Kızı Kendine Aşık Etme - Onu Aşık Etmek İçin Bu 10 Yolu İzleyin

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bundan böyle bu bloga her gün bir kızı kendine aşık etme konusunda en az bir yazı yazmaya karar verdim. Gerçekten, dışarı çıktığımda bile yeni makalelerimi ve blogumu nasıl insanlara daha faydalı hale getireceğimi düşünüyorum. 

Birazdan yazdıklarımı uygulamak için umutsuz bir romantik olmak ya da kısa süreli ilişkiler arıyor olmak önemli değil. Her erkek kadınlar tarafından arzu edilmek ister. Ama bir çok erkek bu konuda başarısız olup kimi zaman bütün umudunu yitirir bir kızı kendine aşık etmek konusunda. 

Her kadının hayalini kurduğu harika bir erkek olmak, kendi en çekici haliniz olmak şimdi sizin elinizde. İşte bir kızı etkilemek, onu kendinize aşık etmek için bilinmesi gereken 10 taktik:


Bir Kızı Kendine Aşık Etme #1 - Soğuk Okuma Sanatını Öğrenin


Soğuk okuma karşımızdaki kişi hakkında iyi bir tahmin de bulunabilme sanatıdır. Astroloji, isim analizi gibi...

Tabi bu denli iyi tahmin de bulunabilmek için bu konular da uzmanlaşmak gerek. İşin tuhaf tarafı gerçekten doğru da çıkar bu tür şeyler.

Mesela bir dostumun, daha tanışalı bir kaç saniye olmuş bir kıza "Sen boğa burcusun değil mi?" deyip bildiği zaman kızlardan "Nereden bildin?" ve türevi hayranlık derecesinde karşılıklar aldığına onlarca kez şahit oldum.

Yeni tanıdığın bir insanla konuşmaya espirili bir şekilde başlamanın yaratacağı etkiyi tahmin edebilir sanırım herkes. Bir de hayranlık yaratarak başladığınızı düşünün. Hoşlandığınız kızı kendinize aşık etmek için büyük bir avantaj kazanırsınız şüphesiz ki.

Tabi şu var, arkadaşımın bunu yapabildiğini gördüğümde şöyle bir hatasını fark ettim. Bu konuyu fazla uzatıyordu. Bu tür hataları bende yapıyordum. Halbuki o yüksek ilgi zirvedeyken konuşmayı sonlandırmak her zaman en güzelidir. Bu şekilde karşımızdakinin bizi bütün gün düşünmesini sağlayabiliriz.

Ancak böyle ilgi uyandırıcı bir konuda bile dakikalarca konuşmaya devam etmek bu ilgiyi giderek söndürecektir.


#2 - Doğalların Sırrını Öğrenin


Bir kızı kendine aşık etme konusunda bazı erkeklerin özel bir yetenekleri varmış gibi görünüyor. Halbuki tek fark bu tür erkeklerin doğal yollardan kendi tecrübeleriyle çekiciliğin kadınlarda kısmende olsa nasıl işlediğinin farkına varmaları.

Doğallar elbette bir çok erkeğe göre avantajlı durumda. Ama onlarında dezavantajı şu. Elle tutulur, tekrar edilebilir bir sisteme sahip değiller. Örneğin her zaman doğaçlama yaptıkları için daha dün kullandıkları etkili bir tekniği ya da cümleyi unutabilme olasılıkları yüksek. Böyle olunca da bu tekniklerini tekrar edebilme, daha da geliştirme fırsatları olmuyor.

O yüzden, illaki çevrenizde tanıdığınız "doğallar" vardır. Hatta kısmen gıpta ettiğiniz. Ama siz kendinizi geliştirmeye çalıştığınız sürece, tamamen farkında olarak tekrar edilebilir bir sistemi öğreniyorsunuz okuduklarınızla. Böyle bir durumda başarı kaçınılmazdır.


#3 - Kötü Çocuk Etkisi


Şimdi sıradan bir hayat süren, ve sıradan olan bir kızımızın macera adamı olarak nitelendirilebilecek biriyle tanıştığını düşünün. Gizem ve entrika adamı. Yani başka bir deyişle, tipik bir "kötü çocuk".

Belki kız bu adamla yerel bir barda tanışacak, belki de bir gün yolda yürürken bu adama rastlayacak. Belki de manavda yiyecek alırken... Önemli olan nokta, kız adamla tanışacak.

Ve bu adamda farklı bir şeyler olduğunu görecek. Bu farklılık, egzotik bölgelerde kullanılan bir aksanının olması olabilir, ya da kendisine duyduğu özgüven ile biraz daha büyük, biraz daha gururlu olması olabilir, belki de farklı konuşuyordur, daha renkli, etkili bir dil kullanıyordur ve temiz, etkileyici bir sese sahiptir. 

Ya da kız erkekteki rahat tavırları ve biraz sıkkın görünümü farketmiştir ve genel anlamda etrafındaki diğer insanlardan daha farklı duruşu kızı adeta büyülemiştir. Kızın erkekte gördüğü her ne ise, kızın, erkeğin gözlerinde sıradan bir hayat süren, sıradan bir erkekte olmayacak bir ateş hissetmesine neden olmuştur.

Böyle bir erkek, anında kızın ilgisini çeker. Ve kız, sıradan bir erkekle tanışmış olsaydı eğer, bu denli aşık olmazdı. Kız normalden daha çok ilgili. Kelimeyle ifade edilemeyecek kadar.

Çünkü sıradan erkekler kıza hiçbir şey hissettiremiyorlar. Ancak bu kişi kızın heyecanlanmasını sağlıyor. Belki de umutlu. Umutlu çünkü bu adam kızın hayal edebileceği en uç noktada bulunuyor.

Bir kızı kendine aşık etmek için gerekli tüm donanıma sahip.

Kızların farklı gördükleri erkeklerle tanıştıklarında hissettikleri heyecan ve umut duygularını hatırlayın, çünkü kısa zamanda buna geri döneceğiz. Şimdi, kızların neden kötü çocuklardan hoşlandıklarını tam olarak anlatacağım. Ve iyi özelliklerimizi koruyarak bir kızı kendinize aşık etmek konusunda kötü çocukların elde ettiği başarının çok daha fazlasını nasıl elde edebileceğimizi de.


#4 - Duygulara Hitap Edin


İphone mu yoksa android telefonları mı sevdiği hakkında dakikalarca konuşarak bir kızı aşık etmek neredeyse olanaksızdır.

Bunun yerine onun duygularını harekete geçiren konulardan konuşmak için bütün sosyal yetimizi kullanmamız gerek. Bu konuda, anahtar kelime tekniği çok işe yarıyor. Bu konuda Ricci' nin yazdığı "Konuşacak Bir Şey Bulamadığında" isimli çok güzel bir makalesini buraya tıklayarak okuyabilirsin.

Örneğin, karşınızdaki kişi bir şeyi sevdiğini ya da sevmediğini söylerse, onun duygularını harekete geçirerek konuşmayı devam ettirmek için basitçe "Neden seviyorsun?" diye sormanız yeterlidir. Bu şekilde hislerine yoğunlaşırız. Ve kadınlar duygularını biz erkeklerden en az 10 kat daha yoğun yaşar.

Eğer sohbetiniz monotonlaşmaya başlamışsa ona hislerini harekete geçirecek kişisel sorular sorun. Mesela: Çalışma arkadaşları nasıl insanlar, iş yerindeki romantik ilişkiler gibi.


#5 - Hayal Edin Ve Gözünüzde Canlandırın


Bir kızı aşık kendinize etmek için kullanabileceğiniz farklı ama etkili bir yöntemden bahsedeceğim. Gözlem yeteneğinizi kullanarak o kızın nasıl biri olduğunu çözmeye çalışın, sonra bunu bir adım öteye taşıyarak birlikte yaşayabileceğiniz bir macerayı gözünüzde canlandırın. Ne kadar hayali ya da olma olasılığı ne düşük olursa olsun fark etmez, paylaştığınız bir macerayı düşünmek (birlikte sakin deniz kıyısında cam duvarlı bir evde yaşamanız ya da birlikte bir Paris seyahatine çıkmanız gibi) bunlar gerçek hayatta da romantizm, bağlılık ve mutluluğu birlikte yaşadığınızı hissettirir. Ve onun yanında daha rahat olmanızı sağlar. 




#6 - Karakterinizi Geliştirin

Yakışıklılık ile bakımlı olmak arasında fark vardır. Sonradan yakışıklı olabilmek estetik cerrahi ile mümkün belki ama bunu da büyük bir çoğunluğumuz yapamayız. Zaten gerekte yok. Yakışıklılık aslında sandığımız kadar önemli değil çünkü.

Yakışıklı olmak bir kızı aşık etmek için elbetteki bir avantaj, ancak doğru vücut dili göz teması, moda ve tarz anlayışı, espirili, kültürlü vs. gibi kaliteler bulunmadıkça yakışıklı olmanın neredeyse hiç bir anlamı yok. Karakterimize ayıracağımız zaman, katacağımız yenilik ve yetenekler hem uzun hem de kısa vade de kalıcı başarıyı getirecektir.

İşin en güzel yanı karakterimiz geliştirilebilirdir. Bu konuda en iyi bilgileri KarizmaSırları.com sitesinde bulabilirsiniz.




#7 - Vücudunuzu Geliştirin


İşte sizin elinizde olan ve çekiciliğinizi büyük oranda artırabilecek bir şey de bu. Elbette 100 kilo kas eklemeniz gerekli demiyorum. Ama gayet belirgin olacak kadar kaslarla, bir plaja gittiğinizi hayal edin... Hayal etmesi bile güzel değil mi?

Yalnız bu konuda kulaktan dolma bilgilerle bir şeyler yapmaya başlamayın. Özellikle vücut geliştirmeci abilerden tavsiye alırken dikkat edin. Yoksa 4 ayda elde edebileceğiniz vücuda 8 ayda sahip olabilirsiniz ancak. Şahsen ben yaşadım bu durumu. Kas geliştirme konusunda ayrıntılı bir yazımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


#8 - İyi Bir Tıraş Çok Şey Kazandırır


Tıraş ve bakım ürünleri sektörü son 10 sene içerisinde çok gelişti ve bu ürünleri edinmek ve uygulamak artık çok kolay. 10 sene önce sabahları "harika" olarak adlandırılan tıraş bıçaklarının kalitesizliği yüzünden, yüzünde küçük pamuk veya kağıt parçalarıyla gezen erkekleri hemen her gün görebiliyorduk. Şimdiyse çok kısa bir zamanda kaliteli tıraş mümkün, bundan faydalanın. Kızları kendinize hayran bırakmak ve aşık etmenin ilk kuralıdır bu.

Sadece tıraşta değil, dış görünüşünüze katkı da bulunabilecek şeyleri denemekten zarar gelmez. Hoşunuza gitmeyen tüyleriniz, kaşlar vs. bunlardan kurtulun. Çünkü siz hoşlanmıyorsanız, kadınlar hiç hoşlanmazlar.


#9 - Milyon Dolarlık Biri Gibi Giyinin


Bunun için milyon dolarlar harcamanıza gerek yok. Sadece biraz tarz anlayışı ve çokça araştırmaya ihtiyaç var. Eğer bu konuda kendinize o kadar güvenmiyorsanız, modadan anlayan bir kız arkadaşınıza sorup, birlikte alışverişe çıkın.

Size neyin yakışıp neyin yakışmadığını deneyerek öğrenebilirsiniz ancak. Sadece kendinizi rahat ve özgüvenli hissettiğiniz giysiler seçin. Dışarıda mankenin üzerinde güzel duran gömlek size uymayabilir. Ayrıca sadece giysilere değil, takılara da aynı önemi verin.