Kadınlar Nelerden Hoşlanır

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Dünya da bir iyi erkek, “iyi çocuk”lar vardır, bir de harika erkekler. Kadınlar erkeklerde nelerden hoşlanır ve her kadının sevdiği ve çekici bulduğu harika bir erkek nasıl olunur bunun cevaplarını maddeler halinde gözden geçireceğiz.

Bir çok erkeğin kadınların nasıl erkeklerden hoşlandığı, kadınların erkeklerden ne istediği konusunda aklı karışıktır.


Kadınlar bazı erkekleri son derece çekici bulurken bazı erkeklerden de arkasına bakmadan kaçmayı tercih ediyor.


Peki buna neden olan ne, kadınlar gerçekten nelerden hoşlanır?


#1: Onu Gerçekten Sevin

Kız arkadaşınıza ya da sevgilinize pahalı hediyeler ya da lüks lokantalarda yemekler ısmarlayabilirsiniz. Ya da gün boyu saatlerce konuşarak onu ilgiye boğabilirsiniz. Ama çoğu erkeğin anlamadığı şeyse bu aslında gerçek bir sevginin göstergesi değil.
Bu ona muhtaç olduğunuzun göstergesi. Siz böyle hissetmeseniz bile, dışarıdan bakan biri bunu öyle anlıyor. Özellikle kadınlar. Onlar doğuştan bir vücut dili, davranış bilimleri uzmanıdırlar. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı BİR SANİYE DE anlayabilirler.
Düşünsenize çocukluğundan beri erkeklerin ve diğer insanların ilgisine maruz kalıyorlar. Ve çoğu erkekte birbirinin aynı sözleri ve davranışları gösterdikleri için artık ne yapacağımızı, asıl niyetimizi ezbere biliyorlar.
Dolayısıyla ilişkilerimizin daha ilk saniyelerinde çekici bir şekilde farklı olmayı öğrenmeliyiz... ve gerçekten yaşamaya değer ve aynı zamanda kalıcı ilişkiler istiyorsak daha fazlasını da… Eğer bir kızın bize yoğun bir çekicilik hissi duymasını, ayaklarının yerden kesilmesini gerçekten istiyorsak. Kadınlar nelerden hoşlanır sorusuna verilebilecek belki de en iyi cevap iyi bir aşık olabilen erkeklerdir.


#2: Ona Saygı Duyun

Bu basit gibi görünse de aslında sık düşülen hatadır. Hatta çoğu zaman bunu yaptığımızın farkında bile olmuyoruz. Dolayısıyla sorunca da “Ben yapmam” diyoruz.
Ama her erkek ilişkilerinde zaman zaman bunu yapıyor. Her şeyi bilen kişi konumunu fazla abartıyoruz kimi zaman.
Elbette, bir kıza yardımcı olmak, ona tavsiye de bulunmak doğaldır. Ancak her şeyin aşırısı zararlı.
Bırakın o karşısına gelen engelleri aşmaya çalışsın. Sizden yardım istemeden her şeye yardımcı olmaya çalışmayın. Bu, onun bir şey beceremediği hissini uyandıracaktır kadın da.
Ve bu bir ilişki için en zararlı şeylerden biridir. Kadınlar nelerden hoşlanır diye düşündüğünüzde ilk aklınızda canlanması gereken şeylerden biri bu aslında.


#3: Ona Kapıları Açın


Centilmenlik hiç bir zaman ölmez. Bir de hem çekici bir şekilde farklıysanız bunun üzerine de centilmenseniz, etkileyemeyeceğiniz kız yoktur. Ona kapıları açın, bir yemeğe gittiğinizde o masaya geldiğinde ayağa kalkın ve o oturmadan oturmayın. Ve diğer çekici erkek özelliklerini de yansıtmayı ihmal etmeyin bu sırada. 


#4: Kontrolünüzü Kaybetmeyin


Etkileyici bir erkeğin en tipik özelliği her zaman kontrol sahibi olmasıdır. Bazı arkadaşlarım pes oynarken bile çığırından çıkıyor (klavyeye kafa atanı bile gördüm) Çok tuhaf, hatta acınası bir görüntü...

Biliyorum, biz erkeklerde kazanma hırsı çok yoğundur, sporları bu yüzden severiz zaten. Ancak bir şekilde kontrolümüzü sağlamamız gerek. Kendiniz hakkında beklentilerden kurtulun öncelikle, herkesi yeneceğim, çok iyi oynamam gerek gibi düşünceler son derece yıkıcıdır.

Ayrıca moralinizin düşük olduğunu gören rakibinizin konsantrasyonu ve motivasyonu da aynı derece de artar. Ve her türlü müsabaka da bunlar yetenek ve taktiklerden bile önemlidir. Ve kadınlar kontrolünü kolayca kaybetmeyen erkeklerden hoşlanır.


#4: Değişik Konularda Fikrini Sorun


Cevabı bilseniz bile onun bakış açısını sorun. Kimi zaman o atılıp kendi fikrini sorabilir. Ama önce siz ona fikrini sorarsanız bu kesinlikle artı puandır. Düşüncelerinin önemli olduğunu hisseder. Bir anda daha mutlu olur ve mutluluk bulaşıcıdır. Onu kendinize bağlamak istiyorsanız bu taktiği günlük hayatınızda mutlaka kullanın.


#5: Onu Tutkuları Konusunda Cesaretlendirin


Yeni bir hobiye başlamış ya da kariyerinde başarılı olmaya çalışıyorsa ona "Biliyormusun sen aklına koyduğun şeyi kesin yaparsın, mutlu olduğunu görmek çok güzel" türünden cümlelerle ona her durumda destek olun.


#6: Gizeminizi Kullanın


Eğer sizinle bir daha buluşmasını istiyorsanız muhakkak çok merak ettiği bir kaç şeyi cevapsız bırakın mümkünse espiriyle geçiştirin. Mesela "Senin kaç kız arkadaşın oldu şu ana kadar" gibi bir soruya alaycı bir gülümsemeyle "Senin kaç tane oldu?" şeklinde bir karşılık verin ve sohbet konunuza kaldığınız yerden devam edin. İşte flört sanatının başlangıcı bu tür ince şakalaşmalar, uğraşmalardır.

#7: Bir Tutkunuz Olsun

Kadınlar tutkulu erkeklerden hoşlanır. Sadece ilişkiler de değil aynı zamanda erkeğin kendi hayatındaki tutkuları, bir hayat amacı olmasından bahsediyorum.
Bu tür erkekler ilham vericidir. Her gün canlı bir enerjiye sahiptirler ve gizemlidirler. Çünkü her zaman akıllarında o hayat amaçlarına ilişkin planlar düzenlerler. Ve kadınlar bunu merak ederler.
Kariyeriniz konusunda tutkulu olun. Hangi işi yapıyorsanız, bir en üst amacınız olsun. Zaman zaman az uyumanızı sağlayacak bir sebebiniz.



Kadınlar Erkeklerde Nelerden Hoşlanır?

Aslında kadınların nelerden hoşlandığı ve neleri çekici bulduğu konusunda daha anlatılabilecek pek çok şey var ama hepsini bir makaleye sığdırmak imkansız. 

Ama bu sorunu kökten halletmenizi sağlayacak mükemmel bir kaynak biliyorum.
Normal bir erkeğin çekiciliğini en az %700 artırması onun elindedir. Sadece doğru eğitime ihtiyacı var.