Kızı Nasıl Etkilersin - Bir Kızı Nasıl Etkilerim Diye Soranlara 7 Önemli Tavsiye

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kızı nasıl etkilersin ya da kızı nasıl etkilerim sorularına cevap vermek kolay değil. Her ilişkinin dinamikleri farklı, ortada bir çok bilinmeyen var. 

Ancak ilişkilerin ilk başları, flört dönemleri öngörülebilir, planlanabilirdir. Hatta sonraki safhalarda da işe yarıyacak tonlarca yeni bilgiyi kendimize katabilir ve kadınlar konusunda şimdi olduğumuzdan kat kat başarılı hale gelebiliriz. Yalnızca doğru eğitime ihtiyacımız var.

Bir kızı doğal yollarla nasıl etkileyebilirsin, bunu maddeler halinde gözden geçirelim:



Kızı Nasıl Etkilersin #1 - Saygısızlığı Hoş Görmeyin

Her ilişki de, o ilişkinin sınırlarının test edildiği anlar gelir. Özellikle kızlar tarafından. Hiç bir kız, ezip geçebildiği bir erkeği çekici bulmaz. Çekicilik öncelikle saygıyla başlar. Burada asla ama asla sinirlenmemek gerekli. Aslında bu makaleyle zaman kaybetmeyin, gerçek bir uzmandan yardım almak isterseniz Ricci nin KarizmaSirlari.com sitesini ziyaret edin ve işe önce eposta kursuna katılarak başlayın.



#2 - Ona Güvenin


Ona saygı duyduğunuzu ve aynısını da ondan beklediğinizi belli edin. Kıskançlık, özgüven eksikliği olan kızların kendilerini daha önemli hissetmelerini sağlamasından  ve egolarını okşadığından dolayı ilk başta işe yarar gibi görünse de aslında bir erkek için çok zararlıdır. Özellikle abartıldığı vakit, kıskançlık çok çirkin bir hal alabilir. Ona güvenin. Eğer karşınızdaki insana güvenmiyorsanız bu ilişki bir çaresizlik ilişkisine dönüşür. Yani başka bir çareniz olmadığı için birlikte olursunuz, sevgi kelimesi yabancı gelir bu tür ilişkilerde.

Onun güvenine değer biri olun ve onunda size güvenmesini bekleyin. Bu bir kızı nasıl etkilersin sorusuna en önemli cevaplardan biridir.



#3 - Ona Sürpriz Yapın

Bunun büyük bir sürpriz olmasına gerek yok, bu tür büyük sürprizleri ilişkinin ileri dönemlerine saklamak gerek.

Örneğin öylesine bir gün iş yerine uğrayıp ona merhaba deyin. (Tabi bundan hoşlanıyorsa) Ya da bir yere davet ettiğinizde en sevdiği tatlıyı o geldiğinde hazır tutun. 



#4 - Rahatlık alanınızın dışında bir şeyler yapın 


Kızı nasıl etkilersin sorusuna verilebilecek önemli ayrıntılardan biri budur. Mesela yemek yapmayı bilmiyorsanız, onun için basit de olsa bir şey pişirin. Dans etmeyi bilmiyorsanız, ve o dans etmeyi seviyorsa bir dans okuluna yazılın birlikte. Onun sevdiği yeni bir şeye başlayın kısacası, kim bilir belki de biraz sonra siz de sevmeye başlarsınız.


#5 - Onu İltifatlara Boğmayın


Çocukluğumuzdan beri bir kızı nasıl etkilersin konusu üzerine bize verilen en yanlış önerilerden biridir bu. Aslında tam olarak yanlış demiyelim sadece doğru kullanılması gerek bu önerinin.

Biz erkekler zor ya da ihtiyacımız olan anlar da düz mantık kullanmaya meyilliyizdir. Bu yüzden bu gibi durumlar da çoğu zaman farkında olmadan "Eğer iltifatlardan hoşlanıyorlarsa, daha fazla iltifattan daha fazla hoşlanır" türünden bir düşünceyle, daha yeni tanıştığımız bir kıza bile her gün iltifat etmeye meyilliyiz.


İltifatlar yerinde ve zamanında gerçekten çok işe yarar. Ama fazlası bıktırır ve sadece bizi ona muhtaçmışız gibi gösterir. Ve bu bütün çekiciliği bitiren bir şey. İşte bu yüzden kızın hareket ve davranışlarında dengesizlikler gözlemlememiz mümkün. 
Bir kızı nasıl etkilerim gibi soruları olan arkadaşlarıma mutlaka bu ayrıntılara dikkat etmelerini söylerim.


#6 - Arkadaşlarınızla Tanıştırın


Kaliteli arkadaşlarınızın olması gerçekten kendi çekiciliğinizi de en az 2 kat artıracak bir şeydir. Kadınlar bu tür küçük şeylerden büyük çıkarımlarda bulunurlar. Eğer kaliteli arkadaşlarınız varsa, siz de kaliteli birisiniz demektir. Ve bu sosyal değerinizi anında artıracak bir şey kesinlikle.

Arkadaş çevremizi iyi seçmek gerçekten önemli. Sizi desteklemek, size iyi bir enerji vermek yerine bunların tersini yapan bir arkadaş çevreniz varsa, belki de arkadaşlarınızı değiştirmenin zamanı gelmiş demektir. 



#7 - Karakter, yakışıklılıktan önemlidir.


Belki de en önemlisi de bu. Yakışıklılık ya da zengin olmak elbette birer avantaj, ama bu kadar. Çekici bir karaktere, çekici bir hayata sahip değilsek, bunlar bir anlığına işe yarıyacaktır sadece.

Zengin veya yakışıklı olmayıp, normalden güzel kızlarla dolaşan hatta evlenen binlerce erkek var dünya da. Yani zengin ya da yakışıklı olmayı bir saplantı haline getirmeye gerek yok. 


Bunlara sahip olmasa bile, kadınlar konusunda alışılmışın çok üstünde başarılı olan "doğallar" var dünya da. Hani kızlarla arası iyi olan bazı arkadaşlarımız vardır, bunda şeytan tüyü var deriz. İşte doğallar dediğimiz bu adamlar.

Yani bu konuda bir eğitim almasa bile, kendi tecrübeleriyle kadınları etkilemeyi başaran insanlardır bunlar. 


Siz bu erkeklerden de başarılı olabilirsiniz. Çünkü doğalların tekrar edilebilir bir sistemleri yoktur, her şeyi gelişine yaparlar. 


Karakterinizde geliştirebileceğiniz ve daha bugünden etkilerini görebileceğiniz tonlarca şey var. Sadece doğru kişiden doğru eğitimi almanız gerekli.

Şimdi bu makalede anlatılanların çok çok daha fazlasının çözümleri ile birlikte tek bir yerde toplandığını düşünün.

Bir kızı nasıl etkilersin, kızı nasıl etkilerim üzerine yazdığımız makalemizi okudunuz.