Erkekler İçin Kokteyl Tarifleri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar





Kokteyller; alkollü ve alkolsüz içkilerin karışımı ile elde edilen renkli ve lezzetli içeceklerdir. Özellikle barlarda, tatil mekanlarında sıklıkla tüketilen içki çeşididir. 
Kokteyller karıştırılacak alkollü ve alkolsüz içkiler seçildikten sonra shaker isimli kokteyl hazırlama bardağında buz da ilave edilerek hazırlanır.

Bu yazımızda sizlere en renkli ve en serinletici kokteyl tarifleri sunacağız.

1· Pina Colada Kokteyl: Kremalı kokteyl sevenlerin en çok tercih ettiği kokteyl türüdür. Hazılanması için 3cl beyaz rum, 3cl cream of coconut ve 9cl ananas suyu gerekmektedir. Tüm malzemeleri bu izle mikser yardımıyla veya varsa shaker ile karıştırarak kokteylimizi içime hazır hale getirebiliriz. Özellikle yaz ayrınca serinletici bir etkiye sahiptir.

2· Swimming Pool Kokteyl: İçerdiği malzemeler ile size tropik bir hava yaşatan swimming poll kokteyl için gereken malzemeler; 3cl votka, 2cl blue curaçao, 8 cl ananas suyu, 2cl kremşanti, 2cl cream of coconuttur. Bu malzemeleri yeterli miktarda buz ile mikser yardımıyla karıştırıp kokteyl bardağında servis edebilirsiniz. Rengi ve tadıyla sizi cezp edecek bir kokteyl türüdür.

3· Air Conditioner Kokteyl: Adından da anlaşılacağı üzere insana süper serinlik ve ferahlık veren bir kokteyl türüdür. Kokteyl tarifleri içerisinde özellikle aşırı sıcak yaz günlerinde ve yaz akşamlarında sıklıkla tercih edilir. Bu kokteyli hazırlamak için gereken malzemeler şunlardır. 4 cl votka, 2 cl orangen likör ve 10 cl kola. Bu üç malzeme yeterli kadar buz ile mikser yardımıyla karıştırılır velimon eşliğinde servis edilirse anlatılamaz bir serinlik duygusu yaşatacaktır.

4· Cairo Kokteyl: Limon ve portakal ferahlığını badem tadıyla birleştiren bu kokteyl tarifinin bağımlısı olacaksınız. Cairo kokteyli hazırlamak için gerekli malzemeler 4 cl votka, 2 cl blue curaçao, 2 cl badem şurubu, 2 cl limon suyu ve 12 cl portakal suyudur. Portakal suyunun taze sıkılmış olması hem kokteylin lezzetini hem de vereceği ferahlık hissini artıracaktır. Tüm malzemelerimizi kokteyl hazırlama bardağında karıştırıp limon dilimleri ile servis edebilirsiniz.

5· Tekila Sunrise Kokteyl: Görüntüsüyle gün batımını andıran kokteyl; kokteyl tarifleri içerisinde en dikkat çekenidir. Hazırlanması için gereken malzemeler; 6 cl tekila, 10 cl portakal suyu, 1 cl limon suyu ve 2 cl nar şurubudur. Kokteylin hazırlanmasında kullanılacak limon ve portakal sularının taze sıkışmış olması tercih edilir. Ancak elinizde taze sıkılmış portakal suyu yok ise portakal ve limon nektarı da kullanabilirsiniz. Shaker yardımıyla yeterli miktarda buz ekleyerek hazırladığınız kokteyli kivi ve limon dilimleriyle servis edebilirsiniz.

6· Osskhi de Uludağ: Kokteyl tarifleri içerisinde en çarpıcı olan kokteyl türüdür. Hazırlanması için 4 cl votka, 3 cl countreau, 2 cl limon suyu ve 4 cl vişne suyu gerekmektedir. Yeterli buz ilave ederek mikser ile tüm malzemeleri karıştırıp martini bardağı ile servis edebilirsiniz.