Karizmatik Ve Cool Olmak - Karizmatik Ve Cool Olmanın Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkek nasıl karizmatik olur, karizmatik ve cool olmanın yolları nelerdir sorularına sahici cevaplar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımda sadece karizmatik ve cool olmak değil, kadınlar kesin olarak nelerden hoşlanırkadınları etkilemenin yolları nelerdir ve bu konuda kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey nedir hepsini paylaşacağım.

#1 - Hayatı Ve İlişkileri Çok Ciddiye Almayın
Hayatı çok ciddiye almamak, hayata gülebilmek önemlidir. Özellikle güzel kızlar, rahat ve kontrollü erkeklerden hoşlanır. Karizmatik ve cool olmanın yolları nelerdir derseniz, bir kızla ilişkinizin ilk başlarında her zaman evlilik hakkında düşünmek zorunda değilsiniz. Bırakın her şey adım adım, seviye seviye ilerlesin. Bu hem erkek hem de kız tarafı için daha garanti bir yoldur.
Mesela bir kızla ilk buluşmanız da hemen ciddi sorulara geçmeyin, bunları nasıl olsa konuşacaksınız. Öncelikle amacınız bir sonraki buluşmaya hevesli olmasını sağlamak olmalı. Bunu da eğlenceli, çekici ve ilginç bir ilk buluşmayla gerçekleştirebilirsiniz. İlk bir kaç buluşmanızı bu düşüncelerle planlamanız kesinlikle daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacak. Karizmatik ve cool lmak üzerine şu makalemi de okuyun: Nasıl Karizmatik Bir Erkek Olunur

#2 - Pozitif Olun
Kızlar hayata olumlu bakan erkeklerden hoşlanır. Pozitif insanlar çekicidir ve bu, karizmatik ve cool olmanın yolları arasında en önemlisidir. Çünkü pozitif insanlar hem kendilerine hem de etrafındakilere ümit ve motivasyon aşılarlar. Bir kızın yanındayken asla her hangi bir şeyden şikayetçi olmayın. Mesela birlikte bir kafe de otururken, size tatsız bir kahve getirildiğinde kahvenin değiştirilmesini garsondan centilmence rica edin. Bu tür durumları ustalıkla kontrol edebilmeniz onda hayranlık uyandıracaktır. Sonra eğlenceli muhabbetinize kaldığınız yerden devam edin. Ona her şeyi aydınlık tarafından gösterebilirseniz, bunun için size teşekkür edecektir. Karizmatik ve cool olmak ile ilgili şu makalemdede ilginç şeyler keşfedeceğinize eminim Kızı Nasıl Kendine Aşık Edersin

#3 - Cömert Olun
Kızlar başkalarına yardımcı olan erkeklerden de hoşlanır. Cömert olmak, karizmatik ve cool olmak için kesinlikle ihtiyacınız olan bir özelliktir. 

Cömert olmanız, arkadaşlarınıza muhtaç olmadığınızı ve zengin olduğunuzu gösterir ve doğru bir yaklaşımla cömert olmak son derece çekici olabilir. Not! Cömert olmak insanlar sizden hoşlansın diye bir şeyler satın almanız gerektiği anlamına gelmez... Bu cömertlik değil gösteriş meraklısı gibi görünmemize neden olur. Cömert olmanın iyi bir örneği arkadaşlarınızla iseniz, içecekleri siz ödeyebilirsiniz. Bu bilinçaltında egemen, zengin ve sorumlu olduğunuzu göstermeye yetecektir. Bütün hesabı siz ödemeyin. Karizmatik ve cool olmanın yolları hakkında şu yazımda da ilginç şeyler bulacağınıza eminim: Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır

#4 - Hırslı Olun
Kızlar bir hayat amacı olan erkeklerden hoşlanırlar. Eğer hayatta ne istediğinizi biliyorsanız ve bunu takip ediyorsanız, bu, karizmatik ve cool olmanın yolları üzerine iyi bir örnek olduğunuz anlamına gelir ve bu yaptığınız çok çekicidir. Çünkü bu durum kadınlar için sizin meşgul bir hayatınız olduğu ve hedeflediğiniz şeyi başarmaya çalışma konusunda size destek olabileceği anlamına gelir. Hem kendinize hem de diğer insanlara faydası olan bir hayat amacınız olmalı. Bu konuya ciddi bir zaman ayırın, çünkü bundan herkes kazançlı çıkacak. Karizmatik ve cool bir erkek olmak üzerine daha fazlası için okuyun: Kızı Kendine Aşık Etme - Onu Aşık Etmek İçin Bu 10 Yolu İzleyin

#5 - Maceraperest Erkekler
Kadınlar, normalden farklı olan, heyecan verici ve eğlenceli şeylere meraklı erkeklerden hoşlanır. Cool ve karizmatik olmak için ne tür kişisel özelliklere sahip olmamız gerekir derseniz, macera duygusu gerçekten çok güçlü bir bağımlılık duygusu yaratır. Kadınlar genel olarak neden kötü çocuklardan hoşlanır aslında bu yüzden. Çok çeşitli duyguları kadına yaşatabiliyorlar çünkü. Normal ve sıkıcı şeylerden de olabildiğince uzak duruyorlar. Ve bu durum etraflarındaki kadınları mıknatıs gibi çekmelerine neden oluyor.
Hayatta merak ettiğiniz şeyler varsa ve risk almayı seviyorsanız onu da buna dahil edin. Karizmatik ve cool olmak istiyorsanız, işte en önemli yollarından biri bu. (Okuyun: Kızın Benden Hoşlandığını Nasıl Anlarım)

#6 - Dürüst Olun
Kadınlar, dürüst ve akıllarında ne varsa söylemekten çekinmeyen erkeklerden hoşlanır. Gerçeği konuşmak zordur ve sizi güçlü bir kişi olarak ve kim olduğunuzu kabul ettiğinizi göstermektedir. Ayrıca çok çekici olan, başkalarının ne düşündüğünü önemsememeniz ve kendi doğrularınıza sahip olmanız. Davranışlarınıza yukarıda saydığım maddeler dahil bunu da eklerseniz karizmatik ve cool bir erkek olmanın yolları sizin için daha kolay olacaktır. İnsanları önemseyin, sizin hakkınızda ne düşündüklerini değil. 



#7: Kadınları Etkilemenin Kesin Yollarını Öğrenin

İster uzun ister kısa süreli bir ilişki isteyelim her şey çekicilikle başlıyor. Ve bütün ilişki sürecini de doğrudan etkiler oluşturduğumuz çekicilik.

Bir kızın erkeğe karşı yoğun bir çekicilik hissetmesi büyük oranda erkeğin elindedir. Ve çekicilik öğrenilebilir ve geliştirilebilir bir konudur. Sadece bu konuda yanlış bilgilerle doldurulduk.