Karizma Nasıl Yapılır - Her Ortamda Karizmatik Olmanın Sırları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Karizma nasıl yapılır ve her ortamda karizmatik olmanın sırlarını anlattığım bu makalemde, nasıl karizma olunur, karizma nasıl yapılır olabildiğince ayrıntılı olarak yazmaya çalıştım. Karizma, öğrenilebilir bir şeydir. Elbette bazı kişilerin doğuştan gelen bir karizması vardır ancak doğru bilgi ve eğitimle bu kişileri bile geçmek mümkün.

İşte karizma nasıl yapılır diye merak edenlere, maddeler halinde cevaplar:


#1: Sesinizi Geliştirin

Karizma nasıl yapılır sorusuna verilebilecek belki de en iyi cevaplardan biri tok ve derin bir ses tonudur. Ses geliştirme alıştırmaları gerçekten çok işe yarıyor. Zaten öyle olmasa tiyatro ve sinema oyuncuları her gün en az 1 saatlerini bu ses alıştırmalarına ayırmazlardı. Bir çok yönümüz gibi sesimiz de gelişebilir. Sadece şu alıştırmayı yapmanızın bile size büyük yardımı olacaktır.

Her gün 30-45 dakika boyunca yüksek sesle ve o anı canlandırmaya çalışarak kitap okuyun. Bunu yapmak bir yandan kelime dağarcığınızı artıracağı gibi bir yandan da yüz kaslarınızı ve ses tellerinizi yoğun bir şekilde çalıştıracaktır. Bunu uygulamanızı tavsiye ederim, kesinlikle işe yarıyor.

Ama ben bu kadar uğraşamam derseniz size hocam Ricci' nin Sosyal İletişim Setinin içindeki ses alıştırmalarını öğrenmenizi öneririm. Ricci daha bir çok konuda olduğu gibi, ses alıştırmaları konusunda da en kısa sürede, en çok işe yarayan şeyleri bu setinde toplamış. Benim hayatımı değiştiren bir set olduğu için her erkeğe gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Gerçekten ödediğiniz paranın en az 10 kat fazlasını alıyorsunuz Ricci' nin setlerinden.


#2: Vücut Duruşunuzu Değiştirin

Karizmatik erkeklerin özgüvenlerini anında hissedersiniz. Bu özgüveni yansıtmanın ilk yolu ise vücut dilimizde yapacağımız anlık değişimlerdir. Şu an muhtemelen kamburunuzu çıkararak ekrana bakıyorsunuz ve bu yüzden hafiften boynunuzda ağrıyordur. Bu vücudunuz için doğal bir duruş şekli değil çünkü. Karizma nasıl yapılır? Nasıl bir vücut duruşumuz olmalı karizmatik bir görünüm için?

Biliyorum ilk günlerde biraz anormal hissedebilirsiniz ama size vereceğim en iyi tavsiyelerden biri dik durmaya konsantre olmanızdır. 1-2 hafta sonra otomatik olarak dik durmaya başlayacaksınız bundan emin olun.

Bunun için şöyle bir alıştırma işinize yarar kesinlikle: Duvara arkanızı yaslayın. Ve vücudunuzun arka bacak, popo, sırt ve başınız dahil olmak üzere her bölgesinin duvara temas ettiğine emin olun. Şu an sizi rahatsız edecek kadar dik bir duruşunuz olmalı. Şimdi duvardan ayrılın ve evde bu duruşunuzu hiç bozmadan yürümeye çalışın. Ve her saat başı bu 10 saniyelik alıştırmayı tekrarlayın. İşte özgüvenli vücut duruşu her şeyden önce, aynen bu şekilde duvara yaslandığınız gibi dik durmayı gerektiriyor.


#3: Şık Giyinin

Bu aralar bol giyinmek moda ama kadınlar için çekici olan bir şey değil ne yazık ki. Olabildiğince vücudunuza oturan giysiler seçin. Kilolu biriyseniz bol giyinebilirsiniz ama özellikle ince bir vücuda çok bol bir giysi, palyaçodan farksız duruyor. Ve kızları etkileyeceğim derken, tam tersi bir etki yaratabilirsiniz bu yüzden. Karizma nasıl yapılır diye soranlar işte bu konuya dikkat etmeli.

Takım elbiseden vazgeçmeyin derim. Bir günlük ve bir de özel günler için takım elbiseniz olsun. İlginç desenli beyaz bir tshirt ün altına kaliteli bir Jean kot rahat bir günlük giyim için idealdir ama bunda seçici olmanız şartıyla.



#4: İnsanları Fazla Umursamayın

Karizmatik erkeklerin en önemli özelliklerinden biridir bu. Diğer insanlar ne düşünür, ne der diyerek bir şeye başlamayın. Özellikle kızların ne düşündüğüne hiç bakmayın derim. Başımdan şu olay geçtikten sonra bu durumu daha iyi anladım: Bir gün bir arkadaşım biz dışarı çıkarken ne giyeceğine karar vermeye çalışıyordu. "Esra, moru ve kırmızıyı seviyormuş abi. Hangisi daha çok yakışıyor sence?" diye bana sormuştu. Ben ne dediysem de, üzerinde garip motifler olan mor tshirtünü giyip çıktı. Yolda yürürken bile insanların yüzündeki gülümsemeyi görebiliyordum ama asıl olay arkadaşlarla buluştuğumuz anda çıktı. Bütün bir gün mor tshirtü konuşuldu adamın, alaycı bir şekilde tabi. Kız arkadaşınınsa ağzını bıçak açmıyordu. Bütün gün bu şekilde gezmiştik...

Yani özellikle kızların ne düşündüğüne o kadar takılmamak gerek. Hele ki kadın erkek ilişkileri konusunda fikirlerine fazla güvenmeyin derim, çünkü bir erkekte neler aradıklarına dair kadınlara fikirlerini sorduğumuzda, dürüst, yakışıklı, iyi kalpli, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen gibi iyi çocuk özellikleri sayarlar. Ama 1 ay sonra yüzüne bakılmaz, saç sakal birbirine karışmış gayet normal görünen hatta kötü alışkanlıkları olduğunu bildiğimiz bir adamla çıktığını görmemiz muhtemel. Buna benzer bir olayı her erkek yaşamıştır sanırım, ya da en azından bir arkadaşınızın başına gelmiştir.

İşte çekicilik böyle bir şey. Önemli olan bir kızın ne istediğini söylediği değil, neye tepki verdiğidir. Karizma nasıl yapılır merak ediyorsanız işte bu tür ayrıntılara dikkat etmelisiniz.


#5: Kadınlar Neye Tepki Verir

Yakışıklı ya da zengin olmadan bir kızı elde edemeyeceğinizi düşünüyorsanız, bir kez daha düşünün. Çünkü gerçek bu değil. Ama ne yazık ki bir çok erkek bu şekilde düşünüyor, ya çocukluklarından beri etraflarından böyle gördüğü ve duydukları için ya da başka bir çözüm düşünemedikleri için. Neyse ki siz bundan sonra yazacaklarımı okuyacaklar arasındasınız...

İşte kadınlar konusunda başarılı olmak istiyorsak asıl sormamız gereken soru bu: Kadınlar Neye Tepki Verir? Biraz daha sadeleştirirsek: Çekicilik Kadınlarda Nasıl İşler?

Hocam Ricci' nin dediği gibi: "Kadınların ne istediğini düşünerek bir yere varamayız. Bunu bir mantığa oturtmak imkansız olduğu gibi, biz erkekler açısından da her hangi bir fayda sağlamayan bir soru bu. Çünkü kadınların ne istediği neredeyse her an değişiyor.

Ama kadınlar neye tepki verir dersek, bu sefer gözlemlenebilir ve geliştirilebilir bir şeye odaklanmış oluruz. Bu sefer kadınların doğuştan gelen içgüdülerine nasıl hitap edebileceğimizi sorgulamış oluruz. Ve gerçekten ilginç cevaplar elde edebiliriz.

Biz erkeklerde çekicilik şu şekilde işler: Güzel ya da seksi bir kız gör. Çekici bul, bu kadar.

Ama kadınlarda bu durum baya farklı işliyor: Yakışıklı bir erkek gör, biraz çekici bul ama emin olmak için onu daha fazla tanı.

Yani kadınlar ne kadar yakışıklı olursa olsun, son kararı vermek için neredeyse her zaman erkeği daha iyi tanıma içgüdüsüne sahiptirler. Doğuracak taraf olmaları onları daha tetikte ve ilişkiler konusunda daha olgun davranmaya itmiştir.

İşte kadınların gözlerine değil içgüdülerine ve duygularına hitap etmeyi bildiğinizde kadınlarla ilişkileriniz yepyeni bir boyut kazanacak. Ve bu konuda durdurulamaz olacaksınız.

Bu yüzden önemli olan doğru eğitimi doğru kişiden almak. Hocam Ricci çekicilik bilimi konusunda son 18 yılını araştırmalar, eğitimler ve kişisel tecrübelerle geçirmiş biri. Ve bu konuda kesin sonuçlar alacağınız biri varsa o da, Ricci dir.