Kızlarla Nasıl Tanışılır - 7 İpucu

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Flört ve kadınlarla sosyal iletişim konusunda biz erkeklerin belki de en önem verdikleri sorudur bir kızla nasıl tanışılır sorusu. Lafı uzatmadan madde madde sıralamak istiyorum bu konuda neler yapabileceğimizi.


Kızlarla Nasıl Tanışılır #1 - Her Zaman İyi Görünün

Eğer kendinize uygun kızlarla tanışma ve onların sizin lehinize tepkiler vermesini istiyorsanız görünümünüze önem vermeli ve bunu bir alışkanlık haline getirmelisiniz. İyi giyinmek kesinlikle önemli ama tabi abartmamak şartıyla. Sade ama şık olmak gerek sadece.

Kızlarla nasıl tanışılır üzerine verilebilecek en önemli tüyolardan biri bu. Sadece nereye giderseniz gidin, iyi göründüğünüzden emin olun. Çünkü gerçekten hoşunuza giden bir bayanla ne zaman tanışma ortamı oluşabileceğini kimse bilemez.




#2 - Sosyal Ortamlara Odaklanın

Eğer yeni kızlarla tanışma şansınızı büyük oranda artırmak istiyorsanız, daha fazla dışarı çıkıp sosyal aktivitelere katılmalısınız. Bu bir dans kursu olabilir, gitar, resim, dil kursu olabilir. Bu şekilde sosyal yetinizi de çok daha geliştirebilir ve tabiri caizse antrenmanlı olabilirsiniz tanışma anlarında.


#3 - Arkadaşlarınıza Sorun


Erkek ya da kız arkadaşlarınızın önerilerine ve onların arkadaşlarına kulak verin. Çünkü bu belki de kızlarla tanışmanın en kolay yöntemlerindendir. Arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla buluşma ayarlamakta kolaydır, sadece eğlenceli bir aktiviteye hep birlikte gidin ve arkadaşlarınıza da buluşma sırasında sizi yalnız bırakması tembihlemeyi unutmayın. Kim bilir belki de hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz bile.


#4 - Arkadaşlık Sitelerini Deneyin


Kaliteli arkadaşlık siteleri yeni insanlarla tanışmanın en hızlı ve pratik yoludur. Sadece giriş yapın, profilinizi ayarlayın ve kendinize uygun kızlar arayın. Burada önemli olansa profil sayfanızın erkeğin olabildiğince bütün çekici özelliklerini yansıtabiliyor olmasıdır. Online flört konusunda A dan Z ye her şeyi bulabileceğiniz bir kaynak arıyorsanız Ricci' nin Online Flört Setine buraya tıklayarak muhakkak göz atın


#5 - İş Yerinizdeki Ya da Okuldaki Kızlar


Bir kızla nasıl tanışılır diye soranlar için, bu da bir seçenek tabi. Ama dikkatli davrandığınız sürece. Aynı işyerinde yada sınıftaki bir kızlar tanışmanın olumlu yanı, tanışacağınız kızın sizinle aynı şeylere ilgi duyma olasılığının çok daha fazla olmasıdır. Ancak bu kızla yaşayacağınız ayrılık, iş yerinde ya da sınıfta çok rahatsız edici olabilir. Düşünsenize, birbirinizden hoşlanmışsınız ama bir şekilde ayrılmışsınız ve onu her gün görmek zorundasınız... Dolayısıyla bu tip yerlerde bir kızla tanışmak istiyorsanız iyice emin olmanızda yarar var.


#6 - Bekarların Bulunduğu Yerlerde Takılın


Barlar, kulüpler, restoranlar gibi. Ama ortamdaki gürültü iletişimi etkileyebilir, bu yüzden sakin bir yerde konuşmaya özen gösterin. Bunların dışında, her hangi bir spor ya da sanat olayının ardından verilen kokteyllerde iyi bir tercih olabilir. 


#7 - Bonus Öneri: Planları Siz Yapın

Bir kızla nasıl tanışılır üzerine yazdığım önceki makalem de bir erkeğin kontrolü eline alması ve kararlar vermesi, konuşmayı kararlı bir şekilde yönlendirmesi gerektiğinden ve kaliteli kızlarla nerelerde tanışılabileceği konusunda fikirlerimi paylaşmıştım.

Ayrıca kadınlar işin planlama kısmını da erkeğe bırakırlar. Çünkü kadınlar doğaları gereği takip eden taraf olmayı severler, biz erkeklerde doğamızda lider özelliklere sahibizdir. Tabi modern erkeğin bu konuda değişime uğradığı da bir gerçek.

Örneğin bir kızla ilk defa randevuya çıkacaksanız bunun halka açık, popüler bir mekan da olmasına dikkat edin, bu şekilde daha rahat hissedecektir kendini. Mesela kafeler, spor merkezleri gibi. Sadece gideceğiniz yerin saygın ve albenisi olan bir yer olmasına dikkat edin, sizin seçiminizi zaten beğenecektir.