Cool Erkek Olmanın Yolları - Nasıl Cool Olunur

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Cool bir erkek olmanın yollarını ve nasıl cool biri olunur bilmek mi istiyorsunuz? O halde maddeler halinde oluşturduğum bu yazımı sonuna kadar okumalısınız. Nasıl cool olunur ayrıntılı bir şekilde şimdi keşfedin.


#1: Sizinle Olduğu İçin Şanslı Hissetmeli

Bunun yakışıklı biri olmakla fazla alakası yok, daha çok bakımlı bir erkek olmakla ilgili bir konu bu. İyi giyinmeyi ve bakımlı olmayı bilmek cool bir erkek olmanın yolları arasında en önemlilerindendir. 

Kızın arkadaşlarının sizi kıskanması, sizin ne kadar çekici olduğunu söylemesi ya da belli etmesi, kız arkadaşınızın sizinle birlikte olduğu için kendini şanslı hissetmesini sağlar.

İyi bir işte çalışıyor olmak, popüler birisi olmak, akıllı ve kültürlü biri olmakta sizinle gurur duymasını sağlayacak diğer etmenlerdir.


#2: Hayatta Ne İstediğinizi Bilin

Kadınlar hayat amaçlarını keşfetmiş ve o doğrultu da ilerleyen erkeklerden hoşlanırlar. Eğer nasıl cool olunur bilmek istiyorsanız, önce kendi hayatımıza odaklanmamız gerektiğini bilmeliyiz. Hayatının ne yönde ilerlediğini ve bundan bir kaç yıl sonra ne durumda olmak istediğini düşünüyorsun? Kararlı ve azimli olmalıyız. Böylece yanımızdaki kadında bu rüyamızı bizimle paylaşır ve bu yolda ilerlememiz için bize yardımcı olmak isterler. Hayatında en üst amaca sahip olan başarılı erkekler bu yüzden çekicidir.


#3: Onu Yönlendirin

Tabi centilmence. Bir yerde buluşacağınız zaman ayrıntıları sen ayarla. "Nerede yiyelim?" , "Nerede oturalım?" gibi sorular çok tekrar edilirse kadın ipleri elinde hisseder, kolay elde edilebilir gibi görünürsün ve bu da çekiciliğin en büyük düşmanlarından biridir hiç şüphesiz. Cool bir erkek olmanın yolları arasında en önemlilerinden biri kızı yönlendirebilen bir erkek olmaktır. 


#4: Çeşitli Hobileri Olan Bir Erkek

Çekici bir erkek olmanın ve çekici bir hayata sahip olmanın olmazsa olmazı hobilerdir. Hobilerinizin olması sizi meşgul birisi yapar. Ve hobiler insana pozitif enerji sağlar. Ve tabi çok yönlülükte katacaktır. Nasıl cool olunur derseniz çok yönlü biri olmanın gücünü kesinlikle görmezden gelmemelisiniz. 

Çünkü bu tür erkeklerin anlatacakları çok şeyleri olur ve hobilerinize onu da davet edebileceğiniz için konuşacak konu bulma ya da gidilecek ilginç yerler bulma gibi sorunlarda yaşamazsınız. Bunu başkası için değil, önce kendiniz için yapmalısınız. 


#5: Yavaş ve Tane Tane Konuşun

İletişimin %38' i ses tonumuzdur. Ve sadece ne söylediğimiz iletişimin %7 sini kapsar. Yani bir şeyi NASIL söylediğiniz daha önemli. 

Cool erkek olmanın yolları arasında özgüvenli olmak çok önemli bir yer tutuyor. 

Hızlı konuşmaksa, özgüvensizliğin göstergelerinden biridir. Eğer hızlı konuşuyorsanız kendinizi yavaş ve tane tane konuşmaya zorlayın. Bir müddet sonra bu çabalarınız alışkanlığa dönüşecek ve hızlı konuşma sorunu çözülmüş olacak. Sadece bu konuda kendinizi geliştirmek için biraz disiplin yeterli olacak. 


#6: Kitap Okuyun

Kitap okumak beynin çalışma kapasitesini ve kelime haznemizi arttırır. Ayrıca hazırcevap olmanın yolu da kitap okumaktan geçer. Kültürlü ve hazır cevap olmak bizi çekici kılar. Nasıl cool olunur sorusuna cevap verirken kültürlü ve zeki olmayı da mutlaka akılda tutmak gerekir. 


#7: Samimiyet

Belki de çekiciliğin en önemli silahı samimiyettir. Samimiyet olmadığında her zaman bir şeyler eksik kalır. Samimi gelmeyen insanlarla sizde karşılaşmışsınızdır. Bu tür insanların size nasıl itici geldiğini hatırlayın. İçinizden geldiği gibi ve samimi davranın.