Kızla Tanışmak Ve Çekiciliğin Mantığı

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kızla tanışmak ve çekicilik hakkında biz erkeklerin %98′ inin fark etmediği bir yanılgısı var ve sadece bu bile kadınlar ve çekici bir hayat oluşturma konusunda hayatında devrim yaratmana yarayabilir.
Kadınları kendimiz gibi düşünüyoruz.
Uzun boylu, yakışıklı, zengin, popüler, kaslı vs. vs. olmadıkça kızlarla tanışma ve çekicilik oluşturma konusunda başarılı olamayacağımızı zannediyoruz, ben de öyle sanıyordum.
Kadınların dediklerine çok güvenmemizden kaynaklanıyor bu.
Halbuki bu konuda tavsiye almamız gereken en son kişiler kadınlardır.
Çünkü her kadın yakışıklı zengin vs. “iyi çocuk” istediklerini söyler ama nerede serseri var onlarla takılırlar.
Bunun bir nedeni var.


KIZLA TANIŞMAK - İPUCU 1: Çekicilik Kadında Ve Erkekte Farklı İşler


Biz erkekler için önemli olan önce güzellik sonra vicdandır.
Kızlarsa birini ne kadar çekici bulurlarsa bulsunlar onları TEST ederler. İlk tanışmadan… sonsuza kadar.
Bu test etme mekanizması özellikle kızla tanışmak konusunda içgüdüsel düzeyde işlediği için çoğu zaman kendileri bile farkında değildir.
Erkeği heyecanlandırmaya, ani tepkiler vermeye zorlayan her kelime ve davranış bir testtir kısacası.
Ve bu testler kendini göstermen ve eğlenceli vakit geçirmeniz için müthiş bir fırsattır aslında.
Mesela “Aşkııım beni seviyormusun” en tipik testlerden biri.
Çoğu erkek “Elbette aşkım” ya da bu tür cevaplar verir.

İPUCU 2: Çekicilik Daha İlk Saniyeler de Oluşturulmalı

Ama ilişkinin BAŞLARINDA böyle davranmak çekiciliği öldüren, ilişkinin yavaş yavaş bitmesine ve elinden uçmasına neden olan şeydir, bu yaklaşım.
Bunun yerine bir kızla tanışmak konusunda başarılı olmak istiyorsak ÇEKİCİ BİR ŞEKİLDE FARKLI OLMAYA odaklanmak gerek. Bunu konuşmalarımıza ve hareketlerimize yansıtmanın en iyi yolu ise Espiritüel Özgüven Tekniği.
Mesela şöyle bir karşılık verilmesi: Sakin bir özgüvenle, çekici bir ses tonuyla “Elbette… bir arkadaş olarak” demek bile anında çekici bir tansiyon oluşmasını sağlar.
Bu basit bir cümle değil, bu cümlenin içinde milyonlarca çekici erkek özelliği yatıyor.
Espirili olmak yanında, ondan kolay etkilenmediğini, kendi gerçekliğinde yaşadığını, kolay elde edilebilir olmadığını, kendine aşırı güvendiğini, başkaları gibi ona hemen asılmadığını ve daha bir çok şey.


İPUCU 3: Kötü Çocuklar Neden Kızlar Konusunda Başarılı?


Bunun nedeni “dişi erkek”lerden daha iyi olmaları. Kızlar açısından…
Kitabımda yazdığım gibi kadınların dizileri büyülenmiş gibi izlemelerine sebep olan şey “duygu fırtınası” yaşama ihtiyacı. İşte bir etkili bir şekilde kızla tanışmak için bu hissi yaratabilmek çok önemli.
“Kötü çocuklar” bu duygu fırtınasını iyi çocuklardan daha fazla yaşatabiliyor. Çünkü kötü çocuklar kimseyi takmıyor, bir sonraki saat ne yapacakları belli değil, bir çok insandan daha eğlenceli hayatları var, sosyaller vs. vs.
Ortaokulda kızlarla programımı bitirdikten, tanımadığım yüzlerce kişiyle tanıştıktan sonra lise de “kötü çocuk” tanımına uyan bir arkadaşla tanışmıştım ve bana bir kaç tüyo vermişti.
Sonra kendime “Acaba iyi çocuk özelliklerini koruyup kötü çocukların sosyal olmak ve kadınlar konusunda elde ettiği başarıyı elde edebilir miyim?” diye sordum.
Her şey böyle başladı zaten…


İPUCU 4: Ona Muhtaçmışsın Gibi Görünme


Bir kızı özellikle ilişkinin ilk başlarında ilgiye, hediyeye, iltifatlara boğmak kadar itici bir şey olamaz. Ve ne yazık ki bir çoğumuz bunu yaptık ve hala yapanları da görüyoruz. Halbuki bu tür davranışlar, o kızdan başka çaremiz olmadığı, o kızın hayatımızın merkezi olduğunu kesin olarak ifade eden davranışlardır. Unutmamalıyız ki, kadınlar dolaylı iletişim uzmanıdırlar. Bizim ne söylediğimize değil söylediklerimizin derin anlamına bakarlar bizi en iyi şekilde tanımak için.


İPUCU 5: Saatlerce Konuşmayın


Elbetteki birbirinizden hoşlanıyorsunuz ve o ritmi de yakaladınız aranızda, ama bu durum saatlerce konuşacağınız anlamına gelmemeli. Karşındaki kız istese bile uzun uzadıya konuşmaktan kaçınmalısın. 

Çünkü ileride konuşacak konu bulamaz olursunuz ve ikinci büyük neden de, ne kadar uzun konuşursanız, yanlış, söylenmeyecek kelimeleri istemeden ağzından kaçırma ihtimalin o denli yüksek olur. Ayrıca üçüncü büyük neden olarak her şeyi bir bir anlatırsan gizeminin kalmayacağını da sayabilirim. Az konuşun ama bu eğlenceli bir konuşma olsun. Bırak konuşmanız bittikten sonra neler yaptığını merak etsin. Kız arkadaşına bu ödülü ver.



İPUCU 6: Ses Tonu Demişken...


Etkili iletişimin ikinci önemli noktasıda ses tonumuzdur. En ilginç konu bile monoton ve renksiz bir ses tonlamasıyla etkisini yitirebilir. Sesimiz, kadınları etkilemek için en önemli enstrümanımızdır. 
Bir kadınla konuşurken sanki onun ruhuna hitap ediyormuş gibi konuş. Burada ses alıştırmaları gerçekten hayati öneme sahip. En cılız ses bile doğru eğitimle gayet tok ve renkli bir sese dönüşebilir. Özgüven nasıl yansıtılır e-kitapçığında bu konudaki en iyi alıştırmaları da derledim.


İPUCU 7: Gözlerinle Etki Altına Al


Bu sadece kadınlar konusunda değil, hayatımızın her alanında geçerli bir şey. Göz temasını etkin şekilde kullanabilirsen, insanların dikkatinin senin üzerinde kalmasını kolayca sağlayabilirsin. Kız arkadaşınla konuşurken onun gözlerinin içine bak. Tabi bunu derken gözlerine kilitlenip, dövecekmiş gibi uzun uzun gözlerine bakmayı kastetmiyorum. Sadece normalden 5 saniye daha uzun süre bak insanların gözlerine, özellikle bir şey anlatırken.


İPUCU 8: Renkli Bir Hayatın Olsun


Yaşama sevinci insanları kendimize mıknatıs gibi çekmek için ihtiyacımız olan tek şeydir. Merak et, yeni şeyler keşfet ve bunu bir alışkanlık haline getir. Böylece hem insanlara anlatacak onlarca ilginç hikayelerin olacağı gibi kendi duygusal enerjin de olumlu yönde artar. Yeni hobiler edin ve kendini geliştirmekten çekinme. Kendi en iyi halin olmanın tek yoludur bu.