Yay Burcu ve Oğlak Burcu Erkeği Aşık Etme Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Oğlak burcu ya da yay burcu aşık olduğunuz bir erkeği etkilemek istiyorsunuz ama bunu beceremiyorsunuz. Şimdi size burçlara göre erkekleri kendine aşık etmenin yollarını anlatacağım. İlk olarak Oğlak burcu erkeği aşık etme yolları nelerdir? :

1. Kolay lokma olma

Oğlak burcu erkeği kolay elde edilen kızlardan hoşlanmaz. Onu peşinizden koşturun hemen yelkenleri suya indirmeyin. Ona karşı olan ilginizi kontrol edin ve hemen açıklamayın. Sakın ona ilk adımı siz atmayın.

2. Eğlenceli olun

Onunla eğlenceli vakit geçir ve içten gülümse.

3. Baskıcı olma

Ona duygularını açıklaması için baskı yapma. Eğer seninle bir ilişkiye başlamışsa sana gerçekten değer veriyordur ve ciddi düşünüyordur. Zamanla duygularını açığa çıkaracaktır ve söyleyecektir.

4. Sevimli ve zarif olun

Oğlak burcu erkeği aşık etme yolları içinde en önemlisi sevimlilik ve zarafettir. Bir kadında çok güzellik aramazlar. Sempatik ve alımlı bayanlara bayılırlar. Kaba, erkeksi ve saygısız kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Görgü kurallarına uymanıza dikkat ederler.

5. Sadakat ve güven

Sadakat ve güven oğlak burcu erkeğinin aradığı en temel özelliktir. İstikrarlı biri olduğunuzu gösterin. Size güvenebileceğini ona hissettirin.

6. Eğitim

Kariyer sahibi, iyi bir eğitim almış, kültürlü bayanlardan hoşlanırlar. Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar dikkatlerini çeker.

7. Saygılı olun

Oğlak burcu erkeğinin dikkat ettiği bir diğer nokta da saygıdır. Yaşamına, kişiliğine ve düşüncelerine saygı duyulmasını ister. İnce düşünceleriniz ile onu etkileyebilirisiniz.

8. Kurallarına uyum sağlayın

Oğlak burcu erkeğinin katı kuralları vardır bu kurallardan vazgeçmesini istemeyin. Yapmanız gereken onun kurallarına uyum sağlamanızdır. Oğlak erkeğinin gelenekçi bir yapısı vardır. 


Peki Yay burcu erkeği aşık etme yolları nelerdir? Şimdi bunları öğreneceğiz:

1. Özgürlük

Yay burcu erkeği aşık etmenin yolları nelerdir sorusuna verilecek ilk cevap özgür bırakın. Kendini kısıtlayan kadınlardan hoşlanmaz. Özgürlüğüne fazlasıyla düşkündür. Bağımsızlığı her şeyden önce gelir. İlişkinizde baskın olmaya asla çalışmayın.

2. Hemen açılmayın ve Ciddi düşündüğünüzü ilk olarak söylemeyin

Duygularınızı yay burcuna hemen söylemeyin. Bırakın o sizi keşfetsin. Gizemli olun ve onu meraklandırın. Asla ciddi bir birliktelik istediğinizi ona söylemeyin elinizden kaçar. Kolay kolay birine bağlanmaz bu yüzden sabırlı olun.

3. Güçlü görünün

Yay burcu erkeği kendine bağlı muhtaç kadınları tercih etmez. Güçlü ve iradeli bayanlara ilgi duyarlar.

4. Macerayı sevin

Yay burcu erkeği tam bir macera düşkünüdür. Partnerinin de bu özellikte olmasını ister. Hareket halinde olmayı sever monotonluktan hiç hoşlanmaz. Sıkıcı bayanlardan nefret eder.

5. Bakımlı olun

Yay burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız bakımlı ve göz alıcı görünmelisiniz. Fazlasıyla bakımlı olan yaylar partnerinin de kendisine özen göstermesini ister.

6. Onunla bir şeyler paylaşın

Onu etkilemek istiyorsanız arkadaşça yaklaşın ve paylaşımlarda bulunun. Ortak paylaşımlarınız olduğunu gören yay grubu erkeği bu durumdan etkilenecektir.

7. Zeki ve akıllı bayanlar yayları etkiler

Zekasıyla onları etkileyen kadınlara ilgi duyarlar. Akıllı kadınları çekici bulurlar. Ayrıca entelektüel olanız ve onunla hoş sohbetler etmeniz onun çok hoşuna gidecektir.

Oğlak burcu erkeği ve yay burcu erkeği aşık etmenin yolları üzerine makalemizi okudunuz.