Erkekleri Kendine Bağlama Yolları - Erkeği Kendine Bağlamak İçin Bu Adımları Uygula

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Erkeği kendine bağlamak, erkekleri kendine bağlama yolları konularında en sık düşülen hata ilişkinin rutine bilinmesine izin vermektir. Özellikle uzun süreli ilişkilerde karşılaşılan en büyük ilişki sorunlarından biridir bu. Bu makalem de bir danışanımın konu hakkındaki önemli bir sorusuna da yer vereceğim.

Önce neler yapmaman gerektiğinden başlıyayım:

Erkekleri Kendine Bağlama Yolları, Erkeği Kendine Bağlamak - Takıntılı Olma


Hiç bir konuda takıntılı olmamaya özen göster. Ya da erkeğin yanında bazı konularda takıntılı olduğunu belli etme. Yeterince güzel olduğu halde sürekli gözleri yada burnu hakkında şikayet eden, sürekli saçlarını düzeltme endişesi taşıyan bir kadın erkeklere pek çekici gelmez.

Tuzağa Düşme 


İlişkinin başlarında, erkek birkaç gün seni aramaktan kaçınır yada senden bazı isteklerde (bunlar cinsel istekler de olabilir) bulunarak, tavizde bulunup bulunmayacağını anlamaya çalışır. Bu tuzağa düşme! Eğer bir şeyden hoşlanmadıysan veya bir şeyi yapmak istemiyorsan yerini belli et. Erkek, sana daha da saygı duyacaktır.

Hayatını Değiştirme 


Erkeği kendine bağlamak, erkekleri kendine bağlama yolları arasında bu, pek çok kadının aklına gelmez ama çok çok önemli bir konu aslında. Her ne kadar o erkeğe sırılsıklam aşık olmuş olsan da sırf onu elinde tutmak ve memnun etmek için yaptığın planları değiştirip, yaşamını onun etrafına inşa etme. Eğer bütün hayatını ona adarsan, o da senin davrandığın gibi yani bir köle gibi davranır.

İlk buluşmadan itibaren bir erkeğin gündelik bir ilişki yaşamak istemediğini bilmesine izin vermelisin ve bunu yapmak hatta zorundasın, tabi eğer uzun süreli bir birliktelik arzuluyorsan. Bunu erkeğe baskı uygulayarak başaramazsın.

Hayatlarıyla ilgili büyük meseleler ve seçimler konusunda insanlara baskı yapmanın olumlu bir sonuç vermesini bekleme.

Sıkıcı Bir Hayatın Olmasın


Erkekleri kendine bağlama yolları, erkeği kendine bağlamak sorularına cevap verirken bu maddeyi eklememek olmazdı. Bir bayan arkadaşım bir kaç gün önce 1 senedir çıktığı erkek arkadaşının ondan artık eskisi gibi etkilenmediğini ve çaresiz olduğundan bahsetti. 

Buna benzer çok soruyla karşılaşıyorum. İlişkilerdeki en büyük problem kesinlikle ilişkinin rutine binmesi.

Uzun ve mutlu ilişkiler de fark ettiğim en büyük ortak 2 nokta şunlar:

1- Her iki tarafında paylaştığı pozitif ve çekici bir hayat
2- Birden fazla ortak ilgi alanına sahip olmaları

Sevgi en önde gelen şey tabi ki. Ancak çekicilikte neredeyse bir o kadar önemli. Bir çok kadın bu kelimenin farkında bile değil ama.

Güzellik kalıcı çekiciliğin %50 sidir. Diğer yarısıysa ve hatta güzellikten bile önemli olansa erkeğin 
düşünce ve duygularına hitap etmesini bilmektir.

Yani en önemli silahın karakterin.

Bir televizyon kanalı gibi olmalısın. Sık sık sende yeni şeyler keşfedebilmeli erkeğin. Her şeyle ilgilen hayatta. Böylece özgüvenin de tavan yapar ve pozitif bir hayata sahip olursun.

Bunları erkeğinden önce kendin için yapmalısın. Bundan sonra ondan bir şeyler beklemeye başlayabilirsin. Ancak her zaman en güzeli ateşi kıvılcımken söndürmek. Yani bir problemi başlamadan halletmek.

Şimdi bir erkeği kendine bağlamak için neler yapabilirsin bunlarla devam edelim:

Tam Bir Hanımefendi Ol


Bir erkeği kendine bağlamak ve erkekleri kendine bağlama yolları konularını öğrenmenin en önemli şartlarından biri de budur. Bir hanımefendi olmanın zengin olmak ya da popüler bir kadın olmakla alakası yoktur. Ancak bir çok kadın bunlarda bahane bularak özensiz giyinmeyi, konuşmayı, kısaca özensiz yaşamayı tercih ediyorlar.

Şu soruya bir cevap arayalım: Gerçekten harika bir erkek bir kadında ne ister?

Evet Türkiye ortamında bir çok erkek kadına, güzel olmasa bile aşırı ilgi gösterebiliyor. Ama amaç her erkek değil, amaç her açıdan kaliteli ve harika bir erkekle yaşamaya değer bir ilişki yaşamaksa her şey çok farklı bir anlam kazanıyor o zaman.


İşte bu yüzden, alımlı bir hanımefendinin parmağında oynatamayacağı erkek yoktur, istediği kadar harika olsun. Çünkü sen diğer kadınlardan farklı kılacaksın kendini.