Eski Sevgiliyi, Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanmak İçin 8 Yöntem

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Özel bir erkekle olan ilişkiniz başladı ama bitti. Ve şimdi eski sevgiliyi, erkek arkadaşı geri kazanmak istiyorsunuz. Buna direnebilir ama sizi önceden olduğundan daha da fazla sevmesini sağlamanız mümkün. Bu hayatınız boyunca alacağınız en iyi risk olacaktır.

Eski Sevgiliyi, Erkek Arkadaşı Geri Kazanmak #1 - Daha Önce Neden Ayrıldığınızı Düşünün


Eski sevgiliyi, erkek arkadaşı neden geri kazanmak istiyorsunuz? Sizi istemediği düşüncesi mi sizi buna itiyor? Ya da belki de sadece bir erkek arkadaşa sahip olma düşüncesidir sizi bu şekilde düşündürten. Ya da ondan gerçekten hoşlandığınız için mi?

Başka önemli sorular da var: İlişkiniz sırasında siz veya o (ya da her ikiniz) kontrolcü, kaba ya da aşırı sahiplenici miydiniz? Biriniz (ya da her ikiniz) diğerini aldattı mı? Eğer bunlardan her hangi biri gerçekleşmişse, böyle bir ilişkiye tekrar başlama düşüncesini bir kaç kez sorgulamalısınız. Ancak bu soruların sonunda, ondan gerçekten hoşlandığınızı hatta ona hala aşık olduğunuzu düşünüyorsanız, okumaya devam edin.

#2 - Aşık Olduğu Kişi Olun


Eski sevgiliyi, erkek arkadaşı geri kazanmak istiyorsanız tarihte biraz geriye gidelim. Sizi çekici buluyordu çünkü sizin yanınızda kendisini rahat hissediyordu ve onun duygusal ihtiyaçlarını karşılıyordunuz. Nasıl değiştiniz? Kötü alışkanlıklarınızın farkına varın ve onları düzeltin (eğer varsa) Onun yanında pozitif olun. Gülün, gülümseyin. Daima pozitif kalın ve arkadaşlarınızın da böylelikle sizin yanınızda kendilerini iyi hissetmelerini sağlayın.

Asla geçmişe takılıp kalmışsınız gibi görünmeyin. Arkadaşlarınızla dışarı çıkarak, fitnessa başlayarak, yeni aktivitelere katılarak eski erkek arkadaşınıza hayatınıza devam ettiğinizi gösterin. 

#3 - İlk Sözlerinizi Tasarlayın


Eski erkek arkadaşınıza söyleyeceğiniz ilk sözler çok çok önemli. Eğer yanlış sözleri söylerseniz, eski sevgiliyi, erkek arkadaşınızı geri kazanmak için olasılığınız çok büyük oranda azalır. Onun ayrılma isteğine ağlayarak ya da yalvararak karşılık vermeyin. Bu hiç bir zaman işe yaramaz. Bunu yapmak sadece onun daha fazla sinir olmasına ve çekiciliğinizi yitirmenize neden olacaktır. Şunu anlamalısınız: Ayrılmak istemiş olsa bile, size karşı hala iyi hisler besliyor olması çok muhtemel. Yani onu geri kazanmak için hala şansınız olacaktır.


#4 - Geçmişinizi Avantajınıza Kullanın

Eğer siz birlikteyken iltifat ettiği bir giysiniz varsa ilk görüşmeniz de bunu giyin. Ya da en azından onunla ilgili bir anınızı anlatın. Onunla ayrıldıktan sonra onu tekrar geri kazanmak için ayarlayabildiğiniz ilk buluşmanızı, birlikteyken en sevdiğiniz kafe ya da restoranda ayarlayın.

#5 - Onun Kelimeleri Nasıl Seçtiğine Dikkat Edin


Alışılmışın dışında bir şey söyleyebilir. Bu tür kelimeleri sizde onunla konuşurken kullanın. Bu bilinçaltı iletişim tekniklerinden biridir ve ikinizin ortak olarak konuştuğu bir dilinizin olduğunu hissettirir. 

#6 - Hala Sizi Önemsiyor Mu?


Her hangi bir şey denemeden ve onu geri kazanmaya çalışmadan önce, onun sizi hala önemsediğine emin olun. Eğer sizi önemsemiyorsa ve onu geri kazanmayı gerçekten istiyorsanız, onun sizi umursamasını sağlayacak en ufak detayları, üstü kapalı konuşma şekillerine ve hareketlerine başvurmalısınız. Eski sevgilinizin sizi hala umursadığını bilmek, ilişkinizin hala alevlenebileceğini gösteren en önemli işarettir. 

#7 - Onunla Buluşma Ayarlamak Yerine Bir Aktiviteye Davet Edin


Mesela tenis oynamak, bowling oynamak gibi... Arkadaşlarınızla yaptığınız ya da ilk buluşmalarda gidilebilecek bir yer olmalı bu. En önemlisi eğlenceli olması. Ciddi konuşmaları daha sonraya bırakın, ileri de buna çok zamanınız olacak. Tabi o ilişkinizden konu açarsa ona uyun, tabi çok derinlere gitmeyin onunla konuşurken. Yani onu ne kadar sevdiğinizi, onu tekrar istediğinizi ima edecek şeylerden şimdilik kaçının. Yavaş yavaş, adım adım ilerlemeniz gerek.

#8 - Buluşmanızdan Sonra...


Bu buluşmanız umuyoruz ki güzel geçmiştir. Sonrasında yapmanız gereken şeyse biraz risk almak. Onu düşündüğünüzü belli edin, ama bunu direkt söylemeyin. Ona bir mesaj yazarak, onunla sevgiliyken gittiğiniz çokça eğlendiğiniz bir restoranda şimdi arkadaşlarınızla birlikte oturduğunuzu ve aklınıza onun geldiğini yazın SMS atarak. Ve "Nasılsın bu arada?" yazarak bitirin. İşte bu onun üstünde baskı yaratmayacak hafif bir sohbet başlangıcıdır. Ve ona olan duygularınızı inceden belli etmiş olursunuz. Eski sevgiliyi, erkek arkadaşı geri kazanmak istiyorsanız yazdığım bu ayrıntıları mutlaka hayatınıza uygulayın.