Kızı Etkileme - İyi Çocuk Olmak Yeterli Mi?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Hoşlandığınız bir kızı etkileme aslında göründüğünden kolaydır. Sadece bu konuda doğru kişiden, doğru eğitime ihtiyacınız var. Bu konuda A dan Z ye tam bir eğitim almak isterseniz KarizmaSırları.com adresini ziyaret etmenizi kesinlikle öneririm.
Bir kızı etkileme ve onu kendine aşık etme her erkeğin istediği bir şey. Şimdi gelin, bu konuda neler yapabileceğinizi maddeler halinde gözden geçirelim:

Kızı Etkileme Yolları #1 – Onun İlgisini Satın Almaya Çalışmak İşe Yaramaz


Bir kızı etkileme yolları arasında en çok başvurulan ama aynı derecede de işe yaramayan stratejilerden biridir bu.

Evet, herkes ücretsiz bonusları sever. Ama ne verirsen onu alırsın sözü de aynı derece de doğru. Eğer bu tür ücretsiz bonuslarla (daha doğru bir deyişle hediyelerle) bir kadının çekiliğini kazanmaya çalışmak, kendinize ve karakter özelliklerinize güvenmediğinizin ve bunu hediyeler veya iltifatlarla kapatmaya çalıştığınızın bir göstergesidir. Ve kadınlar vücut dili ve asıl niyeti okumada biz erkeklerden 100 kat daha iyidir, onları kandıramazsınız bu konuda.
Kendimiz yerine hediyelere güvenmek bir kadın için hiç çekici değildir. Büyük bir ihtimalle hediyeler bitince o da gidecektir.
Peki gerçekten çekici olan şey nedir? Özgüven!
Ona pahalı hediyeler almak yerine, düşünceli, basit ama yaratıcı şeyler yapın. Mesela onun veya kendi evinizde her ikinizin yemek pişirdiği bir gece ya da akılda kalıcı ve romantik başka her hangi bir şey olabilir.

#2 – Duygularını Ona Çok Erken Açmak Yerine…


Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Duygu paylaşımı sadece ve sadece birlikte kaliteli ve yeterince zaman geçirdikten ve karşılıklı olarak birbirinizi çekici bulduğunuzdan emin olduğunuzda gerçekleşmelidir.

Ona duygularınızı aceleyle açmanız o kıza kontrolünüzü hemen kaybeden biri olduğunuzu gösterir sadece. Kadınlar, kendileri de kontrollerini kolay kaybettikleri için duygusal açıdan daha güçlü, daha kontrollü erkek isterler.
Erkeğin tanımlarından biri de bu değil midir zaten. 
İlişkinizi ağırdan alın. Ona duygularınızı hiç açmayacaksınız, ona ilgisiz davranacaksınız demiyorum, sadece sırası geldiğinde duygularınızı paylaşın.
İlişkinizi yavaş ve emin bir şekilde ilerlettiğinizde ve size ona karşı olan duygularınızın ne olduğunu sorduğunda hatta bunun için türlü şirinliklere başvurduğunda aslında bu tavsiyenin ne kadar güçlü olduğunu fark edeceksiniz. Bir kızı etkilemek istiyorsanız kontrolünüzü kolayca kaybetmeyin, kararlı olun.

#3 – Aşırı İyi Biri Olmayın


Kötülük yapın demiyorum tabi. Bunu biraz açıklamam gerek.
Herkes iyi biri olmanın diğer insanlar tarafından kabul gören biri olmamızı sağladığını bilir. Ancak kadınlar sevgililerini ne kadar iyi biri olduklarına bakarak seçmezler, sadece arkadaşlarını buna bakarak seçerler. Tutku kıvılcımlarını ateşleyen şey “iyi çocuk” olmak değildir.
Peki bu kıvılcımları ateşleyen şey nedir? Çekicilik.
Peki bir şeyi çekici kılan nedir? Bir erkeğin kendine duyduğu özgüven.
Olumlu vücut dili, anlamlı ve yerinde davranışlar ve kimsenin ne düşündüğünü umursamadan kendini mağrur bir şekilde taşımak bir kızı etkilemenin garantili yollarındandır.
Bir yobaz, ya da genel anlamda kötü biri olmanıza gerek yok, bu tür insanlardan kimse hoşlanmaz. Sadece nasıl kendi en çekici haliniz olabileceğinizi öğrenin, hepsi bu.

#4 – Onu Sizden Hoşlanması İçin İkna Etmeye Çalışmayın


Size ilgili görünen bir kızı, ikinizin birbirinize ait olduğuna dair ikna etmeye çalışarak zamanınızı boşa harcamayın. Bu ASLA işe yaramaz, hatta bu yaklaşım tam tersi geri tepecektir. Neden mi?

Çünkü bir insanın nasıl hissettiğini değiştiremezsiniz.

Onu anlamaya çalışabilir ya da alternatif yollar sunabilirsiniz ancak duygularını değiştiremezsiniz. Bir kızı etkilemenin yolu bu değil.

Bazı erkekler karşısınzdaki kızın ondan hoşlanmadığını fark ettiğinde, hiç durmak bilmeden kızı bunun tersine ikna etmeye çalışıp durur. Ve bu var olan durumun daha da kötüleşmesine neden olur sadece.
Bu tür utanç verici ve asla hoş karşılanmayan yaklaşımı bırakın ve sadece bir sonraki bayana odaklanın. Sizi çekici bulan ve sizinle bir ilişkiye başlamaya gönüllü birine. Bu hem sizin hem de… herkes için en güzel yaklaşım olur.


#5 – Değerinizi Para Ya da Yakışıklılıkla Göstermeye Çalışmayın


Tabi ortada sadece para ve yakışıklı erkeğe bağımlı, bütün umutlarını maddi çıkarlara bağlamış kadınlar da var. Eğer siz böyle bir kadın arıyorsanız, bu site de yazdıklarım boş geliyordur zaten ya estetik ameliyat olun ya da çokça zengin olmaya bakın, bu tür kadınları hemen çekersiniz kendinize.

Ama her insan bundan fazlasına layıktır. Her açıdan müthiş bir ilişki yaşamak herkesin hakkı ve doğru eğitimle bunu herkes elde edebilir, bana bunu Ricci öğretti. Ben de eziğin tekiydim ama şimdi istediğim kadınla, sadece kadınlar da değil, istediğim herkesle çekinmeden rahatça konuşabiliyorum ve neredeyse her zaman etkileyebiliyorum o kızı.
Bunu ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Sadece doğru kişiden doğru eğitime ihtiyacınız var. 

#6 – Onun Onayını Aramak Zaman Kaybıdır


Bir kızı etkileme isteğiyle, bir kızı durmadan arayan, her istediğini yapan, onun için her an hazırda bulunan bir erkeği bir kızın arzulaması insan doğasına aykırı bir şey.


Psikolojik açıdan bakarsak, bu tür davranışlar bir kız için sadece şu anlama gelir: Erkeğin kızın ilgisine layık olmadığı. Ve kızın onayını kazanmak için ne kadar çabalarsak çabalayalım daha da batarız. Bu değişmez bir gerçektir.
Çünkü elde etmek istediğiniz çekiciliği kazanmak için gereken özgüveni ona göstermiş olmazsınız bu şekilde muhtaç görünerek.
Tabi bu ona hiç bir şekilde ilgi göstermemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece onun ilgisini kazanmaya çalışmak yerine, özgüvenli olun. Böylece onu ve bütün insanları kendinize mıknatıs gibi çekmeye başlayacaksınız.