daha iyi anlamaya çalışmak ve tabi bunu ilginç, eğlenceli bir şekilde yapmak.


İlk buluşma da onu kaliteli bir kafeye davet edin derim. Böylece başka insanların olduğu sosyal bir ortam da en az baskıyla yanlış bir izlenim bırakmadan, rahatça sohbet edebilir ve karakterinizin çekiciliğini ona gösterebilirsiniz. Karakterinizi çekici kılmak tamamen sizin elinizde sadece doğru eğitime ihtiyacınız var.

Romantik bir yemek için daha erken, buna kalkışıp yanlış bir izlenim bırakmayın. Açıkça sana karşı yoğun hisler duyuyorum demenin bir yoludur romantik yemekler. Ve yeterince çekicilik ve bağ oluşturmadan romantizme geçmek, bir çuval inciri berbat edebilir. Çünkü kolay elde edilebilir hale gelip çekiciliğinizi kaybedersiniz sadece. İlk buluşmalar da buna başvurmayın kesinlikle, bu sizin ve karşınızdaki insanın üzerindeki baskıyı 10 kat artırır.

Ve baskı belki de en kötü şey bir ilişki için. 5. ya da 6. buluşmanızda romantik bir yemek ayarlamak gayet yerinde olur ama kızla ilk buluşma da bundan uzak durun.

Rahatlık ve eğlenmek bir kızla ilk buluşma da (aslında her buluşma da) aklınızda her zaman tutmanız gereken şeyler.


#2: Ortak Noktalarınızı Düşünün

Eğer balık sevdiğini biliyorsanız onu bir akvaryuma götürün mesela, sudan nefret ettiğini biliyorsanız onu plaja götürmeyin. Neleri sevip sevmediğini öğrenin ve ilk buluşma yerinizi ona göre ayarlayın


#3: Çokça eğlenin

Biliyorum daha önceki makalelerimde bir çok kez söyledim belki ama ne kadar söylesem az. Çünkü asıl nokta bu. İlk buluşmaları iş görüşmesine dönüştüren çok erkek var (bende öyleydim Ricci ile tanışana kadar). Sıkıcı bir restorana gitmeyin, sıkıcı şeylerden konuşmayın. Değişik bir şey olmalı. Mesela bir restorana gitmek istiyorsanuz, bu bir italyan ya da çin restoranı olsun. Gerçekten farklı ve ilginç bir atmosfer yaşatırsınız ona.

Tabi yemekleri konusunda önceden internette araştırma yapmayı unutmayın. Kısacası onun her gün yaptığı şeyleri siz tekrarlamayın.


#4: Özgüvenli Olun

Bu aslında ilişkiler konusunda bir erkeğin en güçlü silahı. Sensiz o buluşma gerçekleşmezdi, bu kadar basit. Hem çok eğlenceli, sıcak kanlı hem de özgüvenli doğal bir liderseniz ve çekici bir gülümsemeniz varsa işiniz büyük ölçüde kolaylaşacaktır.

Hoşlandığınız kızla ilk buluşmanız da bu en çekici haliniz olmayı unutmayın.


#5: Rahatlayın Ve Gülümseyin

Buluşmalardaki o garip sessizlik anları en büyük düşmanımızdır. Gülümsemek baskıyı azaltmanın en garantili yollardan biri. Ve rahatlayın, siz rahatlarsanız etrafınızdaki insanlar da rahat hisseder, siz rahatsız görünürseniz o da kendini kötü hissedecektir. Bu kesinlikle istemediğimiz bir şey.


#6: Flört Edin

Çekiciliğinizi bir anda 10 dan 100 çıkarabileceğiniz garantili bir yöntem biliyorum.

Flört yetisi bir sanattır. İlk buluşmanızda sadece eğlenceli olmayın, peşpeşe espirilerle aslında sadece günü kurtarırsınız, o da belki. Sizin yanınızda olmak istemesi ayrı bir konu, sizi çekici bulması ayrı bir konu. Bir komedyene dönüşmeyin. Her şey kararında güzel.

Aynı zamanda özgüvenli görünmek için çok ciddi bir tavır da takınmayın. Rahat olun. Espiriyle özgüveni birleştirin.

Ricci’ nin Espiritüel Özgüven tekniği işte bu yüzden flörtte en son noktadır. Bu ikisinin birleşimi büyülü ve hiç tahmin etmediğiniz bir çekicilik etkisi yaratıyor. Ayakların yerden kesildiği, göğsünde kelebekler uçuştuğu çok yoğun bir çekicilikten bahsediyorum.

Kendini bir anda diğer erkeklerden ayırmanın kesin yoludur Espiritüel Özgüven.