Bir Kadın Nasıl Tavlanır: 8 Etkili Yöntem

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Aklınızı biraz karıştırarak başlıyım. Hoşlandığımız bir kadın nasıl tavlanır sorusunun cevabı ilk başta ona sarkıntı olmamakla başlıyor. Pek çok erkek bu konuya cinsel çekicilikle doğru orantılı yaklaştığı için aşırı hevesli hareket ediyorlar bu da o kadının onlardan kaçmasının belki de tek nedeni.
Yani bu çok büyük saygısızlık olduğu gibi aynı zamanda kendimiz için en zararlı şey. Şöyle diyim, cinselliği tamamen aklınızdan çıkartın ve bütün güç sizin olsun. Aslında konu bu kadar da basit.
Şunu demek istiyorum. Kadınlar da baştan çıkarılmak istiyor. Onlar nefeslerinin kesilmesini, kalbinde kelebekler uçuşmasını istiyor, sadece biz erkekler buna hitap edecek şekilde hareket etmeyi bilmiyoruz.
Onlar biz erkekler gibi önce güzelliğe bakmıyorlar. Onlar önce karşılarındaki erkeği tanımak istiyorlar. Ne kadar yakışıklı ya da zengin olursa olsun, önemli olan şeyin KARAKTER olduğunu içgüdüsel olarak biliyor kadınlar. Ama biz erkekler daha öğrenemedik sadece.
Bir kadın nasıl tavlanır sorusuna vereceğim bu cevapları kendim bizzat yaşadım, o yüzden doğruluğundan eminim. Bir kadını tavlamaya çalışmayın, kendi en çekici haliniz olun ve onların size bakışlarına kendiniz şahit olun. Çekiciliğinizi en üst düzeye nasıl çıkarabileceğiniz üzerine birazdan çok önemli bir tüyo geliyor. Ama önce maddeler halinde ışık tutalım bu konuya.

Bir Kadın Nasıl Tavlanır – #1: Seçen Siz Olun

Bir kadın nasıl tavlanır sorusuna verilebilecek en önemli cevaplardan biri seçenin siz olması gerektiğidir. Bırakın o sizi daha fazla istesin, bırakın seçen o değil siz olun. Bu şekilde hem de daha dengeli hem de daha anlamlı ilişkiler yaşayacağınız GARANTİDİR.
Akıl hocam Ricci’ nin dediği gibi “Seçen olmanın cinsiyeti yoktur.”

#2: Ona Muhtaçmışsınız Gibi Davranmayın

Kadınlar ilişkilerde biz erkeklerden çok daha olgunlar bu bir gerçek. Bir şeyi neden yaptığımızı SANİYESİNDE anlayabiliyorlar. Çünkü özellikle Türkiye’ de güzel olmayan bir kadın bile erkeklerin ilgi odağı halinde, ta çocukluğundan itibaren. Bu da bir kadını şımarık hale getirdiği gibi aslında müthiş bir eğitim almasını da sağlıyor erkekler konusunda.
Bir saniye sonra ne yapacağımızı ezbere biliyorlar. İşte bu şartlarda çekici bir şekilde farklı olmak 100 kat daha fazla önem kazanıyor. Kadınlar nasıl tavlanır üzerine bu kilit ayrıntıya dikkat edin.

#3: Vücut Dilinize Dikkat Edin

Kasılarak durmayın, bırakın kaslarınız rahatlasın ve rahat, umursamaz bir tavır olsun yüzünüzde. Çoğu erkek onun ilgisini çekmek için türlü zahmete girer. Kendimizi bu tür erkeklerden ayırmanın ilk yolu bu işte. Onunla değil arkadaşlarıyla ilgilenin ilk başlarda, espiri yaparsa gülmeyin. Hak ettiği zaman ilgi gösterin. Bir kadın nasıl tavlanır sorusunun cevabı vücut dilinde saklıdır diyebilirim.

#4: Mantığa Hitap Etmeyi Bırakın

Mantık bir kadın nasıl tavlanır konusundaki en büyük düşmanımız aslında. Kadınların duygusal varlıklar olduğunu her erkek bilir ama nedense hala bu konuya mantıksal açıdan yaklaşan erkeklerde çoğunlukta. Hatta dışarı çıktığımda da görüyorum hala, kızı ikna etmeye çalışan, telefonunu vermesi için yalvaran erkekleri. Bu şekilde alabilse dahi sonra ne olacak? Elbetteki telefonunu açmayacak kız, ya da egosunu tatmin etmek için konuşacak seninle ilk başta sonra gene bırakacak, çünkü bütün sosyal değerini kaybettin kızın gözünde.
Ama gel de anlat. Yargılamak için söylemiyorum, ben de böyleydim. Ve diğer insanlarında aynı sorunu yaşadığını ve sorunun çözümünü bilince insan kendini tutamıyor işte. Herneyse.



#5 – Bir Kadına Razı Olmayın
Kadınları tavlama konusunda yapılan en büyük hatalardan bir tanesi, daha iyisini bulamam düşüncesiyle, alelade, aslında diğer kadınlardan bir farkı olmayan bir kıza razı olmaktır. Bu, gerçekten size uygun, hayatınızın aşkı olabilecek birini bulmanıza engel olur. Yıllar sonra bu durumun farkına varıp, aslında çaresizlikten dolayı birlikte olan çiftleri hatta evlenenenleri çok görüyoruz. Hatta son dönemlerde evliliklerin bitmesinin ana nedeni budur, aşık olmadan evlenmek (teşekkürler Ricci).

Her önünüze gelen kıza razı olmayın kısacası, Ricci nin dediği gibi: Seçen olmanın cinsiyeti yoktur. Sizde şu andan itibaren seçen olun. Bu, çekicilik katsayınızı da bir anda artıracak bir yaklaşım olacak.


#6 – Orjinalliğinizi Feda Etmeyin

Kendi özel yeteneklerinizi, kendi değerinizi, sizi siz yapan şeyleri keşfedin önce. Her insan gibi sizin de, sizi başkalarından ayıran orjinal yanlarınız var.
Eğer bu orjinalliğinizi kadınları etkilemek, onun ilgisini kazanmak için çabalayarak, kendinizi ona muhtaç göstererek feda etmeyin. Böyle yapmak çekiciliğinizi yok etmenin en garantili yoludur.
Yapmanız gereken kendi özelliklerinizin farkına varmak ve bunlardan ödün vermemek. Olmadığınız biri gibi görünmeyin ve gerçek kişiliğinizi yansıtmak için kızın onayını beklemeyin.
Tuttuğunu koparmak burada anahtar kelime. Kendi gerçekliğiniz de yaşayın ve diğer insanları sizin hayat tarzınıza, gerçekliğinize davet edin.
Bazıları reddedebilir bu durumu ama hiç bir önemi yok. Çünkü eğer kendi standartlarınıza bağlı kalmazsanız, ilişkilerinizde alabildiğiniz kadarına razı olmaya mahkum olursunuz. Kadınları tavlama yolları bu tür ayrıntılara önem vermekten geçiyor.


#7 – Kadınların Ruhuna Hitap Etmek, Ama Nasıl?


Bir kızı etkilemek konusunda odaklanmamız gereken belki de en önemli şey iletişim yetimizdir. Her kadın ayaklarını yerden kesecek çekici bir erkeğin hayalini kurar. Bir kadını özel hissettirecek şekilde nasıl konuşabileceğinizi öğrenin. Ve onu rahatsız edecek durumlara sokmamayı da kendinize her zaman hatırlatın.
Doğru zamanda doğru şeyleri söylemek elbetteki çok önemli ama hepsi bu kadar değil elbette. Sadece maddi çıkarlar peşinde koşan bir kadın arıyorsanız bu bilgilere ihtiyacınız yok aslında. Sadece çokça para kazanmanız yeterli olacaktır böyle yüzeysel bir ilişki yaşamanıza.
Ama herkes özel bir insanlar her açıdan güzel, anlamlı ve doyurucu bir ilişkiyi hak ediyor. İşte bunun için (ve aslında kendiniz için) kendinizi geliştirmeniz, kendi en çekici haliniz olmak için zaman ayırmanız çok önemli.

#8: Yanınızda Güvende Hissettirin

İşte bu açıdan da “tavlama mentalitesini” bir kenara bırakmamız gerekli. Çünkü tavlama kelimesi aklımızdayken, ani kararlar veriyor ve çabucak sonuca varmak istiyor ve bütün bunlar hareketlerimize de yansıyor ve kadın dolayısıyla uzak durmaya başlıyor, çünkü kendini güvende hissetmiyor.
Aslında tavlamaya çalışarak bütün çekiciliğimizi öldürüyoruz. Kadınlar nasıl tavlanır biliyor musunuz; Kadınlara değil çekici bir şekilde farklı olmaya odaklanın.
İşte bu anahtar kelime. Sadece farklı olmaya çalışmayın bunun aşırısı bir ucube ya da deli gibi görünmemize neden olur. Farklı olmak gerekli tamam ama çekiciliği elden bırakmadan.
İster uzun ister kısa süreli ilişkiler isteyelim her şey çekicilikle başlıyor ve bütün bir ilişki dinamiğinin yapı taşı oluyor çekicilik. Bunu anlayabilmem gerçekten çok uzun zamanımı aldı.
Ve normal bir erkeğin çekiciliğini en az %700 artırması yine onun elindedir. Sadece doğru kişiden doğru eğitime ihtiyacı var.