Kadınların Hoşlanma Belirtileri - Sizden Hoşlanıyor Mu?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kadın erkekten hoşlandığı zaman kendisinin de kontrolü dışında hoşlanma belirtileri gösterir. İşte kendisi de farkında olmasa da sizden kesin olarak hoşlandığını gösteren belirtiler:

Kadınların Hoşlanma Belirtileri #1 Onunla Sık Sık Karşılaşıyorsunuz

Kadınların hoşlanma belirtileri arasında en belirgin ve tetikte beklemeniz gereken işaret budur belki de. Onunla çok sık karşılaşıyorsunuz ve bir şekilde, sizi gördüğüne hiç de şaşırır gibi görünmüyor.

Eğer bu kızı tanımıyorsanız ya da biri sizi onunla tanıştırmamışsa, ve ortada hiçbir neden yokken onu genelde takıldığınız ortamlarda görüyorsanız, ilginizi çekmek istiyor olabilir.

#2 Çok İyi Biri Olduğunuzu Düşünüyor

Bu kızla konuştuğunuz zamanlarda, size sürekli ne kadar iyi biri olduğunuzu mu söylüyor? İyi biri olarak nitelendirilmek her zaman için iyi bir şey değildir. Ancak eğer bu kız, sizinle beraber olacak kızın çok şanslı olacağını düşünüyorsa ve bunu dile getiriyorsa, işte bu kesinlikle iyi bir şeydir!

#3 Sizi Sık Sık Övüyor

Size karşı davranışlarında çok mu dikkatli? Sürekli sizi övüp sizin tarafınızda mı yer almak istiyor? En küçük nedenlerden bile sürekli sizi övüyorsa ve sürekli sizin yanınızda yer almak istiyorsa büyük bir olasılıkla bu kız sizden hoşlanıyordur ya da sizden bir şekilde faydalanmaya çalışıyordur. Bir kadının hoşlanma belirtileri bu tür övgüleri de içerir ama her zaman dikkatli olmakta yarar var.

#4 Sizin Eski Ya da Şu An ki Kız Arkadaşlarınız Hakkında Konuşuyor

Bir kız bir erkekten hoşlandığında, erkeğin ilişki durumuyla ve eski sevgilileriyle ilgili her şeyi bilmek ister. Çünkü bu nasıl kızlardan hoşlandığınızı öğrenmenin en kolay ve en etkili yollarından biridir, ve ayrıca ilişki içinde sizin için önemli görünen olaylar da kızın davranışlarını o yönde şekillendirmesini sağlayacaktır.

#5 Planlarınız Hakkında Konuşuyor

Bir kız sizden hoşlanıyorsa, iş ya da okul dışındaki zamanlarda sizin hayatınızın bir parçası olmak ister. Arkadaşlar genellikle birbirlerine haftasonları ne yapacaklarını sorarlar, ancak bir kız sizle çıkmak istiyorsa, bu tarz benzer etkinlikleri arıyor olacaktır, çünkü size katılmak istiyordur.

#6 Tüm İlgisini Size Odaklıyor

Herkesin hayatında meşgul olacağı bir şey vardır. Ancak bir kız sizden çok hoşlanıyorsa, her şeyi bir kenara itecektir ve sizinle daha fazla zaman geçirmeye çalışacaktır. Meşgul olduğu zamanlarda bile, ister telefonda olsun ister bir yerde karşılaştığınızda, bu kız sizinle konuşmak için zamanını harcıyor mu?


#7 Size Çıkma Teklifi Ediyor

Eğer bir kız sizden hoşlanıyorsa ancak size çıkma teklifi edemeyecek kadar çekingense, size çıkma teklifi ederken ince yollara başvurabilir. Sizin haftasonu planlarınızı soruyor mu? Biletine sahip olduğu şov ya da oyuna beraber gitme teklifinde bulunuyor mu? Eğer bir kız dışarı çıkarken ilk seçenek olarak sizi görüyorsa, aklında kesinlikle arkadaşlıktan daha ileri düşünceler bulunmaktadır.