Erkekler Kadınlardan Ne İster

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




 1.Erkekler İlgi İster:

Evet, erkeklerin bayanlardan istediği tıpkı bayanlar gibi onlara ilgi göstermeleri ve onların sorunları ve sıkıntıları ile ilgilenmeleridir. 

Erkekler kadınlardan ne ister sorusunu arayan bayanlar için bu konu önemli bir süreç olmakta ve ilgi gösterilen erkek ilgi gösteren bayana karşı ilgisi artmaktadır. 

İlgi göstermede temel amaç erkeğin bir ihtiyacını karşılamak olmamalıdır. 

Erkek sadece onla ilgilenildiğini bilmesi ve ona değer verildiğine inanması karşı tarafın beklentilerine cevap verebilmek için yeterli olmaktadır.

Erkekler için değer görebilmek ve bunun da özelikle karşı cins tarafından sağlanması erkek için çok önemli bir dönüm noktası olmaktadır. 

Bir bayan ilgilendiği erkeğin dikkatini çekebilmek veya eşinin tam anlamı ile kendisi ile ilgilenmesini sağlamak için eşine veya hoşlandığı kişiye değer vermesi onun bu verdiği değer sonrasında eşi ya da hoşlandığı kişi tarafından önemsenmesini daha çok olacaktır.

2.Erkek Anlaşılmak İster:

Erkeklerin karşı cinsten beklediği en önemli şeylerden biri de özellikle evli bir erkeğin eşinden istediği onu anlayabilmesidir. 

Erkek eşi tarafından anlaşıldığına inanırsa oda eşini daha iyi anlayacak ve aralarında var olan iletişim bozukluğu bu şekilde giderilecektir. 

Erkekler kadınlardan ne ister sorusunun can alıcı cevaplarından biri olan erkeklerin anlaşılmak istemesi mutlu ve uzun yıllar devam eden evliliklerinde önemli bir sebebidir. 

Bayanlar eşlerine onu doğru anlayabildiklerini hissederse bunun sonucunda erkekte eşini doğru anlayabilmeye ve hatta aralarında empati kurma süreci gelişecek ve belki de bugüne kadar aralarında var olan problemlerin çözülebilmesi mümkün olacaktır.

3.Erkek Anlayış İster:

Erkeklerin bayanlardan istedikleri diğer önemli bir istek onlara anlayış göstermeleridir. 

Mutlu bir ilişkinin altında yatan sebeplerden olan anlayış her iki tarafından birbirinden bekledikleri isteklerin başında gelmektedir. 

Erkeklerin yoğu iş temposundan sonra eve gelip dinlenmek istemesi ve bazı iş dünyasının verdiği olumsuzluklar ile kişinin biraz düşünceli olması durumunda bayan erkeğe karşı anlayışlı davranmayıp kendi istediği bazı şeylerin olmasını isterse erkekler kadınlardan ne ister sorusunu yeterince anlayamadığı anlamına gelmektedir. 

Bu sorunun makul ve yerinde cevaplarından biri olan anlayış hemen hemen bütün erkeklerin birlikte oldukları bayanlardan istediği en önemli isteklerin başında gelmektedir. 

Eşlerine karşı bazı konularda anlayış gösteren kişiler bu anlayışlarını karşılığı eşlerini onlara ilgili göstermesi olacak ve bu şekilde bayanlarında bir bakıma istediğine kavuşacaktır.

4.Erkekler Sevgi Ve Saygı İster:

Erkeklerin karşısındaki bayandan beklediği ve istediği en önemli şey ise sevgi ve saygıdır. 

Aslında bir bayanın bir erkekten sevgi ve saygı beklemesi kadar normal bir olgu söz konusu olamamaktadır. 

Tıpkı bir erkeğin bir bayandan sevgi ve saygı beklemesi gibi. Burada önemli olan bu sevgi ve saygının karşındaki kişiye nasıl gösterilmesi gerektiğidir. 

Erkek eşinden sevgi beklemesi zaten çok normal bir süreçtir. Eşlerin birlikte olmasının altında yatan gerçekte budur. 

Ancak eğer bir bayan erkeğe saygı göstermez ise aralarında olan sevgi de tehlikeye girebilmekte ve belirli bir dönem sonra bu sevgiden eser kalmayabilmektedir. 

Erkeklere eşleri veya birlikte oldukları kişiler tarafından gerekli saygı gösterildiğinde eşler arasındaki sevginin giderek büyüdüğü gözlenebilmektedir.

5: Erkekler Kadınlardan Ne İster Sorusunun Cevabı Aslında Bu Dört Maddenin Birleşiminde Yatmaktadır:


Erkekler kadınlardan ne ister derseniz erkekler bayanlarda ilk önce ilgi, anlaşılma anlayış ve sonunda da sevgi ve saygı beklemektedir. 

Bir bayan tarafından erkeğin beklentilerine gerçek anlamda samimi cevaplar verilmesi ve erkeğin eşinden veya birlikte olduğu bayandan bunları görebilmesi beraberliklerini uzun sürebilmesine yardımcı olmakta ve bunların yanında bu beklentilerine cevap verilen erkekte bayanın isteklerini gerçekleştirme yolunda büyük çaba sarf etmektedir.