Kızı Nasıl Kendine Aşık Edersin - 7 Yöntem

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kızı nasıl kendine aşık edersin... Önce gerçekçi olalım, bir insana istemediği bir şey yaptıramayız. Ancak doğru adımlar ve yaklaşımlarla çekiciliğimizi çok büyük oranda artırmakta bizim elimizde. Bu (hatta kadın erkek ilişkileri ile ilgili hiç bir konu) bir kaç madde de üstesinden gelinecek bir şey değil. Çünkü bu konu belki de dünyanın en ilginç, eğlenceli konusu olduğu gibi aynı zamanda bir o kadar da ciddi.

Ve bir kızı kendine aşık etmek için yapabileceğin tonlarca şey var. Yazımın sonunda bu konuda en detaylı ve kalıcı çözümü vereceğim.

Öncesinde bir kızı 
nasıl kendine aşık edersin konusunun temelinde olan ve bir çok erkeğin bilmediği bir kaç önemli şeyden bahsedelim:


Kızı Nasıl Kendine Aşık Edersin #1 - Söylediklerine Kulak Ver

Onu dinle ve daha sonra yeri geldiğinde hatırlamaya çalış. Mesela kız arkadaşının sevdiği bir şarkının çaldığını duyduğunda sohbetin tam ortasında "Sen bu şarkı seviyordun değil mi?" demen basit bir şey gibi görünse de, karşındaki kızın gözünde saygı ve hayranlık uyandırmanın basit bir yolu aslında. Deneyin.

O etrafta değilken bile onu hatırladığını belli et. Ama bunu abartmamak gerek ilişkinin başlarında. Zaten bir şeyi devamlı yaparsak, en etkili teknik bile olsa etkisini kaybedecektir. O yüzden yerinde ve zamanında yapmak lazım bu tür şeyleri. Örneğin bu taktiği yeterince çekicilik oluşturduktan ve kendini özlettirdikten sonra yapmak kesinlikle büyülü bir etki yaratır. Çünkü erkeklerin çoğu bunu bu şekilde yapmaz.

Onu özgür bırak. Bir kızı nasıl kendine aşık edersin konusu üzerine yaptığımız büyük bir hata şu: Her gün saatlerce konuşmak. 


Biliyorum insana güzel gelir. Ancak bu özellikle ilişkilerimizin ilk safhalarında yaptığımız belki de en zararlı hatadır. Neden mi? Çünkü bu Ricci' nin deyişiyle bizi "kolay elde edilebilir" kılar. Ve insan zor elde edebildiği şeyi ister. En basitinden iphone 2000-3000 tl olmasa bu kadar satış yapmazdı eminim. Kısacası kendimizi ağırdan satmayı bilmeliyiz.



Kızı Nasıl Kendine Aşık Edersin #2 - İlgini Göstermekte Acele Etme


Bir kızı nasıl kendine aşık edersin konusunda, Spartakus efsanesinin de yaşandığı 2. yüzyılda bir Roma şairi olan Ovid' in aşk üzerine ünlü bir kitabından bahsetmek istiyorum.

Bu kitap aslında kızların senin peşinden koşmasını nasıl sağlarsın üzerineydi. Adı Ars Amatoria, merak edenler göz atabilirler. Türkçesi aşk sanatı.

Kitapta Ovid, erkeğin bir kadını bir ayna gibi yansıtması gerektiğini söyler. Yani kadın ne kadar ilgi gösterirse erkek bir o kadar ilgi göstermeli, kadın kendini ne kadar geri çekerse erkeğinde aynı şekilde davranması gerektiğini söyler.

Bu aslında oldukça güzel bir düşünce. Böyle bir şey günümüzde bile çoğu erkeğin aklına gelmez aslında.

Kızı Nasıl Kendine Aşık Edersin #3 - Onu Ayna Gibi Yansıtmak


Sadece bu konsept bile bir kızı nasıl kendine aşık edersin sorusuna tek başına cevap olacak güçte bir öneri.

Çünkü ilişkiler genelde, gösterilen ilgi de dengesizlik olduğu için bitiyor. Yani bir taraf diğerinden daha fazla ilgi gösterdiğinde veya diğerinden daha fazla aşık olduğunda kontrolünü ve dolayısıyla çekiciliğini kaybediyor. İlişkinin flört döneminde bu duruma kesinlikle dikkat etmek gerekli.

Ama bu düşüncenin şöyle bir eksi yanı olabilir. Bu düşüncedeki bir erkek pasif durumda kalacaktır. Yani bir şeyler yapmak için karşısındaki kızın bir şey yapmasını bekleyecektir. Ve de kadının pasif durumda olması doğal olabilse bile, biz erkeklerin pasiflik anlamına gelecek her şeyden uzak durmamız gerektiğini bu konuda gerçek bir uzman olan Ricci den öğrenmiştim. (Sitesini ziyaret edin: KarizmaSirlari.com )

Erkek centilmenliğinden ödün vermeden aktif, kararlı ve risk alan taraf olmalı. Çünkü eğer bunları bir erkek yapamazsa kızlar hiç yapamaz.

Hepimizin aklından geçmiştir şu cümle: "Ya illa ben mi onunla tanışmak zorundayım. Onlar gelsin tanışsın ne var ki" gibi. Bu sorunun da cevabını vermiş oldum dolaylı yoldan.

Kızı Nasıl Kendine Aşık Edersin #4 - Ovid' in Tavsiyesinin Ötesi


Konumuza dönecek olursak, Ovid' in aynalama tavsiyesinin yerine iki adım ileri bir adım geri tekniği bence en güzeli. Çünkü bu şekilde gösterdiğimiz ilgiyi eşit değilde daha aşağıda tutarak karşımızdaki kızın daha fazla heveslenmesini sağlayabilir ve böylece karşımızdakinin tepkisini beklemek yerine proaktif olabiliriz.

İki adım ileri bir adım geri derken mesela, bir gün ona ilginizi gösterin ve onunla eğlenceli vakit geçirin, sonra bir kaç gün aramayın bile. Sonra tekrar görüştüğünüzde bu kez daha fazla ilgi gösterin sonraki gün yine aramayın. Bunu elbetteki kızın tepkilerine ve karakterine göre ayarlayın.

Bu teknik bize ilişkilerimizde daha fazla güç verecektir. Bu şekilde sadece hoşunuza giden bir şey yaptığında ona daha fazla ilgi göstererek kontrolü elimizde tutabiliriz.


Bir kızı nasıl kendine aşık edersin, bu konuda erkeklerin çoğunun asla bilemeyeceği sırları öğrenmek için aşağıdaki resme tıklayın.