Erkeği Kendine Aşık Etme Yolları - Onu Aşık Etmek Bu Yöntemlerle Kolay

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bu yeni makalem bir erkeği kendine aşık etme yolları, erkekleri aşık etmek konusuna oldukça ayrıntılı bir şekilde çözümler sunmak ve bir danışanımın erkeği aşık etme konusunda çok güzel bir sorusuna ve cevabıma yer vermek istedim. Bu soruya cevabım çok önemli, ilişkilere bakış açınızı tamamen değiştirecek cinsten. O yüzden... işte başlıyoruz:

İlgiyi her durumda nasıl kendi üzerine çekebileceğini bilmenin, erkekleri aşık etme yolları arasında bilinmesi gereken elzem konulardan biri olduğunu düşünüyorum. 

Bir kadının gün aşırı, harika erkeklerle karşılaştığını biliyorum.

Bazen onlarla bir anlığına göz göze geliyor, bazen de 20-30 dakikalık sohbetler edebiliyorsun onlarla.

Peki harika bir erkeği kendine aşık etmek için ne yaparsın?

Şimdi her nerede olursan ol, bir erkeğin dikkatini nasıl çekeceğin ve senden bir anda hoşlanmasını nasıl sağlayacağın konusunda önemli bilgiler vereceğim.

Gerçek hayatta gerçekten hoşlandığın bir erkekle karşılaşabileceğin üç ana durum vardır.

Onu ya ilk defa görüyorsundur.

Ya merhabalaştığın biridir.

Ya da onu zaten tanıyorsundur.

Duruma göre neler yapabileceğin konusunda işte tüyolar:

ONUNLA İLK DEFA KARŞILAŞIYORSAN

#1 - Gülümse ve göz teması kur: Ara sıra göz göze gelin ve senin ona baktığını fark etmesini sağla. Göz teması kurmak, onunla ilgilendiğini belli etmenin en basit ve kolay yoludur. Bir kaç kez bakışın sadece ama bu bakışmaların sayısını abartma. Bir erkeği aşık etmek istiyorsan, onunla tanıştıktan sonra gözlerinin içine normalden daha uzun bir süre gözlerine bak ve bunu güzel bir enerjiyle, gülümseyerek yap.

# 2 - Kendinle oyna: Erkek ya da kız olsun, birinden etkilendiğimiz de, içgüdüsel olarak kendimize dokunma ihtiyacı duyarız. Dolayısıyla bunu bilinçli bir şekilde kullanmamız da mümkün. Saçınla oynayın, başını arkaya atarak boynunun güzelliğini ve zarafetini göster.

#3 - Hareketlerin duygulara hitap etsin: Rahat bir vücut duruşun olsun, çok hareketli, yerinde duramaz görünme. Ona bakarken yavaşça bir kalemle uğraş. Bir erkeği kendine aşık etme yolları arasındadır yavaşça hareket etmek.


#4 - Sıkılmış görün: Eğer meşgul görünürsen, erkekler seni rahatsız etmeme düşüncesiyle seninle tanışmaya gelmek için çekinecektir.  Eğer hoşlandığın erkeğin harekete geçmesini istiyorsan, etrafındaki bir nesneyle oyna, sıkılmış görün. Bunlar onun sana gelmesi için doğru sinyalleri yollamanı sağlayacaktır.


ONU SIKÇA GÖRÜYORSAN

#5 - İyi görün ve iyi giyin: Bunu tekrarlamama gerek var mı bilmiyorum ama çekicilik konusunda erkeklerin ilk dikkat ettiği şey fiziksel çekiciliktir. Topuklu ayakkabılar ve bir erkeğin ağzını açık bırakan kıvrak hatları belli eden giysiler bu konuda çok işe yarar. Ama tabi bunu abartmamak şartıyla.

#6 - Eğlenceli bir kız ol: Biz erkekler partinin merkezi olan kızları her zaman çekici buluruz. Arkadaşlarınla takılırken, onlarla eğlen. Senin hem güzel hem de eğlenceli bir kız olduğunu gördüğünde, seni gözden kaçırması için her hangi bir neden kalmayacaktır. Harika bir erkeği kendine aşık etme yolları arasında en önemlilerinden biridir bu.

#7 - Sıcak kanlı ve tanışmaya müsait biri ol: Onun yanından geçerken, çekici bir gülümsemeyle güzel bir bakış fırlat. Belki harekete geçmek için cesaret edemiyordur, sıcak kanlı olman bu sorunu da büyük ölçüde giderecektir. Ancak iki de bir de yanından geçip aynı şeyi yapmakta olmaz tabi.


BİRLİKTE SOHBET EDERKEN

#8 - Biraz ağırdan al: Bir erkeği aşık etme yolları arasında en iyisi, kendini hemen ele vermemekten geçiyor. Aşırı heyecan gösterme, kolay elde edilebilir gibi görünürsün. Bu da erkeğinin sana olan saygısını zedeler. Ve saygı olmadan kalıcı çekicilik diye bir şey gerçek hayatta mümkün değil. Ona muhtaç gibi görünme. Bekar olduğunu aşırı belli eden sözlerden kaçın. İlginç ve eğlenceli sohbetler edin, senin farkını fark etsin. 

#9 - İletişime devam et: Onu zaten tanıyorsan, iletişimi koparmamak önemli. Sosyal ağları kullan, sayfasına yorumlar yaparak ya da paylaşımlarını beğenerek iletişiminizi sürdürün. Ancak sana facebook ya da twitter da cevap vermezse bir müddet iletişimi kopar, ta ki o sana ilgi gösterene kadar.

#10 - Gizemli ol: Bir erkeği kendine aşık etmek için, senin hakkında daha fazla şey öğrenmek istemesini sağla. Sana hakkında daha fazla sorular soracağı şeylerden bahset. Hobileriniz ve ilgi alanlarınızdan konuşun ama sakın hepsini birden söyleme. Mesela öyle kuru kuruya ben sporla ilgileniyorum deme, ilginçleştir. Hayatınla ilişkili hikayeler, başından geçen olaylar anlatırsan meraklanacaktır ancak. Hafta sonu yaptığın bir geziden bahset mesela.