Kıza Açılmak - Kıza Nasıl Ve Ne Zaman Açılırsın

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Hoşlandığın bir kıza açılmak ve ona nasıl ve ne zaman açılırsın konusu üzerine yazılmış bu makale ile çok önemli konulara değineceğiz. Öncelikle şunu belirtmeliyim; bir kıza nasıl açılırsın, hoşlandığın kıza nasıl açılırsın, hoşlandığın kişiye nasıl açılırsın türünden sorular aslında biz erkeklere en zarar verici sorulardır.
Özellikle daha ilişkinin ilk evrelerinde sevdiğiniz kıza açılmak, bir zayıf irade göstergesi sayılır. Neden? Çünkü bu durum, bizim kolay elde edilebilir biri olduğumuzu gösterir ve aynı zamanda tüm çekiciliğimizi, sosyal değerimizi kaybetmemize neden olabilecek derecede çok zararlı tercihlerden biridir.


Kıza Nasıl Ve Ne Zaman Açılırsın...

Hoşlandığımız kıza açılmak yerine kendimize şu soruları sormak, şu soruların cevaplarını aramak çok daha faydalı… Çekici biri olmak ile yakışıklı biri olmak arasındaki fark nedir, kadınlar neyi çekici bulurlar, kadınlar flört aşamasında nelere pozitif tepkiler verirler gibi sorular yapıcı ve sahici sorular olmalarının yanı sıra, bu soruların cevapları bizim kadınlarla iletişim konusunda başarılı olmamızı sağlayacak kilit noktalardır.
Peki bir kıza nasıl açılırsın? Tabi ki, bir kıza onu sevdiğimizi söylememiz de problem yok fakat her şeyin bir zamanı var. Sorun erken davranmakta… Özellikle duygularımızı çok erken açmak kızın bizi kolay elde edilebilir görmesine neden olarak kızın gözünde tüm çekiciliğimizi kaybetmemize sebep olur. Bu da istemediğimiz sonuçlar doğurur. Maalesef ki hakikat bu... Yaşayanlar bilirler ama önce kız sevdiğini itiraf ederse, işte o zaman sende onu sevdiğini, ondan hoşlandığını söyleyebilirsin rahatlıkla… Bu yüzden öncelikle öğrenmemiz gereken şey mutlak çekiciliğin, kalıcı çekiciliğin sırları... Çünkü her şey çekici olmakla başlıyor.


Bir Kıza Açılmak İçin Neden Önce Çekicilik Oluşturmalısınız?

Herhangi bir ilişkinin sevgiye ulaşabilmesi için öncelikle karşımızdaki kızla beraber yeterince zaman geçirmemiz gerekir. Şahsen uzun süreli ilişkilere başlamadan, en az iki buçuk ay geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Uzun süreli ilişkiye değecek birisi olduğumuzu göstermek içinse de, öncelikle çekici erkek ve çekici bir hayata sahip olmak konularında öğrenebildiğimiz her şeyi öğrenmemiz gerekir. Sizinle farkına vardığım belki de en önemli gerçeği paylaşmak istiyorum. Çekici bir erkek olmak konusunda önemli olan şey; ne zengin olmak, ne yakışıklı olmak, ne popüler olmak ne de kötü çocuk olmaktır. Bunların da etkili olmadığını söylemek yanlış olurdu fakat;
EN ÖNEMLİ OLAN ŞEY; ÇEKİCİLİĞİN NASIL İŞLEDİĞİNİ BİLMEKTİR.
İşte bir kıza nasıl açılırsın sorusuna verilebilecek en yararlı cevap budur bence. Bir kızla ilişkinizin ilk anlarında kızı iltifatlara boğmak, onay arayan ve kızın bizi yönlendirmesini sağlayan davranışlarda bulunmak bize bir arpa boyu kadar yol aldırmadı çünkü kadınlara neredeyse tüm erkekler böyle davranıyor. Bu yüzden kızın gözünde diğer erkeklerden farkımız kalmıyor. Sıradanlaşıyoruz. Sıradanlaşmak eşittir çekiciliğin ölümü... 
Anlamak gerçekten zor... Nasıl oluyor da insanlar diğer insanların %90'ının yaptığının aynısını yaparak farklı bir sonuç bekliyorlar? O zaman ne yapmalıyız, çözüm ne diye düşünüyor olabilirsin. Çözüm; hem farklı hem de çekici bir erkek olmak... İkisi bir arada... Çünkü sadece farklı birisi olmak bizi en fazla ucube yapar.