Kova Burcu Ve Balık Burcu Erkeği Etkilemek İçin Neler Yapılmalı

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Burçların insanların karakterlerine etkileri bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bir insanın burcundan yola çıkarak onu etkilemenin yollarını bulabilirsiniz. Bu yüzden size kova ve balık burcu erkeği etkilemenin yollarını aktaracağım. Peki, kova burcu erkeği etkilemek için neler yapılmalı;

1. Çok konuşmayın

Kova burcu erkeğini etkilemek için neler yapılmalı diye düşünen bayanlar kova burcu erkeği çok konuşan kadınları sevmezler. Özgürlüğünü kısıtlayan dırdır yapan kadından uzaklaşırlar. Özgürlüğü için her şeyden vazgeçebilir.

2. Eğlenceli olun

Kova burcu erkeği eğlenceli ve hareketlidir. Arkadaş çevrenizde eğlenceli olun ve gülümsemeniz ile dikkat çekin. Olumsuz düşünen insanları ve olumsuz düşünceleri sevmezler. Pozitif olun ve enerjiniz ile onu etkileyin.

3. Sakın Acele etmeyin

Kova burcu erkeği çabuk elde edilen kadınları sevmezler. Gizemli olun ve onu peşinizden koşturun. Kaçan kovalanır misali kova burcu erkeği de sizi kovalayacaktır. Sabırlı olursanız zamanla bir ilişkiye başlayacak ve mutlu olacaksınızdır.

4. Onunla dost olun

Kova burcu erkeği önce arkadaş olmayı tercih eder ve acele etmekten hiç hoşlanmaz. Arkadaşlık ilişkisi kurabildiği bayanlara sonra farklı duygular hissedebilir ve gönlü kayabilir. Arkadaşlık ilişkiniz olumlu başlamalı ve onu farklı heyecanlara sürüklemelidir.

5. Bakımlı olun

Bakımlı bayanlar dikkatini çeker ve bakıma çok önem verir.

6. Doğal olun

Doğal olun yapmacık hareketlerde sakın bulunmayın. Onu etkilemek için yapacağınız hareketleri anlar ve bu hiç hoşuna gitmez.

7. Güçlü kadınlar onu etkiler

Kova burcu erkeği ayakları yere basan güçlü kadınlardan hoşlanır. Hayata karşı bir duruşu olan güçlü kadınlar ilgisini çeker. Modern, çağdaş görüşlü, kültürlü, öz güveni yüksek ve bilgili kadınlar tam ona göredir.

8. Saygı

Kova burcu erkeği için saygı en önemli kriterdir aslında. Ona yaşamına fikirlerine saygı duyulmasını bekler ve ister.



Peki, balık burcu erkeği etkilemek için neler yapmalı?

1. Hayalindeki kadın olun

Balık burcu erkeği hayalindeki kadını arar hep. Genellikle ilk bakışta aşık olurlar ve gerçekten aşık olduğu bayanlara çabuk bağlanırlar ve kolay kolay bırakmazlar.

2. Şefkatli, ilgili ve hassas olun

Balık burcu erkeğini etkilemek için neler yapmalı sorusunun en önemli ilgili olun. Balık burcu erkeği ilgiyi çok sever ve şefkatli kollarınızla onu sarmanızı ister.

3. Romantiktir ve küçük sürprizler onunda hoşuna gider

Balık burcu çok duygusal ve romantiktir. Cinsellikten çok romantizme önem verir. Mum ışığında sizinle dans eden, size şiirler okuyan çiçeklerle sürprizler hazırlayan bir adamdır. Romantizm onun vazgeçilmezidir. Sizin de hazırlayacağınız romantik sürprizler hoşuna gidecektir.

4. Özgürlüğünü kısıtlamayın

Balık burcu erkeği özgürlüğüne çok düşkündür ve kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Bu durumda anlayışlı olmanızı bekler.

5. Kıskançlığınızla başa çıkın

Balık burcu erkeğinin özgürlüğüne düşkün olduğunu söylemiştik. Aşırı kıskanç ve baskıcı kadınlardan nefret ederler.

6. Nazik ve uysal olun

Balık burcunun aradığı kadın kendisi gibi uysal, nazik ve uyumlu olmalıdır. Bunun yanında bayandan dişi olmasını da bekler. Balık burcu kadınını şımartır, el üstünde tutar ve ona prensesmiş gibi davranır.

7. Duygularını söylemesi için baskı uygulamayın

Aşkını açıklamak için ona baskı yapmak yanlıştır. Kendi istediği zaman duygularının açıklamasına fırsat verin. O sevgisini istediğinde söylemek ister ve buna saygı duymanızı bekler. Aksi takdirde elinizden kaçabilir.

Kova burcu erkeği ve balık burcu erkeği etkileme yolları üzerine yazımızı okudunuz.