Sivilce Yok Etme Yöntemleri

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




SİVİLCE VE SİVİLCE İZLERİNİ TAMAMEN YOK ETMENİN FORMÜLLERİ

Sivilce oluşumu hormonal nedenlerden dolayıdır. Hormon değişikliği sonucunda cilt bölgesindeki aşırı yağlanma ile birlikte büyük bir problem belirir. 

Cilt gözenekleri giderek tıkanmaya ve sonucunda da iltihap oluşumuna kadar giden bir sonuç sizi beklemektedir.

Her kadın için en büyük problemlerin başını hiç kuşkusuz sivilceler çekmekte. Kadınların bakımları konusunda çok daha dikkatli olması bu konudaki sıkıntılarını da yüz üstüne çıkarır. 

İşte bizde bugün sizlere sivilce yok etme formüllerini tek tek açıklayacağız. Sizde bu formüller sayesinde tertemiz bir cilde merhaba diyeceksiniz:

Sivilce Yok Etme Formülü 1

- 1 çorba kaşığı kadar limon suyu

- 2 çorba kaşığı bal

Bu formülü 10 gün boyunca kullanma şansına sahipsiniz. Öncelikle derin bir kap içerisinde malzemelerinizi karıştırın. Daha sonra bu malzemeleri bu kapta biraz kaynatın. Daha sonra soğumasını bekleyin ve sizi rahatsız etmeyecek kıvama geldiğinde yüzünüze masaj yaparak boca edin. Daha sonra kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra ılık su ile yıkayabilirsiniz.

Sivilce Yok Etme Formülü 2

- 2 damla kadar limon suyu

- 1 tatlı kaşığı kadar yaş maya

- 3 adet beyaz aspirin

Aspirini limon suyu içerisine parçalayarak atın. Kaşık yardımı ile iyice ezin. Ardından yaş mayayı da üzerine ekleyip bir karışım oluşturun. Bu karışımı yüzünüzde sorunlu olan bölgelere sürün ve 15- 20 dk boyunca bekletin. Ardından ılık su ile temizliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sivilce Yok Etme Formülü 3

- 1 çorba kaşığı kadar süt

- 1 yumurtanın akı

- Yarım tatlı kaşığı kadar bal

- Çatal

Çatal ile bir kapta tüm malzemeleri iyice çırpın. Karıştıktan sonra özellikle göz bölgesinden uzak tutacak şekilde iyice yüzünüze masaj yaparak sürün. Ardından 15- 20 dk bekleyin ve ılık su ile temizleme işlemi yapın.


Sivilce Yok Etme Formülü 4

- 1 adet yumurtanın akı

- 1 çay kaşığı kadar limon

Malzemeleri bir kap içerisinde karıştırın. Daha sonra yüzünüze masaj yaparak sürün. 20 dk bekledikten sonra ılık su ile temizleme yapabilirsiniz.


Sivilce Yok Etme Formülü 5

- 100 ml gül suyu

- 2 yemek kaşığı kadar bal

- 2 yemek kaşığı kadar şeker

-2 yemek kaşığı kadar E vitamini yağı ( Aktarlarda mevcut )

- Bir miktar pamuk

Bu malzemeleri bir kap içerisinde karıştırın. Ardından pamuğu kap içerisine batırın ve yüzünüze hafif bastırarak gezdirin. İyice yedirdikten sonra dilediğinizde yüzünüzü temizleyebilirsiniz.

Sivilce Yok Etme Formülü 6

- 1 adet elma

- 4 yemek kaşığı bal

- Rende

Elmayı bir kap içerisine rendeleyin. Ardından içerisine balı ekleyin ve iyice karıştın. Yüzünüze dairesel hareketlerle yedirin. Daha sonra 20 dk bekleyin ve ardından ılık su ile iyice temizleyin.

Bu formüllerle artık yüzünüzde iz oluşturacak olan sivilcelere önceden bir önlem almış olacaksınız. Sivilcelerle baş etmek artık evinizde rahatlıkla bulabileceğiniz kolay malzemelerle mümkün. Sizde rahatlıkla sivilcelerinizi bu maskelerle yok edebilirsiniz.