Kadınların En Çok Söylediği Beyaz Yalanlar

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kadınlar günlük hayatta birçok beyaz yalan söylerler. Bu yalanları, karşısındaki insanı aldatmak için değil, kendilerini mutlu hissetmek için söylerler. “Kadınların En Çok Söylediği Beyaz Yalanlar” başlıklı bu yazımızda kadınların en çok söylediği beyaz yalanlardan 8 tanesini bir araya getirdik.
Kadınların masum yalanları söylemesinin en büyük nedeni kendilerini mutlu hissetmek istemeleridir. Beyaz yalanlar yüzünden onları suçlamayın.

Çoğu küçük, masum olan bu 10 yalanı öğrenebilirsiniz.

Kadınlar, çok gizemli ve muammalı kişiliklerdir. Bir sürü katmanı olan kadınları çözmek o kadarda kolay değil. Dürüst ve güvenilir olsalar da onlarında bazen yalana başvurdukları oluyor. Çoğu küçük, masum olan bu 10 yalanı öğrenebilirsiniz.

1. Şu kilodayım

Hiç bir kadın kilosundan bahsetmekten hoşlanmaz. Manken gibi bir vücudu varsa ancak o zaman bahsedebilir. Bu konuda yalan söylemelerinin nedeni tabi ki erkekler değil, kendilerine olan hisleridir. Kilo konusu olduğunda akıllarından “keşke şu kiloda olsaydım” fikri geçer ve bilmeden o kiloyu söylemeyi tercih edebilirler. Bu yüzden zorlamayın ve söylediği kiloyu kabul edin.

Yazının tamamını okumak için www.erkekgozuyle.com